Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever se opozdí, protože Duke nikdy nechodí včas
24.3.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
keby kazdy takto kreativne oznamoval posunutie terminu asi by to aj ludia znasali lepsie ;)
-
-
Po letech už si asi někoho najali, aby jim vymýšlel vtipná oznámení o posunutí termínu vydání.
-
-
snad to už dopadne ten červen :-) ale jsem zvědav jestli ten odklad o měsíc stal za to bo ne ale jinak se už těšim čím dal více a více
-
Ještě mě napadlo, že to Forever má asi znamenat, že budeme čekat věčně.
-
-
Ty jsi blesk, chlapče. *1*
-
-
Its time to kick ass and chew bubble gum, and i'm all out of gum... *5*
-
-
It's time to work and release a kick ass game, and they're all out of time... *5*
-
-
Jeden měsíc - co to je. Však je to Duke Nukem Forever. Po takové době mě pár měsíců navíc nemůže rozházet *1*.
Hail to the king, baby! -
parada, a schvalne odlozil odjezd na zeland abych si to stih v tom kvetnu zahrat. takze ted si ho zahraju mozna v lete 2012...
-
-
To budeš tak dlouho na Zélandu??Tak si to zahraj tam ne?:)
-
-
budu tam rok a jedu tam prave proto abych byl od her co nejdal, doufal sem ze duke bude moje jubilejni 600. dohrana hra, ale holt asi ne no :)
-
-
-
nejvetsi problem bude to, ze lidi na to cekaj uz dlouho a ocekavaji opravdu vyladenou skvelou hru, ktera pokud neprijde a to je pravdepodobne, stane se z ni nejvetsi propadak. DNF je v nezavideni hodne pozici.
-
Jako vtip dobrý *1* ale jinak *9*
-
divim se ze po tolika letech odkladu jeste neunikla na net nejaka kompletni hratelna beta, tak jako nedavno treba Crysis, asi proto ze DNF nebyl nikdy hotovy, neni ani ted a nikdy ani nebude
-
Marketingový tah, copak vám to neni jasný ? :D Je to tak průhledný, ale dobře oni :), udělali to hezky. Snad nevěříte tomu že by to v tom květnu vyšlo, bylo jasný, že to šoupnou, tahle hra staví právě na tom faktu že byla pořád posouvaná, tak si ještě aspon naposledy posunou a pak to vydaji :)
-
-
A ve finále se ukáže, že to je tuctová střílečka *2*
-
-
tak to určitě bude, já teda nejsem zase tak velký fanoušek Duka, ale Duke je prostě o tom vtipu, o těch hláškách a všelijakých blbustkách.. takže i tak bych řekl, že bude uspěšný, už jen proto, jak na něho fanoušci dlouho čekají..
-
-