Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Stejně si ho jednou pořídím, do 20 € na Steamu.
    Snad se Triptych / Gearbox vytasí s další Duke Nukem hrou. Klidně i v grafické stylizaci jako byly Bordelands - to by se mohlo k Dukovi hodit. Duke si zaslouží lepší rozloučení než je DNF.
    • prudislav
      třeba by mohli pokračovat v pozastaveném Duke Begins.
      Já dokončené DNF beru spíš jako odrazový můstek pro další pokračování (ted už s běžnou dobou vývoje a né nějaký Duke Infinity :-D)
      • MrSanta
        Klidně i když prequely osobně moc nemusím. Ale mohla by to být sranda - začít s malým Dukem. Bůhví jakej byl jako dítě - třeba to byl uhrovatej hubenej nerdík, kterého každý šikanoval *1* .
        Nebo třeba one-man army invaze na ufáčskou planetu - ne jako celá hra, ale kus hry by se tam mohl odehrávat. Námět je to poslední, hlavně by chtělo poštelovat hratelnost a zamakat na level-designu.
      • bmarg
        tak za 10Let! :-D
  • 2 Dam Vávra: líbí se mi jak si krytický k různým hrám a Duke od tebe dostane 6, ... i nostalgická hra by měla mít koule, Dukovi se po steroidech už ani nepostaví
    • tak když neunese víc jak dvě zbraně, na vykopnutí dveří používá dynamit a po pár metrech běhu je celej udýchanej, tak se nezlez divit
      • me se libi ze nese jen dve zbrane kam by je mel jako dát? kdyz vlastne na sobe nema nic kam to dat jeany,natelnik pásy z tema granatama *3* prijde mi logicky ze u sebe nemuze mit vic zbrani mozna tak 3 by bylo lepsi ze treba pistole k pasku dve ostatni an zada ale to je uz jen blbustka
        • RakeW
          No kam by je dával? Tam, kam se dávaly zbraně v FPS několik let - nikam. Existovaly i mnohem reálněji tvářící se střílečky, kde člověk mohl nosit čtvrt tuny ve zbraních a munici. Koneckonců hry od Rockstaru (ač to nejsou FPS) to tak mají dodnes a nikomu to nevadí. V hře typu Duke Nukem je podobný pseudorealistický prvek naprosto zbytečný.
      • prudislav
        njn CoD/Halo "vychyávky" narvaný na Duka
  • mě osobně bavil a to hodně *1* umínusujte mě jak chcete ale tu hru jsem si prostě užil *3*
    • jinak Duke sám řekl ze se stane prezidentem a ze se vrati *1* takze nejaky pokracovani by bejt mohlo ůtok na Dukovo bílí dům? *1*
      • prudislav
        to by šlo :-D
  • prudislav
    za mě 7/10 asi jsem málo kritickej ale mě to baví
  • mmrrxx
    jedine co cloveka preberie z letargie pri hrani DNF je nejaka vtipna hlaska typu "I hate VALVE puzzles" :o)
  • Jak jsem se strašně těšil, tak miliony kixů mi hru docela znechutili (nedohrál jsem). I když zavřu obě oči, tak dostávám facku za fackou. Hlášky fajn, ale pro mě hratelnost je jedním velkým zklamáním. Tahle hra by u mě neuspěla ani v modelu F2P
  • Vzhledem k tomu, jak dlouho to už je na steamu to vypadalo, že tenhle web záměrně bojkotuje Duka (vím že je E3, plno práce atd...). V každém případě jsem jen čekal na to až se tu objeví nějaká recenze, páč jsem tomu tak nějak nevěřil, že už to vyšlo. (že jde zase o nějaký fake). V každém případě čekal jsem trochu víc (od webu) xD Nějaké fanfáry nebo tak něco, že už to konečně vyšlo. Sice jsem to ještě něhrál, ale pokud to není TOP se na tom podle mě podepsal hlavně zdlouhavý vývoj.
  • Cosi
    Ano berte to s rezervou ale porovnat jen podle hodnocení Dukea a Posla Smrti 3 se nedá. Obě šestkové hry ale u Dukea je šestka podle moderních měřítek kdy znamená podprůměr a Posel podle standartní kdy 6 je více jak 5 a znamená mírný nadprůměr. Recenzenti by se měli domluit jak hodnotit aby to nebylo co autor to jiné hodnocení her. Tak se mi to jeví po přečtení článků, tak se to jeví mě, je to můj názor nikomu ho nevnucuji ale za ním si budu stát.

U mě Duke Forever 4/10 a to jsem měl původního rád jako každé jiné dítě i přes to , že jsem hrál jen první dva levely. Když jsem Duke Nukem 3d zahrál vloni bavil mě víc jak tento nový.

Na grafice je nejhorší to, že nemá duši, stačí si pustit 10 let starý trailer a ukázky z hraní jsou mnohem lepší viz:

http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM
    • Spades
      NJN - Původně měl být forever pojat vážně, jako kompletní restart série i s příběhem, ale já jsem rád aspoň za starého dobrého sarkasmy nabitého DNF 2011 :D
    • Na tenhle trailer jsem už úplně zapomněl. Je vidět, že to co je ve finále ve hře, je zlomek toho co tam mělo být a ještě navíc je to zřejmě ten horší zlomek, co šel snadno nabouchat. No co. 3D Realms to prostě podělali a je to jejich problém. Ten trailer vypadá desetktrát líp, než to čeho jsme se dočkali. Dokonce i ta grafika by mi nevadila :)
    • XXDarthVaderXX
      Tak to jsi ještě optimista 2+/10 *2*
      • a ty pesimista, 4/10
        • XXDarthVaderXX
          já nejsem pesimista, to že je ta hra totální sračka, nemění nic na tom, že je to sračka...klidně schytám 1000 mínusů od vypíčenejch Duke Nukem fans...ale je to přece Duke...
  • nechapu jak nekdo muze napsat ze je ve vyvoji 14 let a proto je to neomluvitelne tenhle duk co vysel je ve vyvoji tedy byl tak dva roky z duka co zacal pred 14 lety tam prakticky nic neni pan recenzent micha jabka s hruskama a sami vydavatele rekly ze to nebude zadna pecka spis retro a dodrzeni slibu takze asi tak
  • No ty loudy sou šílený. Nejvíc je kolo The Hive:D, jak sou tam ty cecky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit