Přejít na výpis diskuzí
Druhý div Crysis 3 přemítá o statusu lovce
19.12.2012 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Těžko, u toho by asi řval! *15*
-
pockaj si na DLC
-
Ja som skor tak trošku myslel to že strielal granáty...
-
rovnaka tupota jak minule video, akurat tam miesto vojakov behaju trapne vyzerajuci alieni a namiesto samopalu ma luk. vo vysledku je to ale zas to iste co predtym - nuda
-
Asi si je tahá ze zadnice.
-
Kde ma sipy k tomu luku ?
-
Kuše si můžeš užít v nedávno vydaným Dishonored.
-
A opět nic nového. Už mně ty Crysis 3 videa nebaví. Ale zahraju si to rád i když toho tolik od toho neočekávám.
-
Myslíš ten sci-fi vzhled? Tak samozřejmě bych nečekala, že se bude v týhle hře střílet dřevěným lukem! *15* Ta hlučnost tam je doufám jen na efekt, jinak by byl na efekt celej luk! I tak pořád lepší než ozvěna výstřelů! No uvidíme, ale pokud tam maj ten luk jenom na ozdobu, tak asi ztratím zájem!
-
A nebo prak s laserovým zaměřováním a kapsou pro "ráže" 60mm standard kovových kul s deformačním účinkem a mechanismem samonatahovací gumy v případě prdnutí, případně i se zásobníkem na 10 kuliček. Plně kombatibilní pro leváky i praváky s možností dokupu optik a designovým prvků pro rukojeť.
-
Všude samí luk,kdyby měl alespoň kuš *3*
-
Uvedomuješ si, že ten luk, konkrétne v tomto videu je úplne presný opak všetkého čo si napísal:D
-
No neviem ale mne sa to nepáčí vo Far Cry 3 mal luk opodstatnenie bola to tichá zbraň pri ktorej teoreticky nieje možné minúť strely ale tu mi to pripadá ako náhrada nejakej Railgun alebo niečoho podobného
-
Asi do týhle hry půjdu, protože luk je moje vůbec nejoblíbenější zbraň! Není divu, že se uchoval od pravěku až do dneška. Je to totiž velmi tichý, smrtící a elegantní pomocník! Luk mám prostě fakticky moc ráda. Kam se na něj hrabe milion sci-fi vymožeností třeba z codka a jinejch pouťovejch atrakcí! Tichá likvidace nepřátel s pomocí luku a šípů, tak já to mám nejradějc! V jednoduchosti je krása.
-
V Crysis 3 přijde na řadu oštěp. A v Crysis 4 půjde Prophet po emzácích s pazourkem. *4*
-
Docela trapnej s tim lukem no...