Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediný drsný 18+ WoW je World of Whorecraft. *3*
  • Vidlec
    To je tím, že unikly tzv. screenery. Verze filmu pro recenzenty. To jsou ojedinělé případy. Jednotky kusů do roka. Kvalita screenerů se ovšem nedá srovnat s BD/DVD, ale je to koukatelné :)
  • je to jedno...
    Film odpad
    Blizzard is dead
    vsetko co bolo skoncilo a ja som sa s tymto zmieril a vymazal ich zo zivota :)
    It was a good ride
  • když nad tim tak premejšlím asi maš pravdu
  • ja nevim ale treba v zatoce mas revenant nebo hatefull eight v 1080p nebo 720p a na itunes to ješte neni a dlouho nebude
  • toto ani nemuseli filmovat ... fail
  • tak hobiti taky nebyli ve skutečnosti tak malý jako v tom filmu *1*
  • Jo, tomu ja rozumim, ze to bude "cucak" a ucho, jenze i tak na me pusobi jako pest na oko tak nejak z principu, protoze - coz je horsi - do velke miry tak pusobi i ostatni zivi lide (nebo orkyne). Jak dva filmy - "Warcraft jako pocitacova hra" s velikymi orky, hromadou 3d triku... a "Warcraft jako hrany film", kde jsou opravdovi lide s opravdickym vzhledem. Bud jedno, nebo druhe by bylo fajn. Z traileru se ale oba pristupy misi dohromady a nelibi se mi to. Snad to jsou jen moje dojmy a vysledek bude dobry.
  • Rozdíl je v tom, že v Pánu Prstenů skřeti nebyli dvakrát větší a xkrát mohutnější než lidi.
    Nevím jak ty, ale na to bych kostýmy dělat nechtěl, a rozhodně bych je nechtěl nosit. Jediný kdo by si možná trochu oddechl by byli animátoři, protože by pak orky v CGI jen "zkrásňovali", ne kompletně vytvářeli podle motion-capture. Spousta prostředí, města a magie by se pak stejně musely dělat pomocí CGI.
  • Tilwaen
    Máš pravdu, že to jako Warcraft moc nevypadá - k tomu by potřebovali zejména násobně větší přesaturované brnění a steroidová svaliska. Navíc by mohli dát prvních dvacet minut filmu zdarma, za zbytek bys už musel platit.

Ne, za mě je vizuál celkem v pohodě. Kombinace CGI a živých herců sice v traileru vypadá nepřirozeně, ale třeba nám to v samotném filmu tak nepřijde; nezbývá než si počkat na výsledek. Víc mě tam děsí ty klišé psí oči, co na sebe pořád hází orčice s člověkem - tam čuchám největší problém, který s filmem nejspíš budu mít.
  • oni se až moc inspirovali hrou. Co si budeme říkat, každý WarCraft vždy vypadal jako pro děti, i když třeba obsahově to vždy pro děti nebylo. Celé to vypadá jako směs cosplayerů a digitalního šumu. Přitom mají Ragnara a sexy Paulu. Wau, tohle bude kvalitativně na úrovni Bohů egyptských...
  • oni se až moc inspirovali hrou. Co si budeme říkat, každý WarCraft vždy vypadal jako pro děti, i když třeba obsahově to vždy pro děti nebylo. Celé to vypadá jako směs cosplayerů a digitalního šumu. Přitom mají Ragnara a sexy Paulu. Wau, tohle bude kvalitativně na úrovni Bohů egyptských...
  • Vidlec
    Vysvětli, jak můžou piráti ripnout film v DVD/BD kvalitě hned, když tyhle verze filmů vycházejí až půl roku po kině?
  • http://www.almarsguides.com/Almar's%20Stuff/WoW/Instances/RFD/Glutton.jpg
  • co sa stalo ragnarovi na fotke, stoji tam ako modry ben affleck v poslednom batmanovi *8*
  • Adam bude v kině před pokladnou i spát.
  • Tak nejak mi je to volne. Urcite si to pozriem ale ci pojdem hned do kina, to asi skor nie. Viac by ma tesil film zo Starcraft univerza nez Warcraft. Osobne si ale myslim ze ten film bude skor priemer. Ale to nieje chyba tohto konkretneho filmu ako skor celkovy pocit z Holywoodskej produkcie, povedzme za poslednych 5-10 rokov. Dost vyrazne vydiet posun v technike a trikoch vo filmovom priemysle ale ako keby to na druhej strane kradlo reziserom, producentom a celkovo ludom od filmu kreativitu alebo obsah. Vsetky filmy ktore bud mali za sebou velku znacku alebo potencial nakoniec dopadli skor priemerne a tahali to skor fanusikovia alebo prave sila znacky. Technicky tie filmy byvaju vyborne. Minimalne dobre az spickove triky, epicke zabery, pompezna hudba ale tym to vecsinou konci.
    V momente ked clovek nema obmedzenia a nieje nuteny riesit problemy kreativne (dnesne moznosti vo filmoch) tak proste zlenivie a vidiet to na tych filmoch. Dnes sa uz moc neriesi ako natocit nejaky komplikovany zaber. Proste sa to spravi digitalne a bude sa len riesit ci su na to prachy a cas alebo nie.
  • Morraw
    Tak nějak mám pocit, že správný čas pro WoW film už je dávno pryč. Řekněme, že tak během prvních pěti let WoWka by byla ta doba nejideálnější. Takhle je mi to už nějak šumák. Ale třeba na AC film se těším, ptže je to pro mě nějak stále aktuální.
    A nevím proč, ale při traileru jsem si vzpomněl na Uweho Dungeon Siege. Ono vůbec se dnes do těch filmů podle her dnes už moc nikdo nehrne a když, tak se pořád mění režisér či scénář.
  • teraz som si uvedomil, aký mám škatuľkový pohľad na fantasy. orkovia sú proste brutálne mašiny, hory masa, svalov a zlosti, zakované v oceli a koži. kde sa ich armády/tlupy ukážu, tam ani tráva nerastie. a ľaľa. ono krásna sexy orkská deva, vedľa ktorej aj Arwen Undómiel bledne závisťou mláti "uvidíme koho" vo svete warcraftu. safra, nemal som sa púšťať do warhammeru :D
  • nejsem si ted uplne jisty, ale zda se mi, ze na zacatku svoji kariery byl Khadgar prave takove ucho, nez ho zaucil Medivh. Nevim presne ted kolik toho umel, ale byl to proste obycejny ucen. V knizce Posledni strazce, SPOILER kde Medivh na konci zomrel a tady by mel byt jaksi zivy, takze by to melo sedet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit