Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už to tady bylo napsaný hodněkrát ale musim si taky rejpnout. Už mě nudí, že první co v dnešní době recenzenty zajímá (samozřejmě že ne všechny - viz Tukan ze Score) je grafická stránka hry, animace, fyzikální model atd. Všichni se můžou posrattt z toho jak je Crysis 2 nádhernej, ale že to bylo hratelnostně dost chudý a jednotvárný to už se moc neřešilo. Hry musej bejt pořád inovativní, musej nabízet něco novýho a pak to stojí za hovnouse. Raději si zahraju klasiku s Dukem než všechny ty klony CoD který už mně lezou krkem...
    • Tak v první řadě se Crysis 2 hraje mnohem líp nesmrdí stereotypem a koukat na to je nádhera.
      Zato DNF je hra z grafikou nebreč 5let zpět a zábava je to asi srovnatelná se sraním na záchodě
      • Tak v první řadě se DNF hraje mnohem líp nesmrdí stereotypem a koukat na to je nádhera.
        Zato Crysis 2 je hra z grafikou nebreč 5let zpět a zábava je to asi srovnatelná se sraním na záchodě
    • přesně tak, souhlasim s tebou... jak sem psal o pár komentů níže, hratelnostně to je mnohem lepší než osmičkovej Crysis 2, ale když tam není fyzika a luxusně naanimovaný model s motion capture tak si hra nezaslouží lepší číslo jak 7... přesně proto už v poslední době neberu to hodnocení vážně...
  • Dan Vávra is a pretty cool guy, eh kills bad games and doesnt afraid to make one.
    • smejki
      english...
      learn it *3*
      • memes
        learn it... *3*
        • smejki
          right then *1*
  • Pořád tu vykřikujete, že DNF je parádní oldschool FPS. Já jsem tam žádný oldschool nenašel. DNF je lineární až to bolí oproti DN3D, když si zahraju DN3D, tak to se nedá vůbec srovnávat. U sebe mít pouze dvě zbraně? Typický oldchool (spíš CoDschool). Některé zbraně nebylo možné ani využít (například zmrazovač). Léčení ve formě ega (tzn. chvíli se schovat dokud se nevyléčim)? Ano, další oldchool (CoDschool). Na to, že vývoj trval tak dlouho tak hrací doba okolo 7-8 hodin (pro mě), taky nic moc (mám takovej dojem, že říkali, že bude mnohem delší). Počet druhů nepřátel jsem napočítal snad jen pět druhů (nepočítám různý varianty prasat atd. a Bosse). K tomu ještě totálně neuspokojivý konec. Za tu dobu vývoje jsem čekal od toho mnohem víc. Jinak abych pořád nekritizoval, tak interakce je nadprůměrná, stejně tak humor, hratelnost nebyla špatná, grafiku neřešim. Neříkám, že to je špatná hra, žádnej oldschool to rozhodně (pro mě) není, ale za tu dobu vývoje jsem čekal víc. K DN3D se kvalitou ani nepřiblížili. Uvidíme, co přinesou další díly.
    (Překopírováno z jiného webu, kde jsem se k tomu vyjadřoval. Nechtělo se mi to psát znova.)
    • *1* CoDschool *1*,
      oldskůleři si ale nikdy nepřiznají, že "novej" Duke vykrádá tuhle legendární sérii
  • Hodnocení 6 se mi zdá celkem kruté a nespravedlivé. Kde jaké kravině se tady dává 7 - 9 bez výčitek svědomí a tomuhle kousku se dá 6 ? souhlasím, že co se grafické stránky týče, není to nějaký klenot, ale k vůli tomuhle Duka nehraju. To, že na něm v podstatě nic nezměnili, je to co se mi na tom líbí nejvíc.Duke je pořád stejně zábavný jako před 13ti lety a to je na něm to nejlepší.
    Když si vezmu Crysis 2, co se grafiky týče, nedá se srovnávat s DNF.Je to fajn FPS, dobře jsem se pobavil, ale že by mě nějak nadchla to se říct nedá, oproti tomu u DNF jsem se bavil od začátku až do konce a nenašel jsem lineární část.Jen u málo her jsem se tak bavil jako u DNF.DNF mě vtáhl na začátku a pustil až na konci.
    Dle mého si tohle hodnocení nezaslouží a Duke by měl dostat rozhodně víc
  • Skutečně nechápu, proč valná vetšina recenzentů (českých, zahraničních) hru tak děsně kritizuje. Proč? Je snad špatná grafika? Ne! sice to není crysis, ale to od Duka ani nikdo nečekal. Kritizujete to, že 14 let vývoje se na tom nepoznamenalo? No a co?! Mně je osobně fuk, jestli tu hru dělali 14 let nebo 2 roky. Linearita? Proč to nikdo nekritizuje u CoD :(. Žádná změna oproti původnímu Dukovi? Who cares, it´s Duke baby!
    Myslim, že mluvim za !!!HODNĚ HRÁČŮ!!!, když řeknu že DNF je skvělá hra, u který sem se neskutečně bavil, kolikrát se i hlasitě zasmál a po dohrání sem měl chuť si hru projít ještě jednou, což se mi dlouho u žádný hry nestalo. DNF je prostě HRA with one big motherfucking "H" na začátku. HRA, která baví spoustu hráčů a o top šlo 3D realms především. Teď se určitě smějou těm hodnocením, co Duke dostává, poněvadž celá hra je výsměchem dnešní FPS scéně. A nehájim Duka jenom proto, že to je legenda (původní hru sem hrál jen velmi zřídka), ale prostě proto, že to je skvělá hra se spoustou vtipu a správně nastolené akce a na ničem víc nezáleží... :) Hail to the king, baby!
    • Máš pravdu ale pšššt, tady nesmíš Duka obhajovat protože zdejší diskutéři tě za jakoukoliv pochvalu hodlají kamenovat.
  • Erien
    Ruku na srdce, kdo by to hrál a dohrál, kdyby neznal prvního Duka. Nám jde o tom, že je to prostě Duke, že je pokračování a jsme spokojeni. Ale ani ta nostalgie nezmění to, že grafika, zvuk, dabing, animace jsou prostě x let dozadu a k tomu jen cca 8 hodin SP. Objektivně je tohle lehce nadpůměrná hra a 6/10 je oprávněné podle mě.
    • no a co treba takovy minecraft, kdo by to hral? ... grafika, zvuk, dabing, animace jsou prostě x let dozadu....
      • Erien
        Ano a Minecraft stojí 250 Kč ;). Není to fps a co do hratelnosti je to skoro neomezená hra. Takže si mimo.
  • Grafika je dobrá, taková stylová Dukovská, to byl asi záměr. Nevím proč tu všichni tak plaší, jako by snad šlo o nejošklivější hru světa. *7* Duke není žádný srab, proto mu bohatě stačí dvě zbraně. Navíc je to prognostik.
  • Fuj, v půlce článku sem musel přestat číst, protože jsem se málem poblil!!! Hru jsem dohrál a opravdu jsem se od srdce zasmál a pobavil, rozhodně daleko více (dá se říct až mnohonásobně narozdíl od ostatních her podobného ražění typu tunelová akce např. jako je BulletStorm, Homefront, CoD série v neposlední řadě Crysis 2 a jiné sračky!), které dostávaly v průměru o dost vyšší hodnocení a to jsou technicky srovnatelné né-li stejné!
    • Takhle hanit Duka, styď se Vávro a okolo poštovní schránky od teď s opatrností. *1*
      app. Chuckovi N. bys do očí taky něřekl že je šmejd, nebo jo?
  • Je zpátky a i přes všechny nedostatky je hlavní že stále baví!
  • Jak to tak vidím, tak tomu ještě rok dát měli. Trocha dodělání řádných textur a ozvučení, dodělání levelů(dle recenze to vypadá, že dodělali to co se dalo a zbytek skončilo někde...) a byla by to v klidu osmičková hra. Takhle počkám až tenhle budget sleze na 300 kila a pak si to koupím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší