Přejít na výpis diskuzí
Druhý div Crysis 3 přemítá o statusu lovce
19.12.2012 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Kde ma sipy k tomu luku ?
-
-
To je právě ten div
-
Ma jen jeden na gumičce *3*
-
podle mě je vyrabí nano-oblek přímo na zádech.. taková malá nano-fabrika z nano-výměšků těla
-
Asi si je tahá ze zadnice.
-
-
Těžko, u toho by asi řval! *15*
-
-
-
No neviem ale mne sa to nepáčí vo Far Cry 3 mal luk opodstatnenie bola to tichá zbraň pri ktorej teoreticky nieje možné minúť strely ale tu mi to pripadá ako náhrada nejakej Railgun alebo niečoho podobného
-
video nuda ale multiplayer ve vysoke trave by mohl byt zabavny. mohl by nekdo udelat realistickou strilecku s durazem na realnou fyziku pohybu postav, chovani zbrani a hlavne nasimulovat realnou bojovou taktiku treba v mestskem prostredi. ted se tomu scasti priiblizuje multiplayer v ghost recon online a gr future soldier, ktere doporučuju.
myslim že v tomhle žanru je na trhu dira. -
-
Kolik lidi by hralo hru, kde by jedna kulka znamenala smrt? I v hodne hc gameskach vetsinou ten jeden zasah rozdejchas. Ale jo, jsou mezi nami taci, kteri s prostrelenym kolenem daj stovku za 10.6 ... ;D
-
-
Rambo pro 21.století! *3*
-
Asi do týhle hry půjdu, protože luk je moje vůbec nejoblíbenější zbraň! Není divu, že se uchoval od pravěku až do dneška. Je to totiž velmi tichý, smrtící a elegantní pomocník! Luk mám prostě fakticky moc ráda. Kam se na něj hrabe milion sci-fi vymožeností třeba z codka a jinejch pouťovejch atrakcí! Tichá likvidace nepřátel s pomocí luku a šípů, tak já to mám nejradějc! V jednoduchosti je krása.
-
-
Luk by se dal charakterizovat take jako zbran uzdisracu co se boji postavit nepriteli celem a pekne v bezpeci jako spravny srabik zabiji na 50 metru. Nudna zbran pro poseroutky:)
-
-
ok vyřídíme to všechno kudlou a pěstmi :D
-
Z praktických důvodů se často nejde postavit nepříteli čelem. Jelena po svých nedohoníš, lvu se neubráníš, rytíř má na rozdíl od tebe brnění... Zbraně se vynalézají pro to, aby daly vojákovi výhodu nad svým protivníkem.
-
-
Ja ale mluvim o hre , ne o tom ze v africe lovim lva:)
Nikdy jsem ve hre luk ci kusi nepotreboval a nepouzival a povazuji ji za urcitou uroven cheatu s doplnkem co jsem psal vyse:)
-
-
-
Uvedomuješ si, že ten luk, konkrétne v tomto videu je úplne presný opak všetkého čo si napísal:D
-
-
Myslíš ten sci-fi vzhled? Tak samozřejmě bych nečekala, že se bude v týhle hře střílet dřevěným lukem! *15* Ta hlučnost tam je doufám jen na efekt, jinak by byl na efekt celej luk! I tak pořád lepší než ozvěna výstřelů! No uvidíme, ale pokud tam maj ten luk jenom na ozdobu, tak asi ztratím zájem!
-
-
Ja som skor tak trošku myslel to že strielal granáty...
-
-
-
-
s tím lukem bude p*del :D
-
A opět nic nového. Už mně ty Crysis 3 videa nebaví. Ale zahraju si to rád i když toho tolik od toho neočekávám.