Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Momentálně hraju DN3D.. a DNF nedosahuje kvality ani náhodu.. Ale aspon že už to vyšlo.. třeba se někdy v budoucnu dočkáme skutečnýho nástupce..
    • To sa uz nedockas, nikdy uz hry nebudu take *9* A samozrejme ze Duke3D je ovela lepsi, ale az zacnes zrovnavat DNF s modernimy hrami co dostavaju 8+ tak zistis ze o moc horsi neni.
  • Tohle mělo vyjít rovnou jako verze klasiky za 199Kč. Docela výsměch na tolik let přetahovaček a vývoje. *11*
  • Kde je to video předělávaného duke3D v Unreal engine 3? Rád bych se na to podíval :)
  • Ten bloodscreen bych tam nedával, ale co, stejně je to skvělá zábava. *4* *4* *4*
  • Videorecenze nebude? V dobrých rukou by se mohlo jednat i o kandidáta na oskarech *1*
  • neskutocne nudna hra. totalne sklamanie. katastrofa
  • No ty loudy sou šílený. Nejvíc je kolo The Hive:D, jak sou tam ty cecky
  • Teda, na to ze vetsina v tehle diskuzich pise, jak jim je grafika ukradena, tu moc lidi breci, ze to vypada zastarale. Podle me zpracovani je bohate dostacujici, sice pasaze z venci vypadaji trochu chude, ale vubec to nevadi. Na druhou stranu hratelnost je uplne paradni, pobavil jsem se asi nejlepe ze vsech fps co v poslednich letech vysly. Urcite dost dobry, ze tu neni zadny ukazatel, ktery vas vsude dovede a musi se obcas neco hledat nebo premyslet jak se dostat dal. Jedine co bych hre vytknul, je pomerna jednoduchost, kdyz uz delali ukazatel zdravi, tak mohli klidne zustat u lekarnicek a nedavat to automaticke doplnovani. Pro rejpaly, predchozi duky jsem nehral.
  • Manticore
    Duke Nukem Forever je jako olomoucský syreček. Buď ho miluješ, nebo nenávidíš.
  • prudislav
    za mě 7/10 asi jsem málo kritickej ale mě to baví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit