Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na film Warcraft podtrhuje střet lidí s orky hudbou od Prodigy
20.4.2016 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Takovej krátkej filmeček a tolik nenávisti to vzbudilo... Jeden herní vývojář to na redditu napsal dobře, nejhorší "škatulka" lidí jsou hráči. Všechno je v pohodě, do té doby, dokud se jim něco nelíbí nebo nejde proti jejich představě o dané věci, pak jsou to ti nejufňukanější a nejhlasitější pakoni, a přitom o nic nejde. Člověk by skoro řekl, že když se mi něco nelíbí, nezajímám se o to a nevšímám si toho - no očividně ne u hráčů.
-
Utři si nudli a nebreč, smrade...
-
Mne akorát štve že pokud človek chce ten film videt legálne tak musí jít do kina nebo čekat rok nebo kolik než se to dostane na iTunes. Já už prestal filmy pirátit ale je to blby že pirati to maji hned a poctiví lidi musejí čekat. Jako proč bych si to nemohl koupit digitálne hned v den vydani na domácím kinu? *8*
-
čili bez sexu a gore nemuže být dobrý film?
-
To mě donutí DOOM taky, protože si po té sračce musím zahrát normálního DOOMa, abych se uklidnil.
-
Nejhorší z celé série je I. a II. episoda.... Já jsem byl na půlnoční premiéru VII a byl jsem víceméně zklamán, ale po nějaké době a při následné projekci už jsem měl pocity opačné a řekl bych, že se to vydařilo. Slibně docela vypadá Rogue One.
-
Takové Dračí doupě 2016.
-
Při prvním traileru jsem si říkal, že až na to cgi je to děs...po tomhle traileru je to ještě horší. Vždyť to musí vidět i tvůrci filmu, že tohle prostě ne....
-
Stejně na to půjdeš ty šašku *7*
-
Buď rád, aspoň se na film dostaneš.
Jinak hry mají rating také kolem 13+, tak co se ku*va divíš, že film je PG-13. -
Po tomhle můžu být je mile překvapen.
-
to je blbost. Dobrý film podle hry je film, co je udělaný podle nějaké hry a je dobrý.
-
Prachy vzdycky zvitezi a u Blizzardu to plati dvojnasob ne ?
-
Tvurci zrejme usoudili, ze cilovka tam potrebuje nekoho, s kym by se ztotoznila a presne kvuli tomuhle pristupu ten film bude epickej fail.
-
No od pulky traileru jsem se jenom smal a v duchu si rikal at jenom tenhle film neuspeje, jelikoz jinak nas ceka zaplava vykaloidnich filmu tohohle typu.
A nejhorsi co by se mohlo stat je ze by chteli natocit PG-13 Warhammer ...
P.S.: Jako vazne, kteryho blba napadlo to natocit jako PG-13, vzdyt to tu tematiku uplne zabije ... takhle z toho vzniklo neco pro desetilete deti -
sice to vypadá otřesně kýčovitě, ale já se na to fakt docela těšim, ani nevim vlastně proč
-
Ze se zrovna vracim k tomu Khadgarovi... http://ben-schnetzer.com/wp-content/uploads/2016/03/tvspot3.png - tohle je (budouci) megacarodej z megaepickeho megawarcraftu s obrimi CGI orky? Sam ten herec, samo jeho vzezreni, samotny ten screen o sobe mi nevadi, dovedl bych si je predstavit v nejakem serialu nebo nejakem jinem filmu. Jenze tohle ma byt epicka - a ted to nemyslim v tom internetovem slova smyslu, ale fakt jako "velka" a "hrdinska" - zalezitost. A tadyhle je takovy laciny pajdulak jak z Legend of the Seeker nebo Xeny...
Nemuzu se zbavit dojmu, ze plne animovany film by byl lepsi. Ze by proste lip vypadal. -
dobry film podle hry se pozna dle meho, ze to cloveka nakopne zahrat si hru - tj. jak se to podarilo tebou zminenemu Silent Hillu
-
Nevadi mi 3D akce, nevadi mi Prodigy v traileru, nevadi mi, ze to nejspis bude strasna ptakovina pribehem.
Ale vadi mi dve veci: Strasne blbe na me pusobi ti "opravdovi" lide. V jednotlivych zaberech jsou jako pest na oko - a hrozne moc jich vypada... proste divne? Ten Khadgar nebo kdo to ma byt. To je jak nejaky prumerny cosplay nejakeho ajtaka. Zadny mysteriozni carodej, zadny megasuper hrdina s obrovskou moci, rozumite?
A s tim je vlastne uzce spojena druha vec - z pulky to na me vubec nepusobi atmosferou Warcraftu. Pustte si filmecky z WC3, pustte si trailery z WoW. Takovy je pro me Warcraft. Takove to prehnane, "over the top" hrdinstvi, epicke magicke dobrodruzstvi, obri narameniky, obri kouzla, obri mece, obri valka...
Tahle animace: https://www.youtube.com/watch?v=U4rjTYHD330 - je pro me trikrat zajimavejsi, hezci (ne nutne kvalitou renderu a 3d, ale celkovou stylizaci), zabavnejsi, napinavejsi, proste snad ve vsech ohledech (krome technickeho zpracovani) lepsi nez dosud videne zabery z toho filmu.