Přejít na výpis diskuzí
Druhý díl dojmů z bety a další užitečné info o Mists of Pandaria
4.8.2012 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
Nedělám. Pouze jsem řekl, že se tomu bude někaj trrr smát. A ejhle, tady tě máme.
-
Fakta tady nemají co dělat, když se někdo snaží působit drsně.
-
Te zklamu, ale tohle ve wow je:)
-
Jo ale tohle mas vsude a nove hry maji vyhodu v tom, ze levelovani by ti melo trvat dyl, ale to je tak vse, po urcite dobe je vsechno porad dokola. Horsi je, kdyz hra prestane bavit jeste pri levelovani.
-
No páni, koukám že neandrtálci ještě nevymřeli...
Kdyby jsi byl aspoň trochu inteligentní, tak by jsi věděl že Japonsko je jedna z nejslušnějších, a nejvyspělejších zemí světa. Nemluvě o tom, že má jednu z nejnižších zločinností na světě. A kdyby jsi si prošel statistiky, tak by jsi zjistil že ohledně znásilňování atd, jsou na tom nejhůře třeba Afrika a ani Evropa s USA na tom nejsou nejlépe. Takže jestli chceš někoho kritizovat a zesměšňovat, tak si nejdřív zjisti všechny fakta. *16* -
No.Možná to vypadá, že další datadisk přinese spoustu nového, svělého a fantastického, ale pravda bude asi taková, že to nadšení ti vydrží možná po dobu levlování a pak ještě 2 možná 3 týdny po dolevlování kdy budeš procházet nové dungeony a raidy.PAk už to bude jen každodenní stereotyp, kde budeš dělat to stejné.
-
Děláš totéž jak vidno...
-
Lidi se vysmívají Trollovi, že pořád pindá o Skyrimu. BoBovi2, že pořád komentuje o češtinách.
Proč se nevysmívat tobě, když naprosto pokaždé, když je to jen trochu možné musíš napsat jak se ti asijská stylizace nelíbí.
Zaseklou desku taky nenecháš jen tak hrát, nebo jo? -
*7* *7*
Říkám. -
Tak jsem se registroval, abych ti řekl, že děláš jen prostou slaboduchou generalizaci.
Ale hahaha bude a pluska taky, dobrá volba. *7* -
já vim, ale nevytvářeli nějak podstatně svět. Naví jsem snad tady na games někde četl že to měl bejt jen easter egg. To už tady taky někdo píše. Vím že je potřeba inovace, přidání nového, ale tohle... nvm, mě to přijde až moc pohádkový. Ale beru že někomu se to může líbit no.
-
Pravda :)
-
jj však se do mě pusťte, řekl jsem přece tak hroznou věc omg. Fakt nechápu co některý lidi vede k tomu druhý jen nějak shazovat. Diskuze vždycky jak stehno fakt...
Na ty vaše Like/Dont Like vam kašlu... -
LoooL dobře ty *1* *1* Jsi to rozsekl *15*
-
To by pak byl blizz asi pěkně zklamaný.. jen 200% *1*
-
Asiati letí na mmorpg jako mouchy na ho*na, na to není vůbec nutná asijská tematika. Spíš doufají, že to zaujme obecně hráče po celým světě, že změna je to, co potřebují k oživení zájmu. Kdyby měli zamířeno na asijské publikum, nacpou tam rasu lolitek s velkýma očima a krátkejma sukýnkama, zpod kterých čouhaj kalhotky, přidaj víc efektů hekání a jako bonus pár questů točících se kolem únosů a znásilňování a BUM, už vidím titulek na games: "Počet předplatitelů WoW pro Japonsko a Jižní Koreu vzrostl po vydání datadisku Schoolgirl Rape Madness o 1000%! Hra má takový úspěch, že když v jednom obchodě v Novém Tokiu byly vyprodány zásoby, bylo k rozehnání davu nutno použít gumové nukleární zbraně."
-
Já bych to řekl takhle: příliš mnoho PR. Co se týče systému, přinese MoP spoustu nového, na které se já osobně těším, bude to příjemnější, zábavnější. Co se týče prostředí, tak to vypadá naprosto úchvatně, je ale potřeba si ho trochu prolézt (PTR), zapnout si k tomu hudbu a vypnout HUD. Má to svojí atmoséru, narozdíl od Cataclysm. Pokud jde o Pandy....mno, a co? Jinde běháte za ještěrky, tak proč ne pandy? A pochybuju, že to budou asiati hrát kvůli pandám a jejich vlastní kultuře, ta už jim musí lézt prd*lí. Výjimečně budu stát na straně vývojářů a přikloním se k tomu, že chtěli nový přístup k wow i jeho příběhu, což zatím Pandy splňují. Ano, je to tak nějak roztomilejší, ale warcraft nikdy nebyl o super-temném setupu.
-
Alespoň, že tě zatím nenutí, abys se učil čínsky. To nás čeká až za pár let. *1*
-
Mě je poslední dobou tahle Asijská tématika strašně protivná. *7*
-
už to tady bylo několikrát psáno pandy ve w3 byli jako ester egg