Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s tím lukem bude p*del :D
  • finchcz
    ja ti nevim. jednicku i datadisk jsem dohral jednim dechem, po spusteni dvojky jsem si rikal, ze COD vyslo nejak v jinej termin, nez obvykle a nekdy po pulce jsme to vzdal, nebavilo, protoze jsem cekal, co se tyka hratelnosti, neco jineho nez COD. ale proti gustu... :)

3ka vypada opravdu uchvatne, ale co tam sakra dela nepovedenej Alien? to uz je Crytek tak moc s napadama v zadni casti tela nebo co?
  • Kolik lidi by hralo hru, kde by jedna kulka znamenala smrt? I v hodne hc gameskach vetsinou ten jeden zasah rozdejchas. Ale jo, jsou mezi nami taci, kteri s prostrelenym kolenem daj stovku za 10.6 ... ;D
  • To vis, tuhle funkcionalitu (kterou ostatne uz par games melo), pridaj v C6 jako hyper mega cool featuru (a budes na to potrebovat min 64jadro 1TB RAM a rack plnej grafaren).
  • Vygenerovat ti pak mega polygonu, ktery grafarna neutahne, zvladnu za 10 minut a nepotrebuju na to miliony dolaru.
  • jasny sak pisu dlc skyrimu..( dawnguard ) ale to vsichni taky vite *3*
  • Ja ale mluvim o hre , ne o tom ze v africe lovim lva:)
    Nikdy jsem ve hre luk ci kusi nepotreboval a nepouzival a povazuji ji za urcitou uroven cheatu s doplnkem co jsem psal vyse:)
  • Protože by tě to nutilo nepoužívat stealth mod?
  • Protože ten laser nepracuje ve viditelné části spektra?
  • Vypadají něco jako biomechanoidi. Po zásahu se rostrhnou jak balonek a zůstane po nich celý ten exoskelet.
  • Rambo pro 21.století! *3*
  • ok vyřídíme to všechno kudlou a pěstmi :D
  • Magister_Peditum
    Z praktických důvodů se často nejde postavit nepříteli čelem. Jelena po svých nedohoníš, lvu se neubráníš, rytíř má na rozdíl od tebe brnění... Zbraně se vynalézají pro to, aby daly vojákovi výhodu nad svým protivníkem.
  • Pro mě znovu hezké překvapní *3* . Stále mě ta hra překvapuje... Po prvních videích jsem si myslel že to bude sr*čka, ale vypadá to náhodou dost dobře. Až na to že si nemyslím že jak ho trefí do palice lukem, že by tam nic po té hlavě nezůstalo (ani to nebyl výbušný šíp). Uděláme si z toho vlastní obrázek až to vyjde. Do Února je spousta času...
  • skorej je sranda, ze ked si neviditelny vo vysokej trave, tak ta trava by sa mala hybat podla teba ako chodis, cize by ta mali vidiet aj tak....
  • Luk by se dal charakterizovat take jako zbran uzdisracu co se boji postavit nepriteli celem a pekne v bezpeci jako spravny srabik zabiji na 50 metru. Nudna zbran pro poseroutky:)
  • video nuda ale multiplayer ve vysoke trave by mohl byt zabavny. mohl by nekdo udelat realistickou strilecku s durazem na realnou fyziku pohybu postav, chovani zbrani a hlavne nasimulovat realnou bojovou taktiku treba v mestskem prostredi. ted se tomu scasti priiblizuje multiplayer v ghost recon online a gr future soldier, ktere doporučuju.
    myslim že v tomhle žanru je na trhu dira.
  • A luk podle videa strili minimalne prirucni atomovky ...
  • tak to je otázkou UI a ta celkově v sérii hodně slabá a s hodně bugama... mě třeba zklamalo, že si mě protivníci nevšimnou, když jdu neviditelný vodou a přece jde vidět, jak to cáká kolem *7*
  • jasné, je to jenom detail *4* ale nadhodil jsem tady tu myšlenko, protože jsem myslel, že pro to třeba existuje nějaké vysvětlení, které by mi někdo zdělil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit