Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co multiplayer ?
  • yes yes a jeste jednou yes. Autor recenze karma az na pudu, nejlepsi recenze co jsem tu cetl za 10 let. presne znamka odpovida 6/10. Duke3d jsem mel rad, ale tohle je *****. Sh*t happens.
    • no tak to je asi prvni recenze co jsi tu cetl
      • kdepak, prvni co odpovida realite.
  • Hail to the king! Hideo Kojima!
    • Cajk
      totálně, ale naprosto totálně od věci:) Strč si Playstation Move dildo do zadku, udělá ti to dobře:)
      • tys to nepochopil, on to myslel tak, že má Kojima uctívat Duka
  • Jste banda priteplenejch metrosexualu,bezte si hrat svoje COD a neserte se do legendy vy spermohlti...Duke Nukem je kult a tak to navzdy zustane.Z patka na sobotu to byla probdela noc jak za starych casu...Za doprovodu Unleashed ty byl jeden orgasmus za druhym...Hail to the king baby
    • nevím jak vypadají hráči COD, ale když se podívám na Duka, tak vidím... ehm, přiteplenýho metrosexuála, kterýmu se začne motat hlava po jednom pivu a dojde mu dech po pár metrech běhu *1*
    • no ty si stejnej deb*l jako DUKE. v hlave ho**a.
      • Schovej se nekam pod kaminek smrade..prichazi kral_!!!!!
        • Ty si deb*l a duke je nudna hra ktera bez reklamni kampane by neprodala ani 1000kusu.
          • To je pripad i toho slavneho COD,nebyt reklamy a jmena tak to neproda ani 1/100 z toho co se toho prodava
          • Tvuj nazor na me je naprosto irelevantni ty nulo,tento clanek je o Dukovi.To ze nejakej cucak me ma za debila me opravdu nesere *7*
        • muheeheeeeee
  • Výborný závěr - za 6 ale s odřenýma ušima :D
  • DNF mohl být lepší, ale i tak je to pro mě hodně kvalitní hra. Hned jak bude na Steamu ve slevě, tak si ji koupím. Co to kecám ? TO CHCE KRABICOVOU VERZI ! LET'S ROCK !
    • Bohužel, "krabicová" verze je vpodstatě taky jen Steam verze. Dost mě rozčarovalo, když jsem ji koupil, nainstaloval (musel jsem si vytvořit Steam účet) a pak jsem se chtěl kouknout, kam se to vlastně nainstalovalo. A ono vlastně nikam. A to neni úplně to, co bych chtěl od krabicovky. Jadnou jsem si sakra tu hru koupil, tak mám právo ji mít nainstalovanou v počítači, ne? A ne aby se někde étericky vznášela na internetu. Třikrát Fuj. V tomhle ohledu je jediná přidaná hodnota krabicovky oproti Steamový v. ta, že má člověk tu hezky potisklou placku a barevnej manuál (kde toho ale stejně moc neni), takže může mít aspoň pocit, že něco hmatatelnýho vlastní... ach jo, kde je konec hrám z devadesátek?

...

oprava po pár dnech:
      Uf, tak planej poplach, nejsou to vyhozený peníze. Tu hru jsem nakonec v počítači našel, i když vyhledávač ji vůbec neregistroval... Fuj, to jsem si oddych.
  • Upřímně, nevím kdo je tady "chytrák" odlišné názory na hru jsou zcela normální, jestli to nedokážeš pochopit hold nejsi asi zrovna "nejlepší ze třídy"

btw.: Aby ses z "Danečka" nepo*ral, no offense ;-)
  • Ludo
    Vavra je suchar
  • dobrá hra hratelnosť super , príbeh ostal ako ma byť akurat ta grafika ale chapem to 14 rokou vyvoja , stalé odklady nečudujem sa ke´d to dostal vyvojca geards of war do rúk vydno že tu hru pekne prežehlil aby bola pekná niekde vydno hnustnú grafiku ale na tie roky v pohode som rád že to vyšlo a zahral som si , ale podľa dnešnej doby nie je to hra na porovnavanie z COD a podobne tato hra nesie meno legendy a ty čo maju 10-14-18 rokou nevedia o čom to je ,,, slovo DOOM vznikol z hry Doom aj štil hrania ruky a zbraň potom wolfestein a za nym duke *1*
  • mozem povedat ze vdaka piratskej verzii som usetril 50 eur. nehovorim ze je to zla hra, chyba moze byt aj vo mne, proste som za tych 15 rokov vyrastol a uz niesom decko
    • chudáku, chlubit se že si zloděj
      • chlubim sa ze mam pod cepici. preco kupovat taku hovadinu? proste veci odskusam a potom sa rozhodnem ze si ich kupim, FNV som si tiez kupil az ked som to dohral. u DNF som nevydrzal ani hodinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší