Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Díky za článek od někoho, kdo umí psát zajímavě.
    • Ano, přestože článek je naprosto obsahově prázdnej, tak se čte celkem dobře.

Ale pravdou je, že mi mnohem více o hře řekne jakékoliv video z ní. Na druhou stranu chápu, proč to malestro Grygar napsal takhle. Kdyby hru skutečně hodnotil, tak by se na něj sesypalo milion lidí, kteří by s jeho hodnocením nesouhlasili a bučeli, že krátké zahrání na Gamescomu není průkazné.
      • obsahove prazdnej...?? ja si z nej udelal predstavu, jak ten multak probiha. vypada to super!!!
        • A kdyby jsi se podíval na gameplay video, tak by jsi neměl jen představu, ale věděl by jsi to.

Vypadá to ok.
    • Já bych to napsal líp. *6* *6*
      • Tilwaen
        Tak šup šup, už se těším na Tvou čtenářskou recenzi *3*
        • Ok tady je gameplay. Konec recenze.
          • Skvělá recenze. Připomíná mi většinu z těch, co jsem četl po různých herních stránkách. Ještě lepší formulace by byla: "Tady do dlouhých vět přepíšeme věcy napsaný na zadní straně krabičky s hrou."
            • Jsem rád že tu mám svého prvního fandu mých recenzí. *1* *1* *1*
          • Tilwaen
            Kde?
            • Tak bych to napsal a ukončil. K tomu není co dodávat.
        • Jack1947
          Ale to by se jeste musel ( s vypetim sil, regnout a zalogovat brr uz z toho pocitu mrazi v zadech *15* ).
  • Já chci nový Unreal Tournament *13*
  • Víc takových článků. Vzpomněl jsem si na Ice a Andrewa (a Rybku). To byly časy...
  • Pěknej článek. Ps4 jenom zírá na Best game of E3 a nejlepší Xbox One hru Gamescomu.
  • life28
    Naozaj najlepšia hra výstavy, po dohraní dvoch multiplayerových zápasov som mal úsmev na tvári...
  • Lukas jeste zije a pise ? ja myslel, ze do tech podcastu nastrcili mluvici figurinu, jak to kdysi udelali s Drakenem v Level TV
  • s-a-b-r-e
    Hm, jako bych četl Heinleinovu Hvězdnou pěchotu - moc hezké čtení! *4*
  • Tenhle kousek vypadá moc hezky. Nejsem příznivec online hraní, ale Titanfall mě láká. No a článek je napsán velice poutavě. Dost mi to připomínalo BattleTech sérii *3*
  • Mix Quake-a a CoD? Starý Quake III Arena bol najväčší multiplayer masaker za celý môj život, takže som zvedavý :)
  • Jack1947
    Zacina se mi to libit, vic a vic... Kez by to bylo i trochu te sp... chjo *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit