Přejít na výpis diskuzí
Druhý díl dojmů z bety a další užitečné info o Mists of Pandaria
4.8.2012 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mo%C5%99sk%C3%A1_kr%C3%A1va
-
patří Kratos do světa mortal kombat? asi jo protože v té hře byl :-p
PS: nejsem expert na svět warcraft, ale jenom to že tam byla neznamená, že patří do "světa warcraft".....rád se dozvím opak, ale prosím fakta ne jen řeči *3* -
Mas samozrejme pravdu. I kdyz pandy ve w3 byli, tak za prvy datadisk je kompletne asijsky zamerenej a za druhy at mi nekdo ukaze co za zvire ve warcraftu jeste nebylo.
-
mainstream
a hlavně to tak fakt asi ve většině případů je...přeci se na něj nebudeš zlobit za "pravdu" *2* -
No někde jsem četl, že to tam navrhl frajer aby udělal radost dcerce. A bylo to tam spíš jako joke než, že by "patřila" do světa warcraft.
Jinak ten svět asijskej se mě dost líbí co jsem koukal na screeny, ale jako sorry ty pandy vypadaj děsně za to bych fakt hrát nemohl. *11* dokonce i ty pokemoni tam muzou bejt fun proste vec navic nechces nehraj. Ale jsště jednou ty pandy jsou fakt děsný :-D -
Panda byla ve světě W3 a když jsi dobře projížděl mapy, tak jsi našel spousty narážek:)
-
No toho filmečku se už nemůžu dočkat *14* *4* Snad nebude jen o kvalitě renderu.
Ale ten interface mě moc nebere, stejně jako menu u SC2, nějak jdou kvalitou dolů co se tohodle týče, alespoň pro mě o.O -
Proč by ty pandy nemohli dat do wow? Když byly ve warcraftu frozen throne, tak snad do světa wacraftu patří panebože.
-
Toto už je tak ohraná fráze, že nechápu proč to ještě lidi pišou. Asi aby meli Like.
......
Sorry, to měla byt reakce na Cypri -
Chtěl jsem se k WoW po škole vrátit. Škola skončila a já už se vracet nechci kvůli tomuhle PandaDisku. Nvm ale přijde mi to jako by tam rvali tuhle asijskou tématiku jen aby nahnali Asiaty hrát jejich WoW místo ostatních MMO. Chápu, tah dobrej. Ale Mě to vyloženě odpuzuje. Proto prostě nehraju ty asijský MMO ale když to narvou i sem tak to už je fakt konec. Mrzí mě to. WoW mě bavilo. Nu což, alespoň ušetřím.