Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever se opozdí, protože Duke nikdy nechodí včas
24.3.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Ja teda neviem ale tolko krat opakovany vtip mi ako vtip ozaj nepride.Sice mi to nijako neprekaze pretoze duka hrat rozhodne nemienim ale aj tak mi pride drze ako vrcholne hazarduju aj s poslednou spetkou priazne ktora mozno este v niektorych jedincoch zostala.
-
I realized it's time to write post about legendary PR decision and chew bubble gum, and I'm all outta gum.
-
ja uz to mam dohrany 1/10
-
-
Ken: to si fakt vtipnej 1/10 až moc :-D já si myslim že dukena taky budeš pařit dosti to každej a kážda kriterka!!!!
-
Jestli jsi myslíš že jsi vtipný, tak ne :)
-
-
Kena si nevšímaj, to je starý buzerant *1*
-
-
-
Originální omluva *1*. Ten měsíc navíc už to snad vydržím... *4*
-
Mňa už žiadny Duke Nukem nezaujima-neviem o čom ešte píšu...
-
minulej tyden kdyz jsem to predobednaval tak se si rikal ze to urcite jeste odlozej :/ bohuzel jsem se trefil :(
-
This is bullsh*t.
-
To je tak hustá ironie, že by se nedala krájet ani motorovou pilou
-
-
Ale jo, Duke ti ji s radostí nakrájí, ani nemrkneš. *3* *1*
-
-
Cim dyl to budou odkladat tim lepe. Aspon vychytaji neprijemne mouchy a doufam, ze to bude aspon prumerne dobra hra s 7/10 hodnocenim.
-
-
Pokud bude kvalita úměrná době odkládání, tak to bude nejméně 13/10 *3*
-
Já tipuju 6/10 :)
-
-
6/10 ??? já typuju více spousta hráču nadavá na nový hry prostě i já pomalu je to strašný !!!! nový hry
-
-
-
nevim co si o tom myslet, ale pokud by meli v planu to odlozit, tak by to udelali uz davno a ne presne tyden pred aprilem. Pamatuju si jak na jednom videu Randy rikal, ze kdyz nastavili datum vydani, tak ho nastavili tak aby si byli sakra jisti ze to stihnou. Navic bych cekal trosku jiny styl u omluvy s opozdenim.
-
-
jsi legracni
-
navic si vsimnete na 17-18 sekunde tech opic. S DNF to nema zadnou souvislost a monkey znamena krome opice taky si zahravat s nekym nebo taky ulicnik...
-