-
v jistém smyslu neukradl, hru jsem nedohrál, hrál cca 20 minut abych vyzkoušel poté koupil nekoupil, poté smazal. Nehodlám si hry kupovat na blind. Třeba první Crysis byl skvělej, mám doma obě originálky. Kdybych tupě koupil i druhý díl, tak bych se spálil. PS: jestli doma nemáš ani mega pirátského software ( mp3, avi, program, hra ) tak tu můžeš kecat, jestli ne, tak buď zticha jinak jsi trapný...
-
-
MP3 a "avi" není software a v ČR to není "pirátské"
-
-
to ze ti zakon stahovat audiovizualni dila bez sdileni nezakazuje, neznamena, ze je nekrades ;)
-
-
Asi tak nějak, podle něj je košér stahovat MP3 různých kapel. Ať to zákon zakazuje nebo ne, výsledek je stejný...
-
-
-
-
Koukám, že je modní Duka v recenzích kritizovat, ale nedejte na to, je to dobrá pařbička :D
Po dlouhé době 3D akce, kde jsem se fakt bavil -
-
Je to nuda, nuda, nuda... Myslím tím střílecí pasáže, prostě obyč. tuctová střílečka bez nápadu... Začátek byl trochu slibný, ale jinak je to jenom o tom, že člověk běhá a těší se až bude mít tu střílecí pasáž za sebou...
-
-
Ale ... Ale ... Duke Nukem 3D NEBYLA hra sterilních koridorů, to je důvod, proč to furt hraju, Duke má spoustu levelů neuvěřitelně otevřených a každá nastálá situace má plnou zadnici řešení vycházejících z kombinace prostředí, zbraní a předmětů, proto to byla zábava!
-
No on pan Grygar totiž chápe jen ten inteligentí humor z Portalu. DNF je na stejné urovni jako Bulletstorm. Ze začatku jsem na DNF také nadaval. Je to především takova parodie na HL2 kdyby vyšel v jeho dobách byl by chválen. Ale v dnešní době si rozhodně vice jak 6 nezaslouží.
-
ten vas DEBILNY player co tu mate to je nieco hrozne kym si pozriem 5 minutove video mozem sa ist vysrat a vyvencit psa a aj tak to nebude komplet nastreamovane
-
-
Zajimavé já to pustím a hned se to načte, nečekám víc jak 10 vteřin. Asi budeš debilní ty ;).
-
-
zaujimave pusti si to v tom case ako ja (nedela vecer) a z 10 sekund mas hodinu
-
-
Tak ho ještě vykoupej, určitě mu to občas prospěje. *3*
-
-
zadek nebo psa?
-
-
-
přiznám se, zkoušel jsem pirátskou verzi ( pouze ze zvědavosti, nikdy bych si ho nekoupil jelikož za cca 900 jsou lepší hry ) Když vyšel první Duke ( 3D ) bylo mi 15. Hra mě hodně bavila, i když pouze první levely, ty byly propracované, další už slabší. Pokud bych měl hodnotit posledního Duka 3D, tak příšernost, copak grafika, ale je to tak strašně utahaný ten začátek + ovládání mi přišlo dost nedoladěný ( nemohl jsem zaboha nastavit ideální citlivost myši ). Dále v dnešní době kdy už několik let jde barák rozstřílet na kousíčky mě fakt moč?ení do pisoáru neohromí :) né, hra má jistě své místo, ale né za ty peníze. To je jediný její problém. Musim porovnat cenu vs přidanou hodnotu.
-
-
už několik let jde barák rozstřílet na kousíčky - no zas tak moc takovejch her není - série Red Faction, Poslední battlefieldy, breach a nic dalšího mě zrovna teď nenapadá
-
-
nezapomenout na Crysis :)
-
-
jj v jedničce to šlo a myslím že i v Mercenaries 2
-
-
-
Když ti bylo 15, tak si hru určitě taky ukradnul. Snad si aspoň měl příjemně nostalgický pocit z toho, jak si tvůrce zase pěkně doběhnul a s Forever to tedy nebyl úplně promarněný čas.
-
-
By mě zajímalo kolik originálek jsi koupil ty v té době ? já cca 3, jelikož se moc neprodávaly a byly nechutně drahé. Forever jsem hrál 20minut a smazal. Kdybych koupil, tak by tvůrce doběhl mě, jelikož něco tak strašnýho za 900kč jsem už dlouho neviděl. Když srovnám Starcaft2 za který jsme dával 1200Kč a tohle za 900Kč, tak kroutim hlavou...
-
-
nevymlouvej se ze tenkrat se nedalo, dneska se da a stejne si ji ukradl. vic netreba rikat.
-
-
A ty si zasa z tych svatych, co nikdy nemal v PC ani len 1 bit nelegalneho sw ze?
Ja si tiez hru najprv stiahnem, zahram a ak sa mi paci tak ju kupim. Dnesne dema su nic moc a ak aj nejake su tak je to skor vynimka. -
-
aha takze dneska se uz neda vymlouvat ze se hra neda sehnat tak se pirati kvuli "nedostatecnemu" demu, njn nejak si to clovek zduvodnit mudi :)))
-
-
-
-
ja si myslim, ze hra byla sice hrozne stereotypni, ale i presto byla celkem zabavna, dlouho jsem se takhle nezabavil a Duke hlaskama nesetril :) ... interaktivita byla dobra, dalo se delat skoro vse... a s grafikou si myslim ze byla celkem dobra, i kdy mohla bejt lepsi... a ty animace a pohyby taky nebyli nejhorsi...
-
Tak jsem asi v polovine a zatim se teda sakra bavim. proste stara dobra hratelnost. Grafika sice neni spicka, ale koukat se na to da a neurazi, hlasky super, proste parada, sem tam nejaky bug (jednou se mi stalo ze jsem jednu pasaz opakoval 2x a pokazde jsem se objevil na uplne jinem miste, pripadne dvere nesly otevrit) ale to se proste stava. Jinak prijde mi uz trosku prehnane to jak je Duke uplne vsude, jako jasne, patri to k teto hre ale zas..co je moc to je moc..aspon me to tak prijde. Jinak..bavim se paradne a to je to o co ve hrach prece jde.
-
To je fakt hustý! Duke je tak slavnej, že jeho hlášky se dostaly i do filmů. Cool!!!
-
-
právě, Duke totiž vůbec hustej nikdy nebyl, celá série je děsně přeceněná, DN3D vyšel v době, kdy akce teprv začínali, bylo jich jak šafránu, tehdá přinášel sice spoustu zábavy a originality, ale technicky byl už tehdy pozadu, hrál sem ho ale ve svý době a dost mě to bavilo, byla to kultovní záležitost, o který se mluvilo, né sice jako o Doomu, ale tady se žádnou nostalgii ve mě vyvolat vůbec nepodařilo, buďte soudný, ta hra je fakt slabá a snaží se to vykompenzovat kravinkama, který sou tady najednou to hlavní, dřív to bylo o dost vyrovnanější.....level design je fakt nemožnej, fakt si řikám, že to bere asi lidi, co moc nehrajou, naposledy fakt asi toho 3D.......hodnocení v recenzích je akorát, na můj vkus možná ještě moc vysoký.....
-
Ehmm....
They Live - 1988
Army of Darkness - 1992
Duke Nukem 3D - 1996
Ty hlášky jsou starší, tudíž je Duke ukradl *5* -
-
a lidi je znaji jenom diky dukoj protoze po tech filmech nestekne ani pes :)))
-
-
To si skutečně myslíš?:D
-
to že ty niečo nepoznáš, neznamená, že to nepoznajú iní *3*
-
-
-
-
Dobrá recenze, slovní obraty na 1 ...děkuji