-
je to pohodicke hra, len nudnáááá , frustrujuca, a zas obycajna strielačka ... kebyze to nema nazov duke nukem tak to ani nehrám ! .... nudne miesta ale casom nahradia nejake srandy , misia alebo SEN v striptizovom klube mohol byt zabavnejsi , hra nema vobec atmosferu , nema nic okrem humoru , len som trpel kedy konecne prejdem tu posranu misiu nech uz prejdem aj celu hru a ptm rychlo uninstall lebo sa tak skoro stoho nespametam ! ... pozitivna vec ze sa da barco chytit do ruky, aj stolicu si hadzat a tak , sprestrilo aj hru u mna MAXIMALNE ked sme mali pero v ruke, a podpisali sme sa chalanovi do knizky :) docela haluz , ja som tam napisal ze duke fucker *1* ... no dobre tak hybajme zas strielat *12* *12*
-
Myslím že to dost nad vodou drží právě to že to je Duke... Jinak (být to neznámý "hrdina") by to bylo tak 4/10 max 5/10 a to sotva, mám prostě dojem že díky jménu se prostě hodnotí lépe...
Ale neva, hra celkem ujde (hrál jsem na PC) i přes všdchny zápory, za sebe dávám 6/10 jen proto že to je Duke a že jsem si u něj zavzpomínal... Ale znovu to hrát asi nebudu...
Král je mrtev, ať žije král... *5* -
-
on i kdyby tam ten neznámý hrdina byl a nechalo si to veškerou atmosféru/humor pořád by v om fanoušci toho Duka poznali
-
-
Já jsem pro jistotu nečekal nic, a proto jsem byl mile překvapen - jsem asi někde v půlce a klidně bych tomu nalepil osmičku. Jen ty loadingy jsou otravné - Xbox360 verze.
-
Ano, mam origo na ps3...ano, čekal sem trochu víc...ano, stejně sem se super bavil
-
-
tak to si asi dite od 5ti do 14cti let
-