Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jednom zahraničním webu jsem četl, že hra v dnešní době neohromí moc grafikou, s čímž souhlasím. Podle mě není Duke Nukem o skvělé grafice, ale o hláškách a prostředí (a interaktivitě s ním), kde se děj odehrává. Proto dávám 8-9/10. *4*
  • Ruku na srdce, tohle neni hra, ktera by mela ziskavat hodnoceni 9/10, i kdyz jsem se bavil, tak jsem cekal mnohem vic...
  • "Přišel vám nakopat zadky"

To nemůžete napsat: "Přišel vám nakopat prdele"???

Buď tam napište tohle, nebo radši nic - z těch teploušskejch nadpisu je mi na blití...
  • Hru jsem dohrál a doporučuji ji těm, kteří chtějí nějaký netradiční herní zážitek. Já bych dal 8/10 za to, že to dělali tak dlouho :)
    • Líp bych to nenapsal ! SOUHLAS
      • jo je to paradni hra takovych jao je tahle dneska uz nejsou
  • Lidi co minou Dukena delaj velkou chybu. Tu hru by minout nikdo nemel, protoze uz dlouho jsem se u FPS takhle skvele nebavil. Ta hra je vazne promakana. Pokud vahate tak do nej jdete, litovat nebudete. Je to jako pest do oka mezi tim mainstreamem co dnes vychazí. Grafika neni spatna, hratelnost je skvela, variabilita misí a prostredi neuveritelna. Hra snad neobsahuje zadny hluchy nudny misto a Duke furt na neco hlásí. A kolikrat se pristihnete, ze se uprimne smejete. Hra obsahuje celkem slusny mnozstvi miniher a ruznyho odreagaovaní jako hledani ego veci apod... V kolika hrach si sednete na kopírku a nechate si oskenovat prd*l nebo si ho nechate vykourit skrz prepazku na zachodech (ala bloodhoud gang :D) atd, atd (tehle veci je tam vazne mooooc)...
    Netusim proc tu hru vsichni topi. Ja rikam uprimne a s nadhledem nekolik dni po dohrani, ze ta hra je proste skvela, a obsahuje spoutu bonusu. Takze Já sem dostal vic než sem kdy vůbec čekal. Po dohrání se otevre i slozka extra kde mimo jine jsou i vsechny trailery co kdy vysli a za sebe rikam, ze po shlednuti traileru sem vazne rad ze hra vypada tak jak vypada a zachovala si vse ze staryho duka, protoze to v tech trailerech, jako třeba monstra jsou fakt hnusny a působí pekne trapne.
    Ja se bavil od zacatkuz do konce a bavim se i ted pri dalsim hrani.
    Konecne poradny FPSko ktery se nesnazi bejt CoD copíraka. Nobsahuje žádny trapny sceny ala KZ3 a i presto, ze se nesnazi tvarit nejak vazne, tak pusobí mnohem vaznej a mín a stupidnejs nez právě zmíněnej KZ3. Nejhorší jsou hrači co furt tvrdí jak grafika neni dulezita, ze je hlevní hratelnost blablabla, a pak takhle skvelou a nápaditou hru potopí, právě jen kvuli tomu, ze nevypada nejlépe. (jedina lokace a tou je venkovni vegas cca 15min hrani mi prisla slaba, jinak sem byl absolutne spokojenej bez zadnejch rusivej nebo hnusnejch textur. Hrano na samsungu na herní režim... krásně ostrý )
    Pokud máte rádi variabilní a zábavnej a neustále překvapující gameplay plnejch vedlejsích blbovinek je tahle hra právě pro vás. Pokud už vas unavujou stále ty samé hry, je tahle hra právě pro vás. Pokuď nejste teplý, je tahle hra právě pro vás. Pokud nejste pussy.... :D
    Jinak, aby jste si nemysleli, tak nejsem žádenej Duke fanatik, a Duke 3D sem stěží přelouskal a dohrál jen jednou... Ale tohle je fakt parádní. Jo a už dlouho sem ve hre nevidel tolik odkazu na jiny hry, nebo filmy tipu ''tady leží jeden mrtvej vesmírnej marinak'' (je tam mrtvej isaac z DS) apod... samej easter egg.
    8,2/10
    Neocakaval jsem nic a dostal jsem nakopáno do prd*le.
    Nedejte na recenze topíci hru jen kvuli zastaralemu enginu, hrajte a kralovsky se bavte.
    • Dobra pointa s temi referencemi na ostatni hry: Halo, AvP, WoW, Gears of War, Half-life, Donkey Kong, Deadspace...
      Nektere reference byly sice slabsi, ale bylo to pozitivni zpestreni *4*
    • 1. šel jsem do ní a lituju
      2. ani jednou jsem se nezasmál
      3. když se nesnaží bejt kopírka CoD, tak proč CoD kopíruje?
      5. gemplej není variabilní a už vůbec není zábavnej
      6. světová recenzentská obec má pravdu, je to brak
      4. Duke je všech teploušů král
      • Kouďák si totiž evidentně při hře, kde musí používat mozek, neví rady.... Osobně ho typuju na právě zmiňované CoD a podobné lineární věci kde tě vedou tvůrci za ručičku od začátku hry až do konce v 1 koridoru. A nejspíš mu je podle toho blábolu co napsal tak 13 let maximálně. Je jasný že se mu to líbit nemusí, ale to nejspíš protože by musel myslet a použít mozkovnu *5* *5*
      • tak pokud sis ji kupoval online z shopu, tak ji můžeš do 14ti dnů vrátit a nechat si zpět poslat prachy a ničeho litovat nemusíš že ... a pokud jsi ji kupoval v kamenném obchodě, tak máš myslím 3 dny (což by ti mělo bohatě stačit na to, aby sis ji zahrál) ;) ...
        • to bola len ironicka poznamka ktomu ze vraj duke kopiruje COD
          • já reagoval na toho kouďáka ...
      • 1. nelutuj
        2. smiesne je uz len to ze mas taky slaby zmisel pre humor
        3. na DVD s dukem mam napisane COD 5, fakt tak mi prislo od xzone......
        4. Hey, you know who is gay ? you....... adfs pozri si ak si nevidel co sa stalo chlapcovi
        5. nahodou ja som si pozriel svetove recenzie na ktore sa tu kazdy odhlasuje a nasiel som aj 8/10 9/10
    • Moje slova :)
  • Nevíte někdo, jak se jmenuje ten film ukázaný hned na začátku recenze?
    • http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/
  • R.I.P. retro-marketingu ))) je mi luto kazdeho kto tuto hru kupil )))
    • Ty voje vypatlany cobolsky kecy si nech na slovenskej web. Nikdo tu o ne nestoji, neda se to cist.
    • jj ty si hru (ať už je to jakákoliv) raděj ukradneš, než abys je koupil, že ...
    • Ja lituju tebe.
      • beny sa vola moj čokl - tiez mu staci ku stastiu lopticka a olizovat si rit)
  • jo Games Tiscali stojí už za pěknou bačkaru já bejt tvůrce her tam dávaj hry jen recenzentum co maj srdce pro klasiky a ne takový blbci jaký tady jsou !!!!! recenzenti taky jste mě dosti zklamaly Games Tiscali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • MickeyMutant
      Každý někdy někoho zklame - to se stává. Ty jsi asi zase zklamal rodiče.
    • Erien
      Recenze mají být objektivní. A né jak tady někdo píše, protože je to Duke, dal bych 100/10. Tady je každý zaslepený fanoušek a jen, protože je to vaše modla Duke, nikdo to nesmí ani urazit. Běžte si založit fanklub a tam onanujte všichni společně.
      • Vrať se ke kostkám..
      • prudislav
        mě spíš přijde že poslední dobou jsou tu recenze zaslepeně nenávistný
        EDIT: jako neříkam že je Duke nějak užasná super hra ale tahle videorecenze je silně zaujatá proti a neobjektivní a jsou tam záměrně vyhledaný a ukázaný bugy který jsme tam já osobně vůbec neměl (spíš by mě zajímalo jak to udělal že mu tam některý ty psotavy takhle blbly)
        • Erien
          Přetrhni veškeré pouto k Dukovi a co uvidíš? Průměrnou lineární střílečku, s občas vtipnou, nebo trapnou hláškou, s průměrnou grafikou a animací, nic moc scénářem, a s průměrnýma zvukama. A k tomu se to prodává za cca 1000 Kč. Prostě průměrná hra tedy 5/10. Protože ale celá hra, prostě má své kouzlo a vyvolává nostalgii za to má bodík navrch. Myslím, že kdyby se hra prodávala za 300 Kč, hodnocení by bylo i o bod výš.
        • Pan Grygar nejspíš prochází nějakým těžším životním obdobím.
          • janchor
            A promítá to do videorecenzí na herním webu. Makes sense! (ale zklamu, mám se docela fajn)

ad prudislav & "jak to udělal že mu tam některý ty postavy takhle blbly"

Jak? Hrál tu hru. Žádný záměrný hledání bugů a programová nenávist se nekonala, to spíš naopak (viz zmínky o závanu nostalgie).
            • prudislav
              nevím no já DNF dohrál, bavil mě a na tyhle bugy jsem vůbec nenarazil (jinak k silně protidukovsky zaujatá je řeba recenze na destrucoidu) - jen mě zatím mrzí že MP ještě neběží skvěle ale to asi patch brzo opraví - a co jsem pročítal fóra gearboxu ak je v plánu DLC s 15ti misema co ještě neměl Tryptich dokončený a možná i nějakej mód na SP odsraňující limi na 2 zbraně
        • Pročpak, to že teď vycházejí slabší kousky způsobuje nenávist?
          • prudislav
            jako třeba s hodnocením RFA souhlasím ale recenze je úplně strašná a podobně je to u alice 2 :-)
            Fakt je zajímavý že co se u jedněch her s klidem přechází , za to u jiný se na to nadává. Mě osobně jako čtenáři mi to přijde krapet podezdřelý
            • prudislav
              no jo no ono když ze hry ukážu jenom tu špatnou část (a na tu dobrou se zapomene vždyť tam přeci ani nebyla a kdo jí tam vidí tak je pirát nebo troll nebo dítě nebo kdovíco) a ještě se nepochopí na čem je hra založená tak se hra odsřelí jednoduše ale zase na druhou stranu jde ukázat jen to dobrý a hodnocení je přemrštěný ;-) - chtělo by to kompromis (Danovo recenze byla fajn jen tam bylo podle me moc okecávání o zastaralosti a že tam neni inovace) a Duke je zalozen prave na ty parodii ameriky a sama sebe tak je mi blby mu to vycitat
            • Tak nejenže je každý titul založen na jiných základech, to znamená, že jsou tam některé prvky podstatné více než jiné, které jsou podstatnější zase u jiných žánrů. Já osobně jsem většinu z nově recenzovaných(jediného Duka jsem asi hodinku zkoušel u kamaráda) nehrál, ale recenze by dle mě měla vyjadřovat recenzentův dojem ze hry(čili co se mu líbí, nelíbí, nedostatky...). Kdyby se u recenzí měl říkat názor většiny, tak by to vlastně recenze nebyly. A u diskuze, no tam bych některé názory ani neřešil, protože tam kolikrát píšou lidi, co hru nehráli, trolové, piráti a jiné individua.
            • nechci nic řikat, ale psaná recenze dostala oproti jiným serverům docela vysoké hodnocení a videorecenze je +/- stejně hodnocená jako na ostatních serverech...
  • TO si robite srandu stou videorecenziou ? Cele to je plne zaberov s tej nudnej pasazi v meste........ Recenzista hru but nedohral alebo sa snazil ju len poslapat, preco tam nieje ani jeden humorny zaber ktorych je v hre kopec ? napriklad bzzz s elektrarni... alebo dvojicky vo vajicku...... alebo kuci kuci ? alebo ktorakolvek ina humorna situacia ?
    Recenzista sa snazil len hru poslapat 6min recenzia, stoho 2min zaber na nejaky film s 80tych rokov a 4min zaberov s nudnej prestrelky zo zaciatku hry........ TO JE SNAD ZLY VTIP ? mazem si games tiscali s domovskej stranky, toto bola posledna kvapka, ja som sem chodil aby som podla recenzii vyberal ktoru hru si kupim a ktoru nie, a som rad ze som si dukeho kupil skor ako som pozrel recenziu.....
    • Já bych v tom hledal jen to, že existuje lidský poddruh zvaný zaslepený fanoušek.
      • NEkecajte. vobec 8hodin to netrva prejst.... mozno ked cheatujete a idete na najlahsie......

Tato videorecenzia ako aj recenzia predtym sa snazi len poslapat DNF..... nic ine, proste zoberu hru, ukazu len to zle a zahrabu, pricom toho zabavneho a dobreho je vnej viac ako zleho..... proste jednostranne to je
        • To že ty máš jeden názor neznamená, že někdo jiný musí mít stejný. *3* Recenzent si narozdíl od tebe musí zanechat odstup aby hru bobře ohodnotil a já s verdiktem více než souhlasím. A pokud chceš ty svůj nesouhlas dát najevo, napiš čtenářskou recenzi a ne jen "tady jsou všichni kre*éni, páč nadávají na moji oblíbenou hru".

A hlavně by mězajímalo, jaký web teď budeš navštěvovat, když DNF dostává všude špatné známky. *1* *2*
          • Ale co blbnete, ved som seriozne napisal co je vlastne vtej videorecenzii..... a kto ma trochu zdravy rozum mi da za pravdu, lebo ukazat jeden chapter s 23 chapterov co ma hra je cisty s*it. a dalsia vec je ze ste vsetci akoze PRO hraci presraty hrami co maju graficke orgie a absolutne ziadny zmisel...... proste demencia rastie dalej, uz vidim ako moje deti si budu honit pero na nejakom crysis 7 co bude mat 100% realnu zivu grafiku alebo neviem co este nevymyslia a hra bude mat taky pribeh ako super mario......
            • Erien
              Hlavně já mám velké grafické orgie, když hraju Minecraft. :D
          • prudislav
            on je rozdíl zdůvodněná špatná známka a pak špatná známka z ennávisti
            • A ten rozdil rozlisujes ty, co? : D
              Zrovna tahle TG parta je urcite hrozne plna nenavisti. Urcite hrozne potrebujou ventilovat se na nebohy hre.
              Podle sebe soudim tebe?
              Boze, tady to jsou zas pripady *7*
              Pojdte do me - zdrham.
            • Nemám důvod nenávidět. To jen tady někteří hledají na Dukovi to co v něm není. *3* To víš, subjektivní hodnocení většinou dopadne tak, že jsou nespokojení kritici i fanoušci.
        • Ale nemel, prosimtebe : D
          Za osm hodin to zkusenejsi hrac projde s prstem v nose.
          A ze by byla prvni pulka nejak vyrazne horsi nez druha? To teda nevim. Je to prinejmensim srovnatelny.
          Krom toho samozrejme dobra videorecenze neukaze celou hru, takze je ta prevaha zaberu z prvni pulky urcite spravne.

Hlavne ti nikdo nebere, ze se ti hra libi. Neni snad potreba nadavat recenzentum, ze hru hodnoti objektivne, bez rukavicek. Dneska je tohle proste slabota. Pro vetsinu dospelejsich lidi navic znacne nevkusna.
          • Nebud smiesny, ved ta recenzia vyzera akoby ju robil niekto co v zivote ziadnu inu nerobil, ved ma 6min, stoho 2min nejake blbe zaberi s predpodopneho filmu, a 4min kidania hnoja na dobru hru, proste toto je hnus, roky mam games tiscali ako domovsku stranku, ale dnesnym dnom som si tam nastavil nieco ine......
            • No jak te tak ctu, tak jsi uz teda ty "roky" na spatny adrese : P
              Tak holt zamavej na rozloucenou, jestli to je tak zly.
              Jestli tohle je amaterska recenze, tak teda... wooow...)
              Pa
    • kdyby byla recenze soustředěna na těch pár dobrých okamžiků, mohlo by to vyvolat dojem, že celá hra je naprosto vynikající a zábavná pařba, ale to není ani omylem, proto je recenze záměrně, tak špatná jak špatná je samotná hra *2*
      • Vobec nieje hra zla, to co pises mozes povedat len tak asi ako recenzista, zahral si uvodnu lokaciu ktora je nudna ale hra potom nabera na otackach, keby som tiez hral len uvodne lokacie tak nikdy by som nedohral Dragon age origins... lebo zo zaciatku su tiez nudne
        • sry ale kdyz 8 hodinova hra nechyti v prvnich 2 hodinach tak nema narok ...
          • hra musí nadchnout v prvních 5 minutách, jinak je něco špatně. Zvlášť u střílečky. RPG ještě dejme tomu může mít vlažný začátek, ale tohle... chodit jak šašek 10 minut po hotelu..
            • tak zrovna zacatek (cca po cast se zmensenim a auticke) byl jeste oka :)
  • U Duke Nukem Forever je jasně vidět, že spousta hráčů nedokáží být objektivní. Naštěstí tu máme recenzenty, se kterými v tomto naprosto souhlasím. DNf prostě ani neměl vycházet, jelikož si tímto dílkem jen pošramotil svou pověst. Autoři slibovali hory doly a nakonec nám naservírovali tuctovou zabugovanou střílečku s grafikou, která by uchvátila tak před deseti lety. Vím, že grafická stránka hry není to nejdůležitější, ale tady je tak špatná, že vyloženě kazí požitek ze hry. Osobně bych dal tak 5z10 a se zavřenýma očima.
    • Málo kdy píšu do diskuzí,ale nyní musím...Letos mi bude 30 a pamatuji začátek her a tím pádem i Duke na kterého nedám dopustit... Pokud jde o grafiku, tak na ni opravdu kašlu,... U Duke by mi stačila i původní grafika, jen aby se hra dala ovládat v klasické kombinaci klávesnice myš, což původní Duke neumožňoval (na klávesnici už hrát opravdu neumím:). A i tehdy bych pokračování dal 10 z 10. U toho jak hra vyšla jasně 100 z 10:-). A to že to není inovativní je naopak dobře.... Čím klasičtější a původní hra tím lépe. Naopak nadávám na pokračování původních klasických sérií, které jsou v dalších dílech uměle "obohacovány" o novoty a tím ničeny. Dokonalost není třeba předělat. Král je zpět *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit