Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, kdyby to jako hra nestálo za nic, o čemž narozdíl od zdejších haterů kteří po vydání Crysis 2 na konzole vyskákali jako houby po dešti pochybuju, tak tu máme minimálně novej benchmark na několik dalších let. Ten vizuál je fakt brutus, to bude zas nářků. Crysis 1 byl moc hardwarově náročnej, pak přišel Crysis 2 a byl náročnej zas málo (jednička byla najednou ok), tak že by se s trojkou kruh uzavřel? *1*

Stejnak to haterství vůči dvojce takovou dobu po jejím vydání nechápu. Jo, ze začátku to bylo na PC nehratelný, input lag jako sviňa a FOV 65°, takže počáteční rozhořčení naprosto chápu (i dkyž už tu byly bohužel i horší porty). Ale po nahození DX11 patche a stáhnutí utility "Crysis 2 Advanced graphic options", kde se vypne mouse smoothing a nastaví větší FOV, je to nejlepší singlplayer fps za poslední léta. Bůh ví jakej koridor to nebyl (co je pak BF, CoD, Bulletstorm a další), grafika nádherná (ne, fakt není jednička hezčí, jen zelenější), znamenitá hudba (doporučuju sehnat vyextraktovanou, fakt špica) a hratelnost bůh ví jak špatná taky nebyla. S nanosuitem jaký si to kdo udělal, takový to měl. Navíc kampaň vydržela na nějakých 12 - 15 hodin s těžkou obtížností, a ta post human dala řádně zabrat. To jsem se místy ujišťoval, jestli Alcatraz nezahodil nanosuit někam do křoví a nepobýhá po NY jen v trenýrkách *1*

Sorry lidi, ale na Crysis 3 se těším a doporučuju si dvojku zopáknout, hezky vyladěnou a s posledním patchem.
    • finchcz
      ja ti nevim. jednicku i datadisk jsem dohral jednim dechem, po spusteni dvojky jsem si rikal, ze COD vyslo nejak v jinej termin, nez obvykle a nekdy po pulce jsme to vzdal, nebavilo, protoze jsem cekal, co se tyka hratelnosti, neco jineho nez COD. ale proti gustu... :)

3ka vypada opravdu uchvatne, ale co tam sakra dela nepovedenej Alien? to uz je Crytek tak moc s napadama v zadni casti tela nebo co?
    • Vygenerovat ti pak mega polygonu, ktery grafarna neutahne, zvladnu za 10 minut a nepotrebuju na to miliony dolaru.
    • Souhlas s hardwarovou náročností Crysis 1. To jsem kdysi nainstaloval, prohlídnul si hezké slideshow a upgradoval :). Na plné detaily jsem si to pak zahrál někdy v roce 2010... Dvojku jsem dohrál a oproti jedničce mě zdaleka tak nebavila... ale pořád to byla pro mě nadprůměrná hra. Jestli měla lepší grafiku... no jak v čem. Ale já tyhlety tropické ostrovy rád, takže jsem asi předpojatej. Co se týče hudby dvojky, tak nejlepší jsou první dva tracky soundtracku, na kterých dělal... ehm, Hans Zimmer (FTW!). Zbytek mě moc nechytnul. Na trojku se každopádně těším.
  • Magister_Peditum
    V Crysis 3 přijde na řadu oštěp. A v Crysis 4 půjde Prophet po emzácích s pazourkem. *4*
    • tiše zavelí vpřed! a udusí je ve svém podpaží
      • snažíš se být vtipnej, ale moc ti to nejde...
  • Crysis 1 - super dohrál sem 2x a Warhead...Crysis 2 - několikrát sem se pokoušel donutit to hrát a prostě nuda, obyč koridor akce bez ničeho co by mě přitáhlo...Crysis 3 - s každým videem si víc a víc řikám, že to ani nebudu zkoušet...teda potom co si utřu slinu z toho jak božsky to vypadá *15*
  • tak mě teď napadlo... když se postava zneviditelní, jaktože se zneviditelní i zbraň?
    • skorej je sranda, ze ked si neviditelny vo vysokej trave, tak ta trava by sa mala hybat podla teba ako chodis, cize by ta mali vidiet aj tak....
      • To vis, tuhle funkcionalitu (kterou ostatne uz par games melo), pridaj v C6 jako hyper mega cool featuru (a budes na to potrebovat min 64jadro 1TB RAM a rack plnej grafaren).
    • Keyz
      Zajímavější bylo jak je možné,že když jsem neviditelný a mám laser jako zaměřovač tak to protivník nevidí když ten laser svítí na zem.
      To bylo tuším v prvním díle.
      • Protože ten laser nepracuje ve viditelné části spektra?
      • tak to je otázkou UI a ta celkově v sérii hodně slabá a s hodně bugama... mě třeba zklamalo, že si mě protivníci nevšimnou, když jdu neviditelný vodou a přece jde vidět, jak to cáká kolem *7*
    • Řešíte pinďouroviny :)
      • jasné, je to jenom detail *4* ale nadhodil jsem tady tu myšlenko, protože jsem myslel, že pro to třeba existuje nějaké vysvětlení, které by mi někdo zdělil
        • Protože by tě to nutilo nepoužívat stealth mod?
    • Nanotechnologická zbraň přece. *1* *1* *1*
      • no to asi ne když to udělá s každou zbraní, i s těma, které se seberou nepřátelům *1*
  • Pro mě znovu hezké překvapní *3* . Stále mě ta hra překvapuje... Po prvních videích jsem si myslel že to bude sr*čka, ale vypadá to náhodou dost dobře. Až na to že si nemyslím že jak ho trefí do palice lukem, že by tam nic po té hlavě nezůstalo (ani to nebyl výbušný šíp). Uděláme si z toho vlastní obrázek až to vyjde. Do Února je spousta času...
    • Vypadají něco jako biomechanoidi. Po zásahu se rostrhnou jak balonek a zůstane po nich celý ten exoskelet.
  • Po tomhle videu nemít to v nazvu Crysis tak si reknu, dalsi ptákovina...takle si to jen myslim *2*
  • rovnaka tupota jak minule video, akurat tam miesto vojakov behaju trapne vyzerajuci alieni a namiesto samopalu ma luk. vo vysledku je to ale zas to iste co predtym - nuda
    • A luk podle videa strili minimalne prirucni atomovky ...
    • absolutne zbytočné videá... ja som čakal absolutne niečo iné od tohoto projektu 7 wonders, mozno ukázky nejakých 7 masivnych štruktur ktoré sa nachádzaju v dóme, niečo ako hlava sochy slobody v jungli atd atd, ked som videl prvé video a teraz druhé tak som bol hodne prekvapený.
    • souhlas, v první půlce lítá s lukem a na konci střílí z automatické zbraně, kde byl ten div ?
  • v posledni dobe se z Lukem a kusi roztrhl pytel .. uz zminovany dishonored,dlc skyrimu,lara croft . crysis atd :) kdyby aspon uz ten prak *1*
    • last of us, ac3, far cry 3 atd...taky uz mi toho prijde akorat
    • Ve Skyrimu je luk normálně. Ty asi myslíš kuši v DLC a v Dishonored je taky kuše.
      • jasny sak pisu dlc skyrimu..( dawnguard ) ale to vsichni taky vite *3*
  • Docela trapnej s tim lukem no...
  • Keyz
    Všude samí luk,kdyby měl alespoň kuš *3*
    • Trisska
      Kuše si můžeš užít v nedávno vydaným Dishonored.
      • Keyz
        Rád bych nějakou super moderní :)
        Anebo prak jak píše ZvacA
    • ZvacA
      A nebo prak s laserovým zaměřováním a kapsou pro "ráže" 60mm standard kovových kul s deformačním účinkem a mechanismem samonatahovací gumy v případě prdnutí, případně i se zásobníkem na 10 kuliček. Plně kombatibilní pro leváky i praváky s možností dokupu optik a designovým prvků pro rukojeť.
      • pockaj si na DLC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit