Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever a Alice 2 na GeForce GTX 560
15.5.2011 | levis
41 příspěvků
-
Tak tohle mě moc netrapi ja jedu na GTX580 s taktem na 955Mhz cokoliv na ultra při 1080p
-
Kdyby někdo měl zájen si o té GPU něco počíst, tak zde http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-amp-edition-gtx-560-directcu-ii-top,2944.html (<<Jaky je rozdil mezi GeForce GTX 560 Ti a GTX 560 ktera se uz delsi dobu prodava?
-
Karta by mela mit jen 336 aktivnich jednotek (stejne jako GTX 460), narozdil od 384 co ma GTX 560 Ti. Jadro je navic totozne s tim z GTX 460, je to pouze jeho revize. Karta bude mit na rozdil od GTX 460 vyssi takty (tzn i vyssi spotrebu). Je stavena do segmentu proti HD 6850/70. Pokud jde o mu skromny nazor, tak nema sanci uspet. Bud si koupim takrka totoznou GTX 460 ted za relativne nizkou cenu nebo koupim rovnou vykonove totoznou 6850 za nizsi cenu a s lepsimi provoznimi vlastntmi.
-
-
Fakt? V tom případě by to byla karta sázející pouze na marketing. Tsk tsk. Něco jak celá HD6XXX série. *4*
-
A mimochodem, to video vam nejede...-
musíš klikat na play dokud se to nerozjede, tak to aspoň dělám já *1*
Ukázka z Riftu s FPS je spíš vtip :D Místo kde je jeden člověk a má 40 fps wau :D S touhle grafikou na full vlézt do raid rifty, tak to jsou jenom fotky :D-
Eh, tak to jsme kazdy hrali asi jinou hru. S postarsi HD 4850 jsem v Riftu (bete) na preplnenych serverech nemel zadny vetsi problem s FPS. Presny hodnoty jsem samozrejme nemeril, ale lag show se nekonala. A GTX 560 je s vykonem dve tridy vys, jak moje GK.
-
-
Ty si měl všechno na max v grafickym nastavení? Ta hra má strašný rozpětí nároků podle nastavení grafiky
-
-
Myslim, ze jo. S jistotou vim akorat to, ze jsem nezapinal vyhlazovani (zbytecny zrout vykonu). Rozsliseni monitoru mam 1680x1050, coz taky hraje svoji roli. GTX 560, ac nejsem jeji fanda, by mela zvladat Rift s prehledem na Full HD i pri vetsich raidech, imo.
-
-
vyhlazovani stran, urcite neni jenom zbytecny zrout vykonu. Jiste vezme si par fpsek, ale urcite to stoji za to co se vzhledu tyce. Ja osobne nemam rad kdyz se mi vyhlazuji textury az z jednoho metru. Hlavne nechapu kdyz nekdo hraje na full hd rozliseni 1680x1050 a vypne si AA, AF. To je neco jako kdyby ste si daval na hd mid textures...
-
-
tve ty si to nejak pletes vsechno .....AA s texturama nema nic spolecnyho protoze je to vyhlazovani ostrych hran, na textury ma vliv AF a to si myslim pouziva stejne kazdej na max protoze na soucasnych kartach nema vliv na vykon, a co se tyce AA tak podle me vic jak 8xQ nema smysl, pak uz je spis lepsi jeste zapnout supersample 2x nebo 4x kdyz vam to vykon dovoli
-
Tak sem to nemyslel z tim rozlisenim spatne sem to napsal. Predevsim bych zkusil zapinat pouze pres ovlaace, zapinani techto veci ve hre dopada vetsino katastrofalne. Ale to nic nemeni na faktu ze vypnuti AA napriklad u CSS nebo Crysis poznam. Nevyhlazene textury mi kazi celkovi dojem z hrani. Proste nemam rad kdyz se mi vyhlazuji textury az kdyz sem primo u nich. Rozmazany plot atd. se da vyresit AAA pokud to neni nejak bugle ve hre.
-
*...v dusledku vyhlazovani... Ze ja se neprihlasil....
-
Tak bude jste to nejak pomichal nebo si pletete pojmy. Full HD je 1920x1080 , ne 1680x1050. Vyhlazovani je predevsim min znatelne, cim jemnejsi je rastr, coz je pripad predevsim 23" monitoru s Full HD. Na 1680x1050 je rastr vcelku hruby, presto si nemyslim, ze by vyhlazovanim doslo az k takovemu zlepseni, aby se to za ztraceny FPS vyplatilo. Navic casto v dusledku dochazi k rozpadu jemnych textur (napr. provazu, plotu atd.). A co je hlavni, muj prispevek narazel predevsim na (ne)schopnost GTX 560 zvladnout Rift se vsim vsudy. "Pravidlo", ze musi mit clovek high-end GK, aby si zahral dnesni hry na maximum, uz neni zcela na miste.
-
-
-
-
No jo, v té cenové relaci by to běželo hezky na všem.Co tím chtěli říct? DNF na max *1* spustím i na mobilu. Možná tak tá Alice a fyzika , ale jinak byla tahle prezentace spíše směšná!-
ale tam ide o to ze na MAX v 3D. a tam ten vykon potrebujes 2x lebo sa vypocitava jedna scena 2x takze tym to chceli urobit halo ze ooo jaky vykon
-
Fyzika??? Vzdyt se tam jen sklouzla. To se da naprogramovat i bez tehle karty.
-
-
sklouzla? Tys nevidel co tam delala za divy s olejem a jak rozsekavala ty kachle?
Ale jako tu fyziku zvladne jakakoliv nVidia karta asi od řady 6000, takže no problem pokud nemás Ati -
-
Physx zvladnou karty Nvidia az od rady 8+
-
-
tak ci tak to co tam predstavujou rozjedu na sve 9600 GT
-
-
-