-
Tak ono se asi pár měsíců před vydáním psalo o tom, že DN Forewer už nemá takové ambice, jaké měl kdysi. Má to atmosféru a kouzlo nostalgie a to je asi tak všechno. Grafiku vem čert, mě se náhodou docela líbí a navíc to aspoň bude běhat na slabších kompech. Ale chtít za to 999 Kč v PC verzi? To je ten pravej fail. Dal bych za to čtyři stovky, ale litr fakt ne.
-
-
hmm tezko rict, takovejch shitu se prodava za 999,- a vic, a taky si to nekdo koupi. Myslim ze natomhle neprodelaj vývojáři
-
Tak to nekupuj a nehraj! Když se ti 750kč zdá moc (cena PC verze).
-
-
V tejto podobe mal Duke vyjst niekde v roku 2004-2005 a bolo by to fajn. Niekedy pred HL2, lebo ten aj teraz hravo strci do vrecka aj nove tituly.
-
Otazka je, neni to naschval old-schoolove i po technicke strance?!
-
-
Pokud se ti bude lepe spat, tak si to klidne namlouvej...
-
-
Jo a naschvál to borci dělali čtrnáct let, prtože jedině tak to bude ta správná sranda... Za tu dobou jsme mohli dostat buď ultimátní stohodinovou mega ultra hru, nebo minimálně čtyři pokračování normálně dobře udělané hry s 3.5 letým vývojem. Tak to prostě je. 3D Realms jsou neschopáci.
-
-
Nerikam, ze to delali naschval x-let, jen mi je divne, ze kdyby tohle povazovali za dnesni vrchol, ze by to vydali...
-
-
-
-
v zahraničí DNF kritují stejně jako u nás, ale známky tomu na konci recenze dávají klidně 2-4, zatímco u nás 6-7, to se pak nemůžeme divit, že jsme v očích vyspělých západních států banánovou republikou, když tu žereme i naprostý sračky, přestože víme, že je to hnus...a ještě za jedny z nejvyšších cen na světě *7*
-
-
Mám dost intenzivní pocitm že jsi tu recenzi nečetl. Co takhle třeba její závěr?
-
Metacritics mluví jasně o hodnocení kolem 60% napříč všemi platfromami(viz. bleskovka). Čili hodnocení je na games.cz úplně v normálu, byť to nemusí znamenat, že to je dobře.
-
-
rekneme spis kolem 54 :)
-
-
ale to průměrné hodnocení je na základě známek 3-4 nebo 7-8, čili by se dalo říct, že čeští recenzenti se mrkli na průběžné skóre a opsali ho *1*
-
-
-
Kritiky, co na to zatím vyšly jsou všelijaké. Rozhodně se nedá říci, že to všichni jenom kritizují. Než něco takovýho napíšeš, tak si o tom alespoň něco zjisti. Ale je pravda, že někteří dávají i o dost nižší známku... Co vím, tak nejvíc se drbe xbox verze... Osobně jsem jí neviděl, takže možná je vážně mizerná.
-
-
mám na mysli ty co to kritizují, že dávají 2-4, samozřejmě, že ti co chválí dají i 7-8, to však není případ českých recenzí včetně této, jaksi jsem nepochopil proč to má 6, když podle textu, to vypadá na těch 2-4...
-
-
no třeba recwenze na destructoidu která dala 2/10 snad ani není recenze :-) tam jen nadávaj na styl humoru a na grafiku jak malý haranti
-
-
-
-
Ano, mam origo na ps3...ano, čekal sem trochu víc...ano, stejně sem se super bavil
-
-
tak to si asi dite od 5ti do 14cti let
-
-
O 100% lepsi ako Bulletstorm (dostal 7 od Vavry). Na rozdiel od neho sa Duke na nic nehra. Niektore pasaze atmosferou dost pripominaju Half life najma hladanie cesty dalej. Ale v jednom ma Mr. Vavra pravdu. Taketo hry sa dnes uz nerobia...
-
Pre man dost sklamanie, duke nukem 3D som si kupil originalku za plnu cenu hned v den jej vyjdenia, prejdene 3x, Plutonium pack uz ma moc nebral. Na forever som sa strasne tesil. Nadarmo, svet ovladaju stupidne konzoly a ich ovladanie a "ficurky" - pri otvarani dveri ma zaplavuju navaly zlosti (ktory ke.et to vymyslel, aby som stlacal tlacitko 5-8 sekund kazde tretie dvere??), Klaustrofobia v level designe - uz tesnejsie sa citi len novorodenec pri priechode porodnymi cestami. Len do kina v duke 3D sa dalo dostat 3 cestami + skryse.. Tu? hofno. Obtiaznost - som starsi clovek tak som dal stred... porovnanie- zabitie bosa v D3D - strasna radost po zlozeni toho parchanta s rotacakom a ulava/ tu (ten isty bos akurat v jame s kopcom hliny) s "nahodne" rozhadzanymi bednami na municiu (pre istotu 2) aby to nahodou nebolo pre dnesne deti strasne tazke - obiehal som okolo kopceka, sem tam vystrelil s raketakom, dobral v bedni a zase obiehal okolo kopceka az kym nepadol - pocit? wtf??? jazda na bugine... no aspon ten zvuk tej buginy mohli spravit lepsi, takto ma to akurat iritovalo.. 4/10 jedine plus je za biliard na zaciatku
-
Asi takle:
Co znamena Machete ve světě filmu, tak to je DNF ve světě her. -
Pořád tu vykřikujete, že DNF je parádní oldschool FPS. Já jsem tam žádný oldschool nenašel. DNF je lineární až to bolí oproti DN3D, když si zahraju DN3D, tak to se nedá vůbec srovnávat. U sebe mít pouze dvě zbraně? Typický oldchool (spíš CoDschool). Některé zbraně nebylo možné ani využít (například zmrazovač). Léčení ve formě ega (tzn. chvíli se schovat dokud se nevyléčim)? Ano, další oldchool (CoDschool). Na to, že vývoj trval tak dlouho tak hrací doba okolo 7-8 hodin (pro mě), taky nic moc (mám takovej dojem, že říkali, že bude mnohem delší). Počet druhů nepřátel jsem napočítal snad jen pět druhů (nepočítám různý varianty prasat atd. a Bosse). K tomu ještě totálně neuspokojivý konec. Za tu dobu vývoje jsem čekal od toho mnohem víc. Jinak abych pořád nekritizoval, tak interakce je nadprůměrná, stejně tak humor, hratelnost nebyla špatná, grafiku neřešim. Neříkám, že to je špatná hra, žádnej oldschool to rozhodně (pro mě) není, ale za tu dobu vývoje jsem čekal víc. K DN3D se kvalitou ani nepřiblížili. Uvidíme, co přinesou další díly.
(Překopírováno z jiného webu, kde jsem se k tomu vyjadřoval. Nechtělo se mi to psát znova.) -
-
*1* CoDschool *1*,
oldskůleři si ale nikdy nepřiznají, že "novej" Duke vykrádá tuhle legendární sérii
-
-
Dan Vávra is a pretty cool guy, eh kills bad games and doesnt afraid to make one.
-
-
english...
learn it *3* -
-
memes
learn it... *3* -
-
right then *1*
-
-
-