Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě to význam má. Od lichkinga to jde s wowkem jenom dolu. Blizzard si hru plížívě zabíjí sám. A ten stejný Blizz si má hlídat kvalitu filmu. To jaksi vzbuzuje moje obavy, jestli to je v dobrých rukou..Ale neboj, já mám pro ultranerdy celkem pochopení,takže ti tvůj názor neberu. Akorát je vtipné, když mi někdo tvrdí, že Guldan, Durotan, Garona,Khadgar atd (postavy,které jsou v traileru) nemají nic společného s WoWkem, když v posledním WoW datadisku většina hlavních příbehových questů se točí okolo těchto postav...OK. Nebo Force Awakens nemá nic společného se starou trilogií,pže se to taky odehrává asi o 30 let později? *3*
  • diskuze u blizzardich her vzdycky pobavi *1*

to kazdej na potrebu vylit si srdicko o tom jak to hral od vanilly wow a pak od WOTLK to slo z kopce :-D uvedomte si ze uz to je par let! Kdyz jsem byl malej tak jsem hral na commodoru vajicko dizzy a jak jsem z toho byl vystriklej *1* a taky hlavne kdo z 30ti letejch lidi ma cas tyden farmit nejaky piticko tvl aby mohl jit dungeon nebo raid jako v TBC
    .
    Co se tyce traileru tak smisene pocity...ty orky meli udelat nazivo jako v LOTRO, ale to by asi vyslo draho.Ale do kina pudu stopro i kdyby to melo 20 procent na csfd
  • Tak ono to asi není zrovna moc jednoduché dosadit do postav reálné herce když postavy z Warcraftu vypadají jako reklama na steroidy ,možná se měli vydat cestou jako je natočen beowulf
  • jestli jsi cekal roky na drsne 18+ wow tak jsi nejvic naivni clovek ve stredni evrope....
  • Tak trailer mě děsí, jako Warcraft to moc nevypadá. Ale co si budeme povídat, je to kalkul v době největší slávy měl WOW 12M subscriberů? Kdyby přišla do kina byť jen třetina je to neuvěřitelný balík, aby na sebe byť i "propadákový" film vydělal. Zda bude za to stát se uvidí...
  • Adam Homola se bude tvářit pořád, že to bude těžká pecka.
  • Vidim ze nemusim pisat ze tento trailer 2 mi duplom potvrdil ze to bude odpad FILM
    A som velmi rad ze tu vidim vela komentarov kde ludia vidia ze tento film je poskladany hnus moderny kapitalisticky a nevystihuje Warcraft vobec !
    Vsetky ostatne komenty to povedali zamna..

A este pre expertov co mi dristali a kecali do predosleho traileru ze co splietam s fyzikou a realitou atd.
    V tomto traileri krasne je jedna scena kde ORC hodi cloveka jendou rukou a ho zabije...
    Este nieco Loosri? Argumenty typu ze je to fantasy? BAH!

Cakal som roky na 18+ drsne WOW, dostal som H*vno PEGI 13 CGI Sh*t
    Blizzard Skoncil ! Je to kapitalisticky moderna Firma plna odpadu nehodneho mena Blizz a starych znaciek.
  • Nepamatuju se, že by někde na jiným, zapadlým webu bylo 200 komentářů řešící, že nějaký film dostal 9/10 místo 10/10 a pomalu za toto rozhodnutí křižovali redakci. =D A sem tam do textu prdni nějakou čárku, jinak se to nedá číst, prďoune.
  • Llour
    Pořád se na ten film těším, ale proboha už přestaňte vydávat trailery, protože jsou čím dál horší. *13* *13* *13*
  • pirati to maji hned, nemusí čekat pul roku. mluvím o zátoce. nemužu se vyjadrovat k právní stránce veci na uložto, ale z morálního hlediska je to jako kupovat/brát si kradené zboží.
  • Skoda, standartny "videoherny" film ako vsetky ostatne pred nim, uz mi len chybalo zvolanie "Mortal Kombaaat!"... Snad ste necakali uroven kvality Lord of the Rings/Star Wars? Ved len taka sezona GoT ma viac kvalitneho pribehu ako cely Warcraft...
  • Jako co jiného než PG-13 by to mělo být? Warcraft nikdy nebyl temný, nevyžíval se v násilí ani ani v něm nebyl sex. Nebo sem si v něm nevšiml střev, lidí umírajích v agonii, atd. Navíc mládež 13 - 18 je velká část cílové skupiny jak her tak tohoto filmu. A PG-13 je pořád dost násilí, ne jen uplně explicitní, příklad PG-13 filmů Dark Knight, Taken, bo World War Z a to zrovna nejsou filmy pro děti.
  • To jsou predikce, to nejsou soudy. Zabavujeme se tu nazory podle dostupnych videii a informaci.
    Nebo bys tu radsi videl padesat wau komentaru ?
  • Se me libi všichni tady rozsevaji soudy a nakonec budou jako prvni v řadě haha
  • Spades
    Protože piráti to asi mají hned v den vydání digitálně zdarma?
    Je to úplně to stejné. Piráti taky musejí buď do kina, nebo čekat až to vyjde na Bluray/Digitálně.
    Nebo se dívat na campripy, ale to snad ani nebereme jako argument ne?

BTW stáhnout si film z ulož.to je naprosto legální. Nelegální je to tam uploadovat.
  • VaZqeZ_EU
    To bude totální propadák... každopádně škoda promarněné příležitosti...
  • todle je samozrejme blbost co pises. Lidi si stezujou a kecaj do veci o kery se prakticky nezajimaj vsude a ve vsem. Jenom se proste pohybujes ve skupine kera resi neco konkretniho o co se zajimas tak si myslis ze zrovna tydle lidi sou nejhorsi.
  • "co si ja pametam ani jedna warcraft hra nie je krvak"

Zrejme nepamatujes W1 a 2.
  • Podle vyvojare jsou nejhorsi "skatulka" hraci, cimz je on sam nejhorsim zpusobem zaskatulkoval.
  • Kinet1c
    si robis srandu, toto je warcraft, nie warhammer, tzn co si ja pametam ani jedna warcraft hra nie je krvak, tzn nevidim na tom nic zasadne zleho.
    Nie je to ok, samozrejme, aj ja mam rad kus toho drsnejsieho pojatia.
    Na druehj strane oni to dokonale odhadli, kedze staci si fakt pozriet warcraft hry.
    Keby som bral knihy, hm ta neviem, mozno sa mala najst nejaka zlata stredna cesta.
    Tu to vyzera, ze to pojali z hladiska skor hernej podoby, co je fakt asi primerane.
    Tak Warhammer nech sa neopovazia keby chceli NAHODOU natocit ani len nahodou hodit do tejto kategorie to by bolo fakt smutne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit