-
Za me Duke Nukem 3/10. Tohle melo vyjit jako budgetovka, nebo stahovatelny titul za 199kc. Celkove zastaraly, po podarenym zacatku nastoupi nuda, sed a minimum napadu. Autori si vycakali delo hned na zacatku, resp okopcili to dobry z prvniho dilu. Fakt bida.
-
-
ty seš bída
-
já bych řekl že to začalo bejt dorý až ke konci. Hned po tej jízdě autem..
-
-
Na ten velký seznam chyb v recenzi je hodnocení 6 dost vysoké. Mám pocit, že je to parazitování na slavné značce. Teď už jen nějaká DLC a 14 úsilí se zaplatí :-)
-
-
Parazitování na své vlastní značce - to zní docela divně ne? Navíc to není o nic míň Duke Nukem než předchůdci, naopak.
-
-
Myslim, ze hraci zhyckani super moderni grafikou (protože první hra co hráli byla např. Crysis) nad DNF ohrnou nosem, uznavam ze grafika (boze proc vsichni resi grafiku co treba minecraft ?) je mizerna, ale to hru netvori hrou. DNF je DN3D revival, ma za ukol potesit a opravdu potesil. Ja se u hrani bavim, pokazdy si vzpomenu jak jsem jako malej hazel "tanecnicim" prachy aby mi ukazaly jejich pixelovy kozy *12* . Tvurci vedeli ze Duke ma neuveritelnou fanouskovskou zakladnu a ze hru tvori primarne pro ne (pro mne) !
-
Ok tak som to prave dohral. 7.5/10 u mna. Pan Vavra bol este zhovievavy, na gamespot to dostalo 3.5!!!!!! Kevin Van "Tard" to recenzoval. Banda idiotov.
Ak vam nevadi moja slaba anglictina, tu je moja recenzia:
http://www.gamespot.com/pc/action/duke-nukem-forever/player_review.html?id=767616&tag=all-about;review1
Klestil by som ich od kraja ;((( -
-
NTW: recenze na gamespou je neco strasnyho - jak muze nekdo takovej zvratek napsa na seriozní web (ja bych se bal neco akovyho hodit i na blog)
-
-
errr... dufam zes myslel tu jeho nie moju *1* *1*
-
-
tvoji ne ;-)
-
-
-
-
Vyjít to v době, kdy to mělo vyjít poprvé, bude to bomba, ale dnes ať si každý kecá co chce, i "obyčejné" střílečky se vyvinuly....dnes Duke nemůže zaujmout tím, že to je Duke, je to pro mě úplně stejná hra jako prve, ale to, co mě bavilo v době, kdy mi bylo něco málo přes deset let, mě nebude bavit teď, i když to vypadá lépe...a ano, vypadá to jen lépe.
Jako retro a vzpomínka na starého dobrého Duka ano, dobrý, ale myslím, že tohle nebyl záměr vývojářů.
Duke má sice sem tam dobou hlášku, nad kterou se pousměju, ale nostalgie a vzpomínky na původního Duka nemůžou táhnout celou hru až do konce.
Oproti této hře, která je (pardon můj názor) jen novější kopií starého Duka, je takový Bulletstorm originální meganářez :) -
-
přesně tak, pokud si dnes nějaký fanda FPS chce pořádně užít střílení, tak musí zákonitě sáhnout po nějaké pořádné hře jako je třeba Bulletstorm, a ne po DNF, kde je střílení tou nejnudnější složkou celé hry, ti co tu píšou jak si Duka užili, by se měli zamyslet kvůli čemu to bylo - podle mě díky aventruním/logickým prvkům, které jsou skvělé, ale pokud to měl být návrat krále stříleček, tak to střílení těžko může někoho uspokojit
-
-
aha.... modernisti.... nepamatuji si, že bych se u nějaké z posledních stříleček bavil... neustále se i po 20 dohráních bavím u soldier of fortune nebo halfa 1.... tak pozor, všichni souhlasit nemusí s tvrzením, že moderní střílení je prostě super... pro mě NENÍ
-
-
však nikdo se ti do starých her ani do starého Duka nenaváží ;) jen do nového Duka :)
-
aha.... modernista... nepamatuji si, že bych se u nějaké z posledních stříleček bavil... neustále se i po 100 dohráních bavím u Wolfenstein 3d nebo Dooma 1.... tak pozor, všichni souhlasit nemusí s tvrzením, že moderní střílení je prostě super... pro mě NENÍ
-
-
-
-
je to pohodicke hra, len nudnáááá , frustrujuca, a zas obycajna strielačka ... kebyze to nema nazov duke nukem tak to ani nehrám ! .... nudne miesta ale casom nahradia nejake srandy , misia alebo SEN v striptizovom klube mohol byt zabavnejsi , hra nema vobec atmosferu , nema nic okrem humoru , len som trpel kedy konecne prejdem tu posranu misiu nech uz prejdem aj celu hru a ptm rychlo uninstall lebo sa tak skoro stoho nespametam ! ... pozitivna vec ze sa da barco chytit do ruky, aj stolicu si hadzat a tak , sprestrilo aj hru u mna MAXIMALNE ked sme mali pero v ruke, a podpisali sme sa chalanovi do knizky :) docela haluz , ja som tam napisal ze duke fucker *1* ... no dobre tak hybajme zas strielat *12* *12*
-
Na konzolich se newarezi ? To bych te mel asi vyvezt z omylu *1*
-
-
to víš že warezí, ale v daleko menší míře ... prodeje z konzolí jsou o mnoho desítek procent větší než prodeje PC verzí ...
-
-
Ono taky pár miliónů lidí ty hry nerozjede a na konzolích se tohle nemusí řešit... Kdyby všechny kompy rozjeli všechno tak se prodá taky mnohem víc her... Takhle se ale musí utrácet průběžně za nové komponenty, kdežto konzoli si koupíš a máš na pár let vystaráno.
-
-
-
vavry je mi docela líto, nadejny vyvojar a jak skončil, ted pise recenze pro deti a zavidi ze nekdo dokaze udelat hru *4*
-
-
Mluvíš z cesty... *7*
-
To jak dopadla Mafia 2, za to může distributor a ne vývojářský tým. Distribuce si dupne, že bude dlc, tak prostě bude, ikdyž na úkor hlavního příběhu...
-
-
neplést distributora a vydavatele *3*
-
-
Myslim,si, že se celkově pleteě s tím vydavatelem, myslim, že u hry, která se ,,vyvíjí,,14 let nějakej ten měsíc navíc asi nezabije. A myslim si, že autor má pravdu se svojí recenzí, to co vyšlo, není Duke, to je prostě něco jinýho, co používá hlášky z Duka. Za další, jestliže hru vyvíjíš 14 let, máš nějakej scénář (kterej by se asi moc neměnil)... kde se počítá s nějakejma potvorama, co Ti znepříjemňujou život (těch 5, co DNF předvedl nic moc), slot na 2 zbraně je celkem velký mínus, místo týhle ,,inovace,, měli přidat nějaký nový, exotičtější zbraně nebo nepřátele, je to přece Duke, tak jaktože si můžu v týhle hře dovolit téměř to samý,co v původním Dukovi (interakce, pisoáry...) .
-
-
-
nečteš, nevíš. Dan začal dělat na novém vlastním projektu, závistivec jeden *3*
-
-
Škoda že dneska většina hodnotí hry převážně podle grafiky.. dnes jsem duka přehrál a nepamatuji si moment, kdy bych se u hry "nudil" .. pravda duke nenabízí to co mnohé novější hry, ale mě to za celou dobu hraní nepřišlo. Např. pasáž v duke burgru, ta byla naprosto skvělá :-D. Nesouhlasil bych s recenzentem, že slot na dvě zbraně je ke škodě, mě se to líbilo. A (to je čistě můj subjektivní názor, tak na to prosim nereagujte že to neni pravda) mě duke bavil třeba víc ne COD BO. A ne nejsem jeden z hráču, kteří rádi hrají primitivní hry, prostě mě duke dostal...
ps. nostalgie za to asi může taky :-D -
nechapu jak nekdo muze napsat ze je ve vyvoji 14 let a proto je to neomluvitelne tenhle duk co vysel je ve vyvoji tedy byl tak dva roky z duka co zacal pred 14 lety tam prakticky nic neni pan recenzent micha jabka s hruskama a sami vydavatele rekly ze to nebude zadna pecka spis retro a dodrzeni slibu takze asi tak