Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, jak dlouho to už je na steamu to vypadalo, že tenhle web záměrně bojkotuje Duka (vím že je E3, plno práce atd...). V každém případě jsem jen čekal na to až se tu objeví nějaká recenze, páč jsem tomu tak nějak nevěřil, že už to vyšlo. (že jde zase o nějaký fake). V každém případě čekal jsem trochu víc (od webu) xD Nějaké fanfáry nebo tak něco, že už to konečně vyšlo. Sice jsem to ještě něhrál, ale pokud to není TOP se na tom podle mě podepsal hlavně zdlouhavý vývoj.
  • Jak jsem se strašně těšil, tak miliony kixů mi hru docela znechutili (nedohrál jsem). I když zavřu obě oči, tak dostávám facku za fackou. Hlášky fajn, ale pro mě hratelnost je jedním velkým zklamáním. Tahle hra by u mě neuspěla ani v modelu F2P
  • mmrrxx
    jedine co cloveka preberie z letargie pri hrani DNF je nejaka vtipna hlaska typu "I hate VALVE puzzles" :o)
  • Nevim co tu melete, nikdo to 12 ani 15 let nevyvíjel. Dyt ste si nevsimli kolikrat zmenili engine voli? Si myslite ze dyz se zmeni engine, tak že ze hry neco zustalo? Ne, jelo se vzdy od znova, max se pouzily starý concept arty atd. Takže žádnejch 12 let vývoje, max 2 roky. Cenu bych neřešil, stejně to všichni stáhnete z torrentů. Grafiku bych už lautr vubec neresil, bo normalni hrac ma od roku 2000 grafiku v p..či jelikož je dostatečná u všech titulů.

Hratelnost je dobrá, lepší než u spousty AAA titulu (nedělám si srandu, myslim to fakt vážně)

Dávám 8/10

Smrt na všechny kdo by dal míň :D
    • očividně ani tebe už 12-15 let nikdo nevyvíjel..
    • No radsi umru nez tomu dat 8 to je fakt pak bych se musel totiz stydet...
    • V tom případě smrt všem, kdo odsoudili Mafii II (a že jich bylo), copak si nevšimli, že se dvakrát měnil engine hry a že vývojáři měli potíže se softwarem třetí strany pro PS3 zvuk ?
      • v "recenzi" na to jasně naráží, prej - 12 LET vývoje - tak dyby delali lvl za rok tak tu budeme mít 12 nejlepšich lvlů v historii hraní a podobný kydy. Poukazuju tu nato, že to není tak jak se snazil v recenzi naznačit, ale že se začínalo mnohokrát od nuly. 12 let vývoje je lež, a nikdo to nikdy netvrdil, krom recenzenta. A očekávát od Duka že naněm někdo dělal 12 let a že to tam všechno bude, může jen sprominutím nechytrý pán. Ale to je jedno, ja vim jaky tu sou recenze...
        • ucho
          v nějakém roce se oznámí vývoj hry. od té doby je hra "ve vývoji", když hra vyjde po 12 letech, znamená, že byla vyvíjena oněch 12 let. je jedno, že se měnil engine, že se předělávalo a kdo ví co se ještě nedělalo... kdyby se vedl vývoj správně a pořádně, za těch 12 let by na tom ten vývoj byl sakra znát. recenzent to mám dojem naznačil jasně. a jelikož to někdo během toho vývoje po***l, těch 12 let vývoje na té hře není vidět, bohužel... muselo se v tom utopit moře peněz, ale co už, za sebe jsem rád, že to spatřilo světlo světa, je to svým způsobem unikát, kdy se již nikdy ničeho podobného nedočkáme... *5*
      • Zrovna Mafii II bych sem nedával, mě se nelíbila protože hlavní hrdina byl tak asi tak sympatický jako můj učitel na fyziku... Tommy z jedničky byl proti tomu někdo, jehož příběh jsem sledoval s úžasem... Pochybuju že hrdina se s enginem změnil.
  • mě osobně bavil a to hodně *1* umínusujte mě jak chcete ale tu hru jsem si prostě užil *3*
    • jinak Duke sám řekl ze se stane prezidentem a ze se vrati *1* takze nejaky pokracovani by bejt mohlo ůtok na Dukovo bílí dům? *1*
      • prudislav
        to by šlo :-D
  • Dobra recenze, pro mne duke zklamaní velký, kdyz to porovnam s takovým Zaklínačem 2 nebo Dead Space 2 co letos vyšli, taktéž oboje pokracovani (PC verze), nedej boze Infamous 2 na ps3 (prave hraji a asi nejlepsi hra co jsem hral a to hraji od prelomu 80. 90. let 20. stoleti:)
    tak nevim nevim nevim Duku rekl bych ze za rok po tobe nestekne ani pes strelenej do varlat. :) (ale zas taková vzpomínka za 299,- proc ne :)
    • jojo duke je spatny 3th person scifi horor a jeste horsi fantasy rpg .. ale ani jako linear fps za moc nestoji .. urcite je to ale dobra hra na tesco regaly, do casakov, ke grafickym kartam a pod .. ale kolko fps dnes stoji za viac (nestesti na podzim se tam nejaka jedna - dve kvalitnejsi rysujou .. )
  • MrSanta
    Stejně si ho jednou pořídím, do 20 € na Steamu.
    Snad se Triptych / Gearbox vytasí s další Duke Nukem hrou. Klidně i v grafické stylizaci jako byly Bordelands - to by se mohlo k Dukovi hodit. Duke si zaslouží lepší rozloučení než je DNF.
    • prudislav
      třeba by mohli pokračovat v pozastaveném Duke Begins.
      Já dokončené DNF beru spíš jako odrazový můstek pro další pokračování (ted už s běžnou dobou vývoje a né nějaký Duke Infinity :-D)
      • MrSanta
        Klidně i když prequely osobně moc nemusím. Ale mohla by to být sranda - začít s malým Dukem. Bůhví jakej byl jako dítě - třeba to byl uhrovatej hubenej nerdík, kterého každý šikanoval *1* .
        Nebo třeba one-man army invaze na ufáčskou planetu - ne jako celá hra, ale kus hry by se tam mohl odehrávat. Námět je to poslední, hlavně by chtělo poštelovat hratelnost a zamakat na level-designu.
      • bmarg
        tak za 10Let! :-D
  • Duke 7/10, ani vic ani min. Hlavne ze vysel. Pokracovani snad bude stat zato.
  • Jako druhého kandidáta v pořadí se zhruba stejným rozporuplným hodnocením vidím dosud nevydané Diablo 3. Opět stará legenda, která se (zatím) po 11 letech vrací na naše monitory. Jelikož samotný vývoj třetího dílu začal v roce 2002, v roce 2005 byl po 3 letech zastaven. V roce 2006 na něm začal dělat jiný tým a v roce 2008 vydal oficiální prohlášení o probíhajícím vývoji. Tudíž, byť s přerušením a přepracováním, je D3 ve vývoji nějakých 9 let. Jsem zvědav jak to nakonec dopadne a pevně doufám, že si zachová alespoň takovou kvalitu jako jeho předchůdce.
    • Á páníček je vtipálek...
    • Rorschah
      jen tak okrajově a mimochodem - Dungeon Siege 3 taky nedopad zrovna úžasně. ..
      • When asked by Eurogamer about whether comparisons with the much-delayed Diablo III project from Blizzard Rich Taylor, who is the project director working on Dungeon Siege III, said, “People will find they're two completely different games. With Dungeon Siege you're going to feel like you're playing an Obsidian RPG in terms of story. You're going to meet NPCs that have quests for you. You're going to have branching dialogues. You're going to have influence with your AI-controlled companions, similar to what we've seen in out other games.”

He added, “we do have some similar mechanics to Diablo – we have the randomly generated loot – that's really about where the similarities stop.”
      • DS3 je blbost. strasne me to zklamalo...
    • Kdybych měl pochybovat o kvalitách plánovaných her od Blizzardu, tak už nemužu veřit ničemu...to je kacířství...
  • Všichni čekali bůh ví co, já sem spokojen Duke má podle mě skvělou hratelnost a o to přece ve hrách de ne ?! *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit