Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, ze jo. S jistotou vim akorat to, ze jsem nezapinal vyhlazovani (zbytecny zrout vykonu). Rozsliseni monitoru mam 1680x1050, coz taky hraje svoji roli. GTX 560, ac nejsem jeji fanda, by mela zvladat Rift s prehledem na Full HD i pri vetsich raidech, imo.
  • Tohle je marketing jak *12*. Vzdyt GTX560 je slabsi nez starsi GTX560 TI a jeste ktomu hry, ktere na ni prezentuji zvladne ve Full HD ma stara 8800GTS-512 ktera se me vali v supliku. *1* *1*
  • Tak zrovna Crysis 2 mi přijde jako absolutně nenáročná hra na PC. Kvuli konzolím to je spíš okleštěná Crysis warhead grafiky :D
  • Fyzika??? Vzdyt se tam jen sklouzla. To se da naprogramovat i bez tehle karty.
  • Ty si měl všechno na max v grafickym nastavení? Ta hra má strašný rozpětí nároků podle nastavení grafiky
  • Odulin
    Před pár týdny jsem měl doma podobnej kousek.. GTX 560 Ti. Na tý kartě byl poměrně sympatickej poměr cena/výkon. Za cenu něco málo přes 5l podávala karta slušnej výkon ve FULL HD. No ale já nakonec zpanikařil, kartu pod cenou prodal a pořídil GTX 570...jj sem holt rozenej obchodník *2*
  • AMD6950 ma o chlup lepsi vykon a mensi spotrebu + teplotu myslim ze neni co resit
  • Fakt? V tom případě by to byla karta sázející pouze na marketing. Tsk tsk. Něco jak celá HD6XXX série. *4*
  • Karta by mela mit jen 336 aktivnich jednotek (stejne jako GTX 460), narozdil od 384 co ma GTX 560 Ti. Jadro je navic totozne s tim z GTX 460, je to pouze jeho revize. Karta bude mit na rozdil od GTX 460 vyssi takty (tzn i vyssi spotrebu). Je stavena do segmentu proti HD 6850/70. Pokud jde o mu skromny nazor, tak nema sanci uspet. Bud si koupim takrka totoznou GTX 460 ted za relativne nizkou cenu nebo koupim rovnou vykonove totoznou 6850 za nizsi cenu a s lepsimi provoznimi vlastntmi.
  • Já mam Grafarnu Asus EAH5770 Core a běží mi v poho na plne detaily Crysis 2 takže nic nepotřebuju nového XD pochybuju že Duken bude až tak moc náročnej.
  • Eh, tak to jsme kazdy hrali asi jinou hru. S postarsi HD 4850 jsem v Riftu (bete) na preplnenych serverech nemel zadny vetsi problem s FPS. Presny hodnoty jsem samozrejme nemeril, ale lag show se nekonala. A GTX 560 je s vykonem dve tridy vys, jak moje GK.
  • rancor1223
    Teď se začne prodávat GTX560. V prodeji je GTX560 Ti, rozdíl je jen v horším poměru cena/výkon..
  • Co tím chtěli říct? DNF na max *1* spustím i na mobilu. Možná tak tá Alice a fyzika , ale jinak byla tahle prezentace spíše směšná!
  • No jo, v té cenové relaci by to běželo hezky na všem.
  • Ukázka z Riftu s FPS je spíš vtip :D Místo kde je jeden člověk a má 40 fps wau :D S touhle grafikou na full vlézt do raid rifty, tak to jsou jenom fotky :D
  • Jo, na takovémhle videu opravdu ty detaily vyniknou. Díky. Opět super článek o ničem a pár minut videa, které stejně nikomu nic neřekne.
    BTW: Předpokládám, že má ten recenzent z videa tu kartu jen půjčenou když má monitor acer.
  • musíš klikat na play dokud se to nerozjede, tak to aspoň dělám já *1*
  • no... možná je to reklama určená výhradně pro východní evropu vymyšlená amíky a proto si myslí, že na našich 486kách si můžeme o něčem takovém nechat zdát a proto předpokládají, že se to tu bude prodávat jak rohlíky i když už to novinka není (aspoň podle tvých informací, sám nevím) *3*
  • A mimochodem, to video vam nejede...
  • Jaky je rozdil mezi GeForce GTX 560 Ti a GTX 560 ktera se uz delsi dobu prodava?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit