Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sudiac podla recenzie mam zato ze novy duke nezasluhuje ani 3/10.Ignorujem autorove tvrdenie ze napriek vsetkym padnym argumentom ho to bavilo nakolko to je cisto subjektivny pocit narozdiel od vytknutych objektyvnych chyb.To ze to autory myslia cele ako (zly) vtip este neznamena ze mozu odignorovat roky vyvoja a technologickeho pokroku.Pred chvylkou som pozeral predvadzacku hry Hawken od 6 nezavislych vyvojarov neviam aka ta hra bude no technologiky je dalej nez x rokov mrveny duke.Je to priserna prezentacia nevkusu zleho zmyslu pre humor a neschopnosty celeho vyvojarskeho teamu.
    • ty seš technologickej pokrok
      • on je skor technologyckej pokrok
  • Ale jo, být mě dvanáct tak si u toho možná pochrochtám, kdyby to nestálo tolik, ta cena je vážně blbej vtip.
    • ty seš blbej vtip
      • A ty jsi očividně de bil.
  • jenom samotný Gearbox na tom dělal dva roky a za tu dobu mohl na hře pořádně máknout a udělat úplně novou hru, tak aby vypadala k světu i v roce 2011, místo toho se na to vyflákli a pustili na trh naprostý odpad
    • ty seš naprostej odpad
  • Já bych na hru taky neházel takovou špínu. Při hraní jsem znova cejtil takovej ten hřejivej pocit zábavy, jako kdybych hrál starou dobrou střílečku z devadesátých let.
    Grafika mi skutečně nevadila, to je to poslední, na co jsem koukal (a to už jsem zhýčkanej těma nejvymakanějšíma kouskama). Až tahle hra mi připomněla, jak moc jsou dnešní střílečky (neřikám, že všechny) po lobotomii. Kde dneska uvidíte skákací pasáže? Nechci se tu ohánět frází, jak je ta hra oldchool apod., ale je prostě fakt, že to je jak relikvie, co se někam kdysi zasunula a teď se po letech vytáhla, oprášila a hodila na pulty. A to nemyslim technickou zastaralost, ale ráz hry všeobecně.
    A vůbec, co se pořád všichni diví, že se to hraje tak nebo tak, to tvrdý jádro zůstává zhruba stejný, jako bylo v roce 2001. Pomalu jsem se až divil, kolik věcí, nad kterýma jsem v tehdejšim bombastickym traileru slintal, zůstalo i tady.
    Jo, tahle hra měla bejt bomba. Ale měla to bejt bomba před deseti lety. Teď už to přece vůbec nikdo nemoh čekat. Největší úspěch DNF je už jen to, že to po tolika komplikacích vůbec vyšlo. Málokterá hra má po dlouhym vývoji takový štěstí.
    Proto myslim, že je správný, aby si k tomu každej přilípnul svoje číslo, protože vytvořit objektivní recenzi (a že tahle mě moc nepotěšila) je takřka nemožný. Já jsem se například u hry bavil od začátku do konce a vůbec jsem neměl nutkání srovnávat to s moderníma střílečkama. Protože to jednodušše nejde. Ty už jsou někde úplně jinde. To jsou už hybridní hry, který často zapomínaj na to, jaký to je bejt krásnou čistou střílečkou, kterou sice Duke v pravym slova smyslu neni, ale mnohdy ony hry připomíná.
    Ale jsme dál, hry jdou dál, grafický enginy jdou dál a já jsem rád, že Duke Nukem se na týhle vlně neveze, prostě by mu to neslušelo.
    Za mě 8/10
    • Dík za takovou slušnou reakci. Konec recenze říká něo podobného, jen si myslím, že ty negativní věci prostě nejde přehlížet.
      • Asi je to fakt. Z pohledu recenzenta to přehlížet nejde. Proto jsem rád, že na to mám jen pohled hráče.
  • Mně to přijde docela v pohodě, 7/10 bych tomu dal já, Duke 3D jsem hrál asi 1x a ani nedohrál, takže nejsem nějakej DUKE FAN ... ale u týdle hry jsem si dobře odpočinul, zasmál se (některý hlášky fakt perly), trochu zavzpomínal. Ani ta grafika mi nevadí. Rozhodně je to lepší hra(=zábavnější) než těch pár posledních dílů CoD, který jsem začal hrát a ani pak nedohrál, protože sem se u toho šíleně nudil... škoda peněz. A přitom všeci tvrděj, jak jsou ty CoDčka super.
    Těch peněz co sem za DNF dal nelituju, alespon tím podpořím vývojáře a třeba příští Duke Nukem bude přesně podle představ těch, kterým se těď nelíbí.
    A stejně pak nechápu, proč tu řvou takoví šašci, kteří tu hru vywarezí. Ti by měli držet tlamu a stydět se, protože jen kvůli nim umírá herní průmysl na PC a všecko se přesunuje na konzole, protože na konzole si lidi hry kupujou a newarezí je jak socky.
    Howgh.
  • GODDAMN i "michael jackson the experience" dostalo 7...na jakym matru tam u vas v redakci fachate...???
    • celkové kvality hry Michael Jackson the Experience jsou prostě vyšší než u toho tvýho Djůka, shodli se na tom profesionální recenzenti z celého světa, tak se s tím smiř a radši si ji zahraj, protože Majkl je prostě lepší a ty tak zůstáváš ochuzen o krásný herní zážitek *5*
      • jo uctivej si dal svyho teplouskyho hrdinu...PRZNITELE deti...cernocha s prasecim ksichtem bily zensky, černocha kterej "splodil" bili deti s blondatejma vlasama modrejma ocima a dava jim meno Blanket...ve finale v ty hre sem o nej ani nezavadil, na pozadi tam tancuje neco, ale urcite ne jackson...

PS: otevri treba level, a precti si jejich recenzi you child MELESTER..
        • Joha
          Ked chces pouzivat anglicke vyrazy tak sa ich najprv nauc pouzivat dobre?

to molest = plznit, obtazovat, atd.

Ja moc pop zaner nemusim ale ale Michael Jackson bol predsa len niecim vynimocny.

On-Topic: vacsinu hier si najprv vyskusam u kamarata (ktory kupi snad vsetko) ale bohuzial DNF ma ani trocha nezaujal: trapne vtipy na urovni 13 rocneho tinedzera a pribeh asi o tom ze "prasata se vratili a ukradli mi holky! Ja jim ty jejich koule narvu do p*dele ku*va!"
          Vtipy pri DN 3D boli sice tiez primitivne ale aspon sa na nich dalo smiat a aj celkova atmosfera tej hry bola ovela lepsia ("Furt ty prasata ku*va!")... Pri vtipoch DNF som len dvihal obocie a zrovna do smiechu mi nebolo

Tato hra si podla mna zasluzi tych 6/10 a vobec by som sa nad tym nezamyslal.
          • stejne jako si napsal 2x ale, me se zamenilo e s o, jelikož sem byl zabranej do toho co pisu a neresil sem moc pravopis...najdu tady milion preklepu a nehustim do lidi ze se maj ucit cesky nez zacnou cesstinu pouzivat jeffrey...vas pseudointelektualy mam moc rad...jinak s tou vtipnosti...duke nukem 3d si hral v 96 ted si o 15 let starsi a evidentne je tvuj intelekt asi 15 000x vetsi, takze tento typ humoru jiste neni pro tebe...
            • Joha
              Tvoj chaby pokus o sarkazmus je na smiech. Uz len z tvojho nicku a tvojich prispevkov je citit ze ty si tej inteligencie moc nepobral.

Ja mam naopak velmi rad cierny a absurdny humor ale pri DNF je ten humor vylozene primitivny stupidny... uz fakt neviem co by som ti na to povedal.
  • Tu hru jsem koupil v den vydání. Nečetl jsem žádnou recenzi a ani nekoukal na videa. Hra mě neskutečně baví. Názory recenzentů na tuhle hre neberu vážně, obvykle stojí za kolové a hru si nedokážou užít. Tu hru mohu s klidným srdcem doporučit každému kdo rád FPS. Tahle hra si 6/10 nezaslouží. Minimálně 7/10 a za mě je to 8 a jsem maximálně spokojen.
  • Skutečně nechápu, proč valná vetšina recenzentů (českých, zahraničních) hru tak děsně kritizuje. Proč? Je snad špatná grafika? Ne! sice to není crysis, ale to od Duka ani nikdo nečekal. Kritizujete to, že 14 let vývoje se na tom nepoznamenalo? No a co?! Mně je osobně fuk, jestli tu hru dělali 14 let nebo 2 roky. Linearita? Proč to nikdo nekritizuje u CoD :(. Žádná změna oproti původnímu Dukovi? Who cares, it´s Duke baby!
    Myslim, že mluvim za !!!HODNĚ HRÁČŮ!!!, když řeknu že DNF je skvělá hra, u který sem se neskutečně bavil, kolikrát se i hlasitě zasmál a po dohrání sem měl chuť si hru projít ještě jednou, což se mi dlouho u žádný hry nestalo. DNF je prostě HRA with one big motherfucking "H" na začátku. HRA, která baví spoustu hráčů a o top šlo 3D realms především. Teď se určitě smějou těm hodnocením, co Duke dostává, poněvadž celá hra je výsměchem dnešní FPS scéně. A nehájim Duka jenom proto, že to je legenda (původní hru sem hrál jen velmi zřídka), ale prostě proto, že to je skvělá hra se spoustou vtipu a správně nastolené akce a na ničem víc nezáleží... :) Hail to the king, baby!
    • Máš pravdu ale pšššt, tady nesmíš Duka obhajovat protože zdejší diskutéři tě za jakoukoliv pochvalu hodlají kamenovat.
  • Duke příliš neoslní. Technicky zastarý a podobně s hratelností. Co se mi ale líbilo, místy smysl pro detail a humor. Neviděl jsem ještě zdaleka všechno.
    Chtěli jsme ho bombastičtějšího, inovativnějšího. Avšak vedle třeba Call of Duty se nemá za co stydět. Btw grafická stránka je starší - tak vychází z engine, ale vypadá to na max. detaily dobře. Chápu, že někoho mohla místy zmást a pokládal to za engine z Doom3, neboť některé pasáže jsou plné bump map, které vypadají podobně plasticky, ale jinak jasnej Urneal2+
    Zatím bych hodnotil tak 7/10, stejně jako CoD
  • Brekeke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit