-
jo Games Tiscali stojí už za pěknou bačkaru já bejt tvůrce her tam dávaj hry jen recenzentum co maj srdce pro klasiky a ne takový blbci jaký tady jsou !!!!! recenzenti taky jste mě dosti zklamaly Games Tiscali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Každý někdy někoho zklame - to se stává. Ty jsi asi zase zklamal rodiče.
-
Recenze mají být objektivní. A né jak tady někdo píše, protože je to Duke, dal bych 100/10. Tady je každý zaslepený fanoušek a jen, protože je to vaše modla Duke, nikdo to nesmí ani urazit. Běžte si založit fanklub a tam onanujte všichni společně.
-
-
Vrať se ke kostkám..
-
mě spíš přijde že poslední dobou jsou tu recenze zaslepeně nenávistný
EDIT: jako neříkam že je Duke nějak užasná super hra ale tahle videorecenze je silně zaujatá proti a neobjektivní a jsou tam záměrně vyhledaný a ukázaný bugy který jsme tam já osobně vůbec neměl (spíš by mě zajímalo jak to udělal že mu tam některý ty psotavy takhle blbly) -
-
Přetrhni veškeré pouto k Dukovi a co uvidíš? Průměrnou lineární střílečku, s občas vtipnou, nebo trapnou hláškou, s průměrnou grafikou a animací, nic moc scénářem, a s průměrnýma zvukama. A k tomu se to prodává za cca 1000 Kč. Prostě průměrná hra tedy 5/10. Protože ale celá hra, prostě má své kouzlo a vyvolává nostalgii za to má bodík navrch. Myslím, že kdyby se hra prodávala za 300 Kč, hodnocení by bylo i o bod výš.
-
Pan Grygar nejspíš prochází nějakým těžším životním obdobím.
-
-
A promítá to do videorecenzí na herním webu. Makes sense! (ale zklamu, mám se docela fajn)
ad prudislav & "jak to udělal že mu tam některý ty postavy takhle blbly"
Jak? Hrál tu hru. Žádný záměrný hledání bugů a programová nenávist se nekonala, to spíš naopak (viz zmínky o závanu nostalgie). -
-
nevím no já DNF dohrál, bavil mě a na tyhle bugy jsem vůbec nenarazil (jinak k silně protidukovsky zaujatá je řeba recenze na destrucoidu) - jen mě zatím mrzí že MP ještě neběží skvěle ale to asi patch brzo opraví - a co jsem pročítal fóra gearboxu ak je v plánu DLC s 15ti misema co ještě neměl Tryptich dokončený a možná i nějakej mód na SP odsraňující limi na 2 zbraně
-
-
-
Pročpak, to že teď vycházejí slabší kousky způsobuje nenávist?
-
-
jako třeba s hodnocením RFA souhlasím ale recenze je úplně strašná a podobně je to u alice 2 :-)
Fakt je zajímavý že co se u jedněch her s klidem přechází , za to u jiný se na to nadává. Mě osobně jako čtenáři mi to přijde krapet podezdřelý -
-
no jo no ono když ze hry ukážu jenom tu špatnou část (a na tu dobrou se zapomene vždyť tam přeci ani nebyla a kdo jí tam vidí tak je pirát nebo troll nebo dítě nebo kdovíco) a ještě se nepochopí na čem je hra založená tak se hra odsřelí jednoduše ale zase na druhou stranu jde ukázat jen to dobrý a hodnocení je přemrštěný ;-) - chtělo by to kompromis (Danovo recenze byla fajn jen tam bylo podle me moc okecávání o zastaralosti a že tam neni inovace) a Duke je zalozen prave na ty parodii ameriky a sama sebe tak je mi blby mu to vycitat
-
Tak nejenže je každý titul založen na jiných základech, to znamená, že jsou tam některé prvky podstatné více než jiné, které jsou podstatnější zase u jiných žánrů. Já osobně jsem většinu z nově recenzovaných(jediného Duka jsem asi hodinku zkoušel u kamaráda) nehrál, ale recenze by dle mě měla vyjadřovat recenzentův dojem ze hry(čili co se mu líbí, nelíbí, nedostatky...). Kdyby se u recenzí měl říkat názor většiny, tak by to vlastně recenze nebyly. A u diskuze, no tam bych některé názory ani neřešil, protože tam kolikrát píšou lidi, co hru nehráli, trolové, piráti a jiné individua.
-
nechci nic řikat, ale psaná recenze dostala oproti jiným serverům docela vysoké hodnocení a videorecenze je +/- stejně hodnocená jako na ostatních serverech...
-
-
-
-
-