-
boze ludia ste tupy az to boli - uz sa tu 100 ludi pytalo na tie filmy, to vam je tolko prebehnut tu diskusiu?
-
Prosimvás, co je ten film na začátku?
-
-
http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/
-
-
DUKE ma serie este aj pri odinstalovani *10* chlapci z 3DRealms nevedia robit ani hry a nevedia spravit ani UNINSTALL *1*
-
-
pokud mas originalku nevidim jedinej problem ve steamu odebrat mistní obsah? a pokud hru enmas ve steamu máš ji nelegalne stazenou *3*
-
-
Jojo dobře jsi mu to dal :)
Klasika ukradne a začne si stěžovat na kompatibilitu a vůbec všechno :D -
-
kebyze si kupim tuto hru, tak si za trest PRESTRELIM koleno *1*
zato ze je hra stiahnuta nemoze mat uninstall? asi zerete steroidy ako DUKE a pekne vam to vyzralo mozog -
-
zlodej co se rozciluje na piratskej rip, mozna bys mel misto kolena premyslet o prostreleni hlavy.
-
-
-
-
-
super recenze! i těm fanatikům co si na svého Duka nechtějí nechat plivat se myslím zavděčí tím koncem. a přestaňte nadávat na videa a dejte si radši do pucu pc a připojení k netu...videa běhají jak mají a na youtube games.cz asi nahrávat nemůže. respektive může ale pak byste zase nadávali proč už jsou smazaný. PS: DUKE je sr..ka a RED FACTION mu v soubiji akcí tohoto čtvrtletí natrhl prdel! Smiřte se s tím dědulové *2*
-
-
:-D hlavně že RFA dostalo ještě míň než Duke
-
-
Taky to recenzoval uplne nekdo jinej.
Autor, od nehoz jsem tady jinak videl jen ty priserny "prazdne filosofujici" uvahy/rekapitulace "kam ten svet speje..." -
-
...tudiz asi ne autor, kterej by aspon vzdalene spadal do cilovky RFA...
Ale hru jsem nehral, tak nevim. Jen myslim, ze srovnavat bys to mohl jen v pripade zrecenzovani obou her stejnym clovekem...
-
-
-
-
teda recenze nic moc, snad jeste horsi nez na portal 2, kvalita recenzi jde obecne nejak dolu jak video tak textove; ona snad betka z replaye bude delat lepsi recenze nez veterani
-
moc toho tato videorecenzia nepriniesla, ja osobne by som hre dal 8 bodov pretoze bola vtipna, zabavna, a dva body dole lebo je nudna a nudna :)
-
-
Ako môže byť niečo vtipné, zábavné a pritom nudné?
-
-
Musíš poslouchat tady ty zmanipulované fanoušky DUKA. Protože potom bys věděl, že DUKE dokáže všechno. Dokonce udělat z Chucka Norrise výkladní skříň na svoje trofeje
-
no me a hodne lidi tady i ve svete duke bavil :) tim ale nerikam ze nema chyby jen to ze je to zabavna hra kterou sem nemel nurkani po prvnich 10 minutach vypnout a smazat jako treba posledni medal of honor *5*
-
-
-
"...posouvá hru do moderní doby stříleček typu Halo." - tak s tímhle rozhodně nesouhlasím, protože ve většině dílů Halo jsou stále lékárny. Dokonce i v Halo: Reach. Brnění se dobíjí samo, ale životy se doplňují lékárnami.
Jinak s recenzí povětšinou souhlasím, pouze mi přijde, že grafika je fajn, ačkoli ji lidé stále kritizují. Ale to bude asi tím, že ji neřeším. -
-
samozřejmě, ale vzhledem k těm rokům, slibům.. a když na mě naběhlo první prase.. tak mi trvalo hodně dlouho než jsem poznal co ta hromada bahna vlastně má představovat..
-
-
Jeliž ty roky slibů jsou věcí, která patří pod 3D Realms, kteří tu hru nakonec nedodělali, tak to opravdu nemá cenu řešit. Navíc slavný trailer z roku 2001, kteří všude všichni vychvalují byl podvrh. Takže tolik k vývoji Duka. To s tím bahnem a prasetem raději nekomentovat...
-
-
-
Původní Duke byla pecka, na Forever jsem se těšil jak malej. Jenže dneska jsem Forever dohrál a víc jak 5/10 bych tomu určitě nedal. Level design hnus, interaktivita mizivá, volnost žádná, technická stránka věci škoda slov, humor nic moc a k tomu pochybný vymoženosti jako 2 zbraně, checkpointy a autohealing. Děkuji nechci, dohrál jsem to jen proto, že to je Duke jinak bych to vzdal už někde v polovině, škoda! :(
-
-
Souhlasím s tebou.Hra měla působivý trailer.Zahrál jsem si jí,ale na to že to byla jedna z očekávaných her roku jsem to vypnul asi po 5 hodinách.
-
Podepisuju
-
-
Duke je velice specifická hra kterou lze jak milovat, tak nenávidět poněvadž má pádné argumenty pro obě strany. Já se ale spíš řadím k té první skupině. přijde mi že někerý recenzetni v tom hledaj něco co tam ani bejt nikdy nemělo a strhávaj body za něco co jinde přehlíží a za něco co si někde vysnili a co tam ani bej nemělo (viz. příběh = satira na ameriku - a recenzeni v tom hledají kdoví co. jako jo příběh je blbej ale je to tak udělaný prvoplánovaně a schválně) - jinak já se víceméně ztotožňuji s recenzí na Cz Eurogameru
-
-
To bude asi ono, většinou v něm lidé hledají, co tam není a být nemělo, to je bez pochyb. Za sebe... mám nahráno podle steamu 9,7 hodin (3 hodiny z toho jsem strávil v TittyCity *5*) a mohu říci, že i když se odkloním od všeobecně uznávaného názoru, že to někdo chválí jen proto, že DN3D, tak mě ta hra BAVÍ. Není to špička nejtěžšího kalibru, tou ani být nechtěla... tedy chtěla, ale to by také do toho museli hoši z 3D Realms šlápnout a ne nechat prachy utíkat, ale po tom, co už byl mnohokrát zrušen, nemohl nikdo čekat, že to bude AAA numero uno. Hra pěkně odsejpá, nenudí, nadruhou stranu vás pro změnu do ničeho nenutí. Level design je na pár místech trošku horší, jinde zase super, tak je to ale v každé hře. Grafika... grafika *4*... Když uvážíme, že engine hry má svá lepší léta za sebou (unreal engine 2.5, použití v UT2003 mluví za vše), ale byl do hry plně implementován, nemohl zase nikdo očekávat, že ho bude GearBox narychlo měnit nebo od píky překopávat. Grafika sice není na úrovni hightech her, ale u tého hry to ani tak nevadí, je to parodie sama na sebe. Možnost nosit jen dvě zbraně jsem se zprvu zalekl, ale zjistil jsem, že to není žádný problém... kupodivu na to, že se blížím do finiše mi ani nevadí, že kvůli archievementu mám u sebe pořád pistoli *1*. Samoléčení, jsem se také bál, ale zase neoprávněně. Sice se hra místy mění ze zběsilé rambo akce na hru na kočku a myš, ale je to oběť dnešní době a zhýčkané mládeži, které se nechce hledat lékárničky *2. Celkově vzato... Ani jednou jsem zatím u hry nenudil, nijak mě nenaštvala (jednou mi při hraní pinballu spadl win... nastala modrá smrt, ale to asi nebude hrou), celkem se u ní směji, občas překvapí, občas člověka zamrzí nějaká ta nedotaženost, oči mě z toho nebolí (jak jsem někde četl, jako narážku a "odpudivou" grafiku). Jsem rád, že hra vyšla a stoprocentně si ji minimálně dvakrát sjedu znovu a těším se na multiplayer. Za sebe bych se rozhodoval mezi hodnocením 7.5/8.0, a to píši jako nezávislý pozorovatel, který vyjímečně nelituje svých investovaných peněz *5*.
-
-
hra je hrozná po všech stránkách, nedá se to hrát, hra nedokáže člověka vůbec motivovat, aby hrál dál.....totálně zabitej potenciál........řada věcí je tak trapná a zbytečná, až to bolí...ale jasně, pro někoho, kdo hrál naposled DN3D...
-
-
ještě k tomu za takovýhle trapný chování bych jim už nikdy nic nerencenzoval....
http://www.tyden.cz/rubriky/relax/pocitacove-hry/pr-agentura-vyhrozuje-recenzentum-kvuli-nizkemu-hodnoceni-duke-nukem-forever_204840.html -
-
nj, protože moc takovejch odvázanejch her neni, tak to všichni hrozně omlouvaj, to je jak s béčkovejma filmama.......bohužel je to strašně všecko takový křečovitý, hratelnost slabá, zábavný to neni.............rozhodně asi nej zklamání posledních let, teda podle různejch preview a ukázek sem to nečekal tak slabý, tak snad ten Serious Sam novej se povede.....
-
-