Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW
    Kdysi tady někdo psal něco ve stylu, že pokud tu hru alespoň jednou neodloží, tak vůbec nepochopili její podstatu.

Pochopili :).
    • To si pamatam :) Pochopili! :D
  • Duke Nukem je FAKE *1*
  • Když jsme mohli čekat třináct let ,tak takový kousek už to nemůže pokazit. *5*
    • Schvalne co budes rikat az to v kvetnu posunou na zari *1*
  • Tushan
    Ooh, that's gotta hurt
  • Heh, forma toho oznamenia o odlozeni mi pripomenula jeden skvely Duke obrazok...

http://apina.biz/39292.png
  • Stejně mám mít v tu dobu státnice, takže mě to protentorkáte i potěšilo.

BTW udělali tomu skvělou webovou prezentaci. Ano na efekt, ale n a DNF jako ušité. Těším se a stále věřím, že bych mohl do rukou dostat hru, která nebude vypadat nejlíp ze všech, ale bude se dobře hrát. Ulítlá klasika.
  • filias
    Sand to vyjde už tento rok.
  • ale jo, pobavilo me to :) a vubec me to nevadi, klidne si pockam na vanoce... po tech letech....
  • Ludo
    na ich mieste by som to v den vydania este presne o den odlozil
    • to podle mě udělaji, až to bude naskladňené na obchodech, tak to odloží, jen pro vtip samotný, čímž bude i hra samotná :p¨
      btw: nevím jestli to udělají, ale bylo by to fakt originální...něco ve stylu, sorry duke si šel koupit chewing gum...
  • Co je to jeden měsíc navíc, když se na tu hru čeká přes desetiletí? Ano, bude to asi nakonec jen "průměrná střílečka", ale pro nás, kteří jsme původního Duka hráli ještě v minulém století, to stejně bude obrovská událost. Předobjednáno mám, až to vyjde, tak to vyjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit