Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To záleží na tom jestli si k filmu dokoupíš rozšiřujících 10 minut po titulkách, pak budou i pandy.
  • Mimochodem ja nejsem ten trotl, na kteryho jsi reagoval, ale to je detail.
  • Tak se podivej na ten vizual, celkovej styl, postavy. To je WoW, to neni Wacraft. Je to natoceny pro hrace WoWu a pribeh a doba na tom nic nezmeni.
  • No nevypadá to úplně slibně, ale zatím bych neházel flintu kouzelníku Žitovi. Jsem připraven na nejhorší, takže film mě může ještě hodně nemile překvapit.
  • Veskoslav
    Bože....Budeme si hrát takto? Většina herní obce rozlišuje Wowko a Warcraft i kdyby ses na hlavu stavěl, takže sdělení, že to s Wowkem jde s kopce nemá ve spojení s filmem absolutní význam, když film nesleduje události, které se odehrávají ve World of Warcraft. Nebo mám ti to ještě rozepsat jak malému děcku? *7*
  • Preloz si, co znamena World of Warcraft a pak si jeste jednou precti, cos napsal.
  • To bude tym, ze to ma rating PG13 , pri 15 alebo rovno R-kovom filme by to inak vyzeralo. Viac krvy a tej "spinavosti" ako sam pises... Zial Warcraft je cieleny na masy.
  • Veskoslav
    Až na to, že s Wowkem to nemá absolutně nic společné ten film....
  • Na začátku si lidi trochu zabojujou s orkama. Pak se daj dohromady proti společnýmu nepříteli a slavně zvítězí. Konec zvonec. Jedinou otázkou zůstává jestli tam bude nějká panda apod.
  • Od Woltk o jde s Wowkem postupně a jistě jenom dolu. Spíš se divím, že se jim film nedaří ale vůbec prodat. Marketing měl Blizz vždy dost solidní imho,ale tohle je fakt totální fail.. Takhle to na mě působí, že šéfem marketingu je snad Veskoslav nebo nějakej podobnej trouba... Buď is nechávají to dobré do filmu a nebo ukazují to nej co mají a to pak bude hroznej průser...A hlavně nechápu, proč když orkové(logicky) jsou full CGI, dwarfové jsou full CGI,tak proč tam rvou ty reálný herce. To je jak pšst na oko. Kdyby udělali i Humany full CGI s nesmyslnýma mírama,tak by to celé působilo lépe imho. ALe sto lidí, sto chutí. Akorát nevím jak tohle chtějí prodat mainstreamu,který je Warcraftem total nepolíbenej..Bolí mě to,ale už teď věřím, že Silent Hill stále zůstane nejlepším filmem na motivy hry...
  • residentevilfans
    Asi tak ..... velebnosti jdu blejt. Ten trailer je otresne sestrihany (hudebni podkres Prodigy k Warcraftu nemuzou ani myslet vazne), prostredi a stylizace je nevkusny odpad. Jediny co vypada dobre jsou ti Orkove. Realni herci jsou tam jako pest na oko. Nechapu proc neudelaji kvalitni cgi film ,kdyz jim kratky filmecky jdou na vybornou. No nic jdu relaxovat na Dark Souls. *1*
  • posledný starwars bol najhorší z celej série.:)nebyt forda tak to ani nedokukám...zlaté časy 4,5,6ky sú dávno odviate hviezdnym prachom.:/
  • Blizzard skoncil pred 15 lety, kdy lidi s vizi nahradili lidi, kteri jen umeji vydelavat penize. Film bude jeste horsi nez Avatar.
  • Súhlasím. Naviac tie postavy pôsobia tak "čisto" a najstylovane. Chcelo by to viac takej (ťažko nájsť správny výraz)... viac takej "špinavosti", nech sú viac poznačené tým, že žijú v tak ťažkom a drsnom svete. Všade sa bojuje o tom to celé je a oni tie postavy pôsobia ako by všetci vypadli z top kozmetického štúdia. Proste ten drsný svet je ťažko uveriť, keď je každý tak dokonale hladký, uhladený, skoro nijak nepoznačený tým drsným svetom, kde žijú celý život. Proste tomu málo verím a určite by sa to dalo spraviť (a asi by to nebolo moc zložité).
  • 10 let s wowkem.. na tohle jsem chtěl jít do kina.. než jsem viděl první trailer. tenhle jen přidal hřebík do rakve. to je fakt strašný. Cílová skupina u wowka není 14 let ale třeba 20-29.. podle toho to taky mělo vypadat. o Warcraftu (RTS) ani nemluvím..
  • jack
    Ja se tesim :). Snad to bude takova pekna CGI odpocinkovka s nekomplikovanym pribehem jako posledni Star Wars :)
  • to si možná říkal i Jamie Dornan, který exceloval ve Fall, teď má Malinku za 50 odstínů. Jo, je to samozřejmě hodně nadnesené srovnávat Warcraft s 50, ale tohle zatím vypadá taky na pěknej brak...
  • a po 10 minutách filmu se Alyx zasekne ve výtahu
  • Jako tomuhle se jen smeju, smich me prejde az fact dodelaj ten Half-Life film :/
  • Nakej link na to video ?
    Jinak jelikož je Ragnar viking tak jemu to hereckou karieru urcite neznici, ale za to takovej Travis Fimmel je sakra rád že ma takovou hlavni roli takže to uricte spis jeho hereckou akrieru posune uplne na nový level.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit