Přejít na výpis diskuzí
Druhé dojmy z Titanfall aneb souboj novinářských titánů
26.8.2013 | Lukáš Grygar
74 příspěvků
-
Vypadá to hezky, ale proč proboha není ten titánská zbraň silnější... vypadá to, že má ráži jak ruka, ale do vojáka jich musí stejně vypálit mraky ran aby ho zabil...
-
Vypada to hezky, ale asi to nebude hra pro me. Me v tom videu dela problem rozlisit kdo bojuje proti komu, vsichni mi pripadaji stejni.
-
Děkuji za zajímavý článek:) Více dojmů z her!:-D:)
-
Pan autor je asi členem klubu amatérských spisovatelů brakové literatůry *7*
-
-
Tohle je web pro masovy publikum. Neda se nic delat, nevycvalany decka budou vsude...
-
-
Kde se v lidech bere potřeba honit se po nejaky pláni nebo budovách a strilet po sobe. Her tohohle stylu jsou mraky, a všude jde o to same, hrat si na vojaky a dokázat kdo ze to má většího pindika. Vypada to moc pekne, to jo ale to je asi tak vse co mi na tom prijde zajimave.
-
-
A další rádoby vtipný pseudotupec, co nám to musí nandat;)
-
-
Presne! Když jsme psal ten první příspěvek celou dobu jsme si rikal proc to vlastne pisu. Ale holt na odeslat jsme nakonec kliknul, ale to urcite znate ze?:) Ale jinak super napad, od ted nikdo nebude prispivat do diskuzi o hrach který ho nezajimaj, sice tu pak bude pod clankama trochu pusto a prazdno a spousta lidi nebude mit co rict, ale drzel bych se toho.
-
-
Každý má priority a hodnoty nastavený jinak, stejně tak cíle, sny i zábavu. Jsme prostě lidi a díky Bohu, nejsme všichni stejní a nemáme stejný potřeby. Jenom proto, že tobě něco připadá nesmyslupnýho či i třeba naprosto postrádající logiku, neznamená, že x jiných lidí na to nepohlíží jinak a smysl v tom nevidí. Já třeba rád hraju střílečky, protože udržují mojí mysl v pozoru, nutí mě přemýšlet, taktizovat, být přesný při střelbě a veř nebo ne, někdy i ten adrenalin trochu poskočí při nějaké brutálnější řežbě v týmové hře. Není to o tom pocitu zabíjení, ale o té hektické akci, která je zkrátka svižná a má grády... Ale proč ti to vůbec píšu, ty to stejně nepochopíš, protože je evidentní, že porozumění pro druhý nemáš a ani mít nechceš.
-
-
to bylo hluboký, měl bys napsat knihu
-
-
Maarta: Ale musí ho dělat Míša David a hlavní roli hrát miliontý vítěz Česko hledá supersráč.
-
Druhý díl by mohl být o tobě, přihřátý nekrofil mrkvosoft, co celé dny hraje na gayboxu nadhodnocené sr*čky a otravuje ostatní lidi svými názory *3*
-
Náhodou, to by mohl být docela dobrý muzikál :-D
-
Díky TheGGG. Už dříve jsem o tom uvažoval, no teď když si mě nakopl, tak asi něco sesmolím. Bude to Béčkové drama, hlavní protagonista bude úchylnej a ošklivej pedofil jménem Sony, co rád hraje na Play Stationu, poslouchá Justina Biebera a chodí otravovat život druhým na internetový diskuze.
-
-
-
-
-
copak, býváš na konci tabulky?
-
Jakýpak výplod herního průmyslu hraješ ty ?
-
-
Chytra narážka, zrejme me mela odkazat do patricnych mezi skrytym podtextem o tom jak každého bavi něco jiného. Mas pravdu, ale to na mojem osobním nazoru nic moc nezmeni.
PS: a tabylky?..hmm..myslim ze tam nejsem vubec -
-
hraj si třeba Sims, nikoho to tu nezajímá, děkujeme, že jsi se podělil o svůj názor.
-
-
náhodou, docela zajímavej názor.
-
Zcela uprimne souhlasim s Koko, ale netřeba mi to připomínat, uz dlouhe leta vim ze většina pripevku na hernich webech nikoho nezajima a je zbytecna presto se stále diskutuje:)
-
-
tady se nediskutuje, tady jen každý píše svůj názor a myslí si že to někoho zajímá
hlavně nám ale nezačni říkat že hraješ hru jménem život a si strašně free a hry tě ne -
Ještě že nejsi admin *3* jinak nám to asi nepovíš, že ? Takže to byl jen obyčejný spam
z tvé strany a provokativní příspěvek nic víc.. -
A ja bych zase navrhoval tenhle spam hernoho webu ukoncit, pac byt adminem uz by me svrbel ukazatel mysi na tlacitku smazat a ban:)
-
Zajímavý a já myslel, že se nebojíš vyjevit vlastní názor.
-
To netusim, ja je nikdy nehral..
-
Ale The Sims ti nenahradí realitu..
-
Sims hrajeme všichni, jen to nejde save a load:)
-
Takže The Sims ok.
-
Ja myslim ze na tuhle otázku za me odpověděl Koko:)
-
Čeho se bojíš, že se stále vyhýbáš odpovědi ?
-
-
-
Fajn, ale o to ani neusiluju, jen mi řekni jaký hraješ hry ty ?
-
-
-
-
CoD z robotama *6* *6* Todle zas vypadá na pořádně overrated hru
-
-
Nebál bych se nic, jednou možná dospěješ a pochopíš, že to, že se Tobě osobně něco nelíbí není vůbec žádný měřítko pro nikoho. A třeba se místo "to je ale blbost, hovadina, nesmysl, overrated hra" a podobných TOP výšplechtů Tvojí mysli na úrovni 10tiletého decka naučíš řikat "mě se to nelíbí" (což ale nakonec taky nikoho nezajímá, nicméně to má o hodně blíž k realitě ;)).
-
-
*8* *8* Tak a teď mi řekni koho si myslíš že zajímá tvůj příspěvek. Napsal jsem svůj názor na hru a na to jak se zde, ale i na jiných webech vytváří umělý hype. Je to až podezřelé že se páni redaktoři mohou najednou přetrhnout z obyčejné fps ala CoD kterými tak dlouho opovrhovali. protože tato hra není nic jinýho než CoD s pár robotama a rádoby cool animacemi. Takže stejně jako vše od mrkváče hrozně nadhodnocené nic.
+grafika taky má do next gen daleko
-
-
Stejně jako Killzone: Shadow Fall
-
-
tak určitě *3*
-
-
-
nejsem na strilecky ale tohle vypada moc dobře!Super recenze,dik Janchor
-
i want it.. NOW
-
čím dál tím víc mi to připomíná Shogo: mobile forces...ale je to dobře.
-
nemusíte čekat na tuto hru, když už je Planetside 2
-
-
Asi to myslíš vážně...
Je rozdíl hrát jen s hrstkou lidí, kde jde skutečně o skill a souboje jsou dost osobní, překonávání hranic a adrenalinu se sbíráním bodů k vítěžství/pořáce.
Nový UT/Quacke bych bral všema deseti, ale je nesmysl čekat na Godota. Snad Titan Fall vrátí atmosféru starejch MP pecek. -
-
Mohl by... mne se vice nez zamlouva.
-
-