Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novy duke je dehonestacia legendy
  • JO a ehm mozna by pane recenzente pomohlo kdyby jste si dal vysí uroven grafiky a pak komentoval
    • Mozna by jsi mohl zavrit hubu a postarat se o VYSSI uroven sve gramatiky blbe
      • smejki
        by jsi? moje oči!
        • Je opravdu vtipné kdyz nekomu opravujete chyby a sami je máte. Co treba velká písmena ty pokrytče
          • A mimochodem když se ptáš na to jestli zvětšení úrovně detailů grafiky zlepši animace tak ne, ale zvetsi to úroveń grafiky
            • smejki
              na úroveň roku 2011?
      • MOzna by jsi to měl udelat taky pito*če a pak mít kecy na gramatiku ostatních a mozná by jsi mel mluvit k tematu a ne ostatní upozornovat na chyby který delas taky
    • smejki
      a to předělá animace, jo?
      • To sice ne, ale totálně to rozmaže okolí a dondá supr čupr fialovej nádech *3*
        • smejki
          ósom!
  • Ale prosimvás *3* tak to tady zase máme, ty hodnotící trendy. Já vám řikám jedno, pokud nebude podobná inkviziční recenze na CoDy a podobný blbosti, který jsou narozdíl od duka nemastný neslaný, tak si vezmu zmenšovač, zmenšim se, a budu v autíčku na dálkovym ovládání přejíždět krysí ocasy!

Nevím proč, ale jen v úvodním dukově sídle jsem se natlemil až až. A vytýkat grafiku? Fakt vám přijde tak strašná? Mě neuráží, jde mi o Duka, o vtip, o mlácení monster do pytle.
  • Po přečtení recenze a několika kometů je mi v vás špatně lidi. Očividně vás hra nedokáže zaujmout pokud nefrčí na nejnovějším enginu, s co nejkrvavějšíma hw nárokama a nevede vás celou dobu za ručičku jako například crysis2. Sice jsem duka ještě celého nedohrál, ale hra mě baví a baví mě moc!!! Už u původního duka jsem strávil spoustu času a u dvojky a následně 3D ani nemluvě!! Velmi mě narozdíl od autora recenze potěšilo, že autoři nevymýšleli žádné přehnané nové zbraně, ale zůstali u staré dobré klasiky!!! Brokovka je prostě zase parádní a na to až zase někoho sejmu raketákem v multiplayeru už se prostě nemůžu dočkat:)))) To, že jsou ve hře staré vtipy a to, že prej jako vyžírá sama sebe, co to jako má bejt? Vždyt hrajete zase za duka a ne za jeho bráchu, tetu nebo strejdu!!! To že máte u sebe jen dvě zbraně plus nějaké ty prskavky taky není vůbec na škodu, alespon je to trošku větší výzva a pořádně si rozmyslíte co do těch pracek vemete. Jsem moc rád, že je duke tak podobný svému předchůdci, protože přesně na tohle jsem se těšil. Když si budu chtít zahrát hru, která nebude mít s dukem 3D nic společného, tak prostě šáhnu po něčem jiném!! Takže pro ty, co měli rádi starého dobrého duka 3D a přečetli si celou tuhle hromadu nadávek a pomluv, co tady nějací mimoni napsali, kašlete na ně! Je to super hra, připomenete si staré dobré časy tak jako já. Podle mě si hra zaslouží 8/10 za některé nedoladěnosti, které ve hře jsou.
    • ty asi často hraješ béčkové střílečky z Budgetistánu, když ti tenhle brak připadá super, viď?protože nový Duke je úplně stejná kategorie, jenom se nechce věřit, že ten škvár je made in USA
      • ty seš made in USA
      • No jenze to je prece Duke Nukem to bude kazdy hrat jak deb*l i kdyby to bylo na 8-bitech...to je totiz demence
        • Svoji demenci si tu projevil maximálně ty a ten nad tebou. Prosimtě zůstaň si u Crysisů a CoDéček a netroluj. Vím, že si potřebuješ zvýšit maximální ego ale hoň si ho někde jinde, dík.
          • Duke Nukem je největší troll v herních dějinách, naštěstí jeho troling po 15 letech skončil zaslouženým neúspěchem, Bye to the crap, granny!
            • Cajk
              hele na tebe fakt nemá:)
          • Ja si zadne ego zvysovat nepotrebuju co to placas ? Ja jen rikam svuj nazor to ze ho nedokazes respektovat je tvuj problem :-)
            • Cajk
              ne to není tvůj názor, nadáváš tu těm kterejm se to líbí. Takže deb*l jsi tu leda tak ty.
  • kompilace trailerů na DNF od roku 1998 po dnešek
    http://www.youtube.com/watch?v=gsggZDheVQ0&feature=grec_index
  • Myslím že to dost nad vodou drží právě to že to je Duke... Jinak (být to neznámý "hrdina") by to bylo tak 4/10 max 5/10 a to sotva, mám prostě dojem že díky jménu se prostě hodnotí lépe...
    Ale neva, hra celkem ujde (hrál jsem na PC) i přes všdchny zápory, za sebe dávám 6/10 jen proto že to je Duke a že jsem si u něj zavzpomínal... Ale znovu to hrát asi nebudu...
    Král je mrtev, ať žije král... *5*
    • prudislav
      on i kdyby tam ten neznámý hrdina byl a nechalo si to veškerou atmosféru/humor pořád by v om fanoušci toho Duka poznali
  • Cosi
    Ano berte to s rezervou ale porovnat jen podle hodnocení Dukea a Posla Smrti 3 se nedá. Obě šestkové hry ale u Dukea je šestka podle moderních měřítek kdy znamená podprůměr a Posel podle standartní kdy 6 je více jak 5 a znamená mírný nadprůměr. Recenzenti by se měli domluit jak hodnotit aby to nebylo co autor to jiné hodnocení her. Tak se mi to jeví po přečtení článků, tak se to jeví mě, je to můj názor nikomu ho nevnucuji ale za ním si budu stát.

U mě Duke Forever 4/10 a to jsem měl původního rád jako každé jiné dítě i přes to , že jsem hrál jen první dva levely. Když jsem Duke Nukem 3d zahrál vloni bavil mě víc jak tento nový.

Na grafice je nejhorší to, že nemá duši, stačí si pustit 10 let starý trailer a ukázky z hraní jsou mnohem lepší viz:

http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM
    • Spades
      NJN - Původně měl být forever pojat vážně, jako kompletní restart série i s příběhem, ale já jsem rád aspoň za starého dobrého sarkasmy nabitého DNF 2011 :D
    • Na tenhle trailer jsem už úplně zapomněl. Je vidět, že to co je ve finále ve hře, je zlomek toho co tam mělo být a ještě navíc je to zřejmě ten horší zlomek, co šel snadno nabouchat. No co. 3D Realms to prostě podělali a je to jejich problém. Ten trailer vypadá desetktrát líp, než to čeho jsme se dočkali. Dokonce i ta grafika by mi nevadila :)
    • XXDarthVaderXX
      Tak to jsi ještě optimista 2+/10 *2*
      • a ty pesimista, 4/10
        • XXDarthVaderXX
          já nejsem pesimista, to že je ta hra totální sračka, nemění nic na tom, že je to sračka...klidně schytám 1000 mínusů od vypíčenejch Duke Nukem fans...ale je to přece Duke...
  • Je zajímavé kolik hráčů si tady stěžuje na recenzenta, že tomu dal jenom šestku a přitom to v zahraničí bylo hodnoceno ještě hůře. Na Metacritic je momentálně průměr 5,7 a na Gamerankings dokonce jenom 4,8. IGN tomu dalo 5,5 a to jsou tam obvykle hodně štědří a Gamespot pouze 3,5. Já jsem tu hru zatím nehrál, takže ji nehodnotím, ale o podhodnocení ze strany recenzenta bych si na základě těch dalších recenzí hovořit nedovolil. Je pravda, že hráči tomu dali na Metacritic průměrně 6,4 a na Gamespotu 6,0, ale ani to není žádná sláva. Hráčské hodnocení se pohybuje v rozmezí od 1 do 10, což naznačuje, že hodně záleží na úhlu pohledu a tomu, myslím, šestka docela odpovídá.
    • Jo protože 80 procent dnešnich hraču řeší jen grafiku...recenzent na gamespotu je z toho co sem četl hrač amater, kterej je zmatenej z plavani pod vodou a dalších detailu, potřebuje vodit za ručičku a hrat na nejlehči...třeba recenzent na bonuswebu zase hraje s autoaimem na xboxu a hře strhava hodnoceni za dlouhy loadingy...proberte se noobové,...
      • No jasně, všichni recenzenti a 90% hráčů jsou noobové a jenom ty a pár vyvolených dokážete opravdu ocenit jakým skvostem Duke Nukem Forever je... No nic, jak jsem říkal, nehrál jsem to, takže tu hru nesoudím, ale z toho co jsem viděl na gameplay videích jsem spíše dostal chuť znovu si zahrát DN3D.
  • Bohuzel musim souhlasit... DNF si zasluzi maximalne tech 6/10. Puvodniho jsem nekolikrat dohral a tech hodin u multaku uz asi nedopocitam... Na druhou stranu, dockali jsme se ho a meli tak moznost zavzpominat :) Kdo vi, treba do tretice... ^^
  • Když miluješ, není co řešit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší