Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • R.I.P. retro-marketingu ))) je mi luto kazdeho kto tuto hru kupil )))
    • Ty voje vypatlany cobolsky kecy si nech na slovenskej web. Nikdo tu o ne nestoji, neda se to cist.
    • jj ty si hru (ať už je to jakákoliv) raděj ukradneš, než abys je koupil, že ...
    • Ja lituju tebe.
      • beny sa vola moj čokl - tiez mu staci ku stastiu lopticka a olizovat si rit)
  • Nemůžu si pomoct, všude se kritizuje grafika, ale mě zas tak špatná nepřijde. Ve videorecenzi se mluví o tom, že to vypadá jako budget hra z roku 2003. To je trochu hodně přísné přirovnání, ne? *5*
  • muze mi nekdo nejakou hru s roku 2003 a se stejnou grafikou doporučit? Dřív byli hry zábavnější a když mají stejný design proč ne.
    • ja moc FPS nehram, som RPG hrac, ale take starsie a dobre su jednocnacne HL2 a.. FEAR:P. popripade prvy Far Cry
    • Lukas rikal "po levne plasticke operaci", nebo tak neco (=> vylepseni textur, atp.)
      Z roku 2005 bych doporucil HL2 + potom epizody. To teda urcite znas, ale ja si tim ted po zapujceni Dukea nadherne zpravuju chut...
      (Teda i ten Duke me nakonec tak nejak bavil, ale kdyz si predstavim ze bych za nej dal litr, nebo si dokonce chtel predstavovat tvurce, jak vymyslej ty "uzasny fory", tak se mi dela zle : D)
      • Tak koukam ze je dokonce z roku 2004. Ted jsem ho hral po letech znovu, a kdyz si zpetne rekapituluju vsechny nasledujici strilecky, tak se mu podle me opravdu zridka neco aspon priblizilo...
        TG recenze dokonce hodnotila desitkou, coz tenkrat urcite nebylo az tak prehnany... :
        http://games.tiscali.cz/recenze/half-life-2-50022
      • Jo - HL teda = Half Life
        Half-Life 2 ... kdyby nahodou... : P
        Ty dve dalsi (datadiskovy) epizody jsou i lepsi nez puvodni hra. Bohuzel misto zaverecnyho dilu tvurci ctyri roky mlci...
  • přiznám se, zkoušel jsem pirátskou verzi ( pouze ze zvědavosti, nikdy bych si ho nekoupil jelikož za cca 900 jsou lepší hry ) Když vyšel první Duke ( 3D ) bylo mi 15. Hra mě hodně bavila, i když pouze první levely, ty byly propracované, další už slabší. Pokud bych měl hodnotit posledního Duka 3D, tak příšernost, copak grafika, ale je to tak strašně utahaný ten začátek + ovládání mi přišlo dost nedoladěný ( nemohl jsem zaboha nastavit ideální citlivost myši ). Dále v dnešní době kdy už několik let jde barák rozstřílet na kousíčky mě fakt moč?ení do pisoáru neohromí :) né, hra má jistě své místo, ale né za ty peníze. To je jediný její problém. Musim porovnat cenu vs přidanou hodnotu.
    • prudislav
      už několik let jde barák rozstřílet na kousíčky - no zas tak moc takovejch her není - série Red Faction, Poslední battlefieldy, breach a nic dalšího mě zrovna teď nenapadá
      • nezapomenout na Crysis :)
        • prudislav
          jj v jedničce to šlo a myslím že i v Mercenaries 2
    • Když ti bylo 15, tak si hru určitě taky ukradnul. Snad si aspoň měl příjemně nostalgický pocit z toho, jak si tvůrce zase pěkně doběhnul a s Forever to tedy nebyl úplně promarněný čas.
      • By mě zajímalo kolik originálek jsi koupil ty v té době ? já cca 3, jelikož se moc neprodávaly a byly nechutně drahé. Forever jsem hrál 20minut a smazal. Kdybych koupil, tak by tvůrce doběhl mě, jelikož něco tak strašnýho za 900kč jsem už dlouho neviděl. Když srovnám Starcaft2 za který jsme dával 1200Kč a tohle za 900Kč, tak kroutim hlavou...
        • nevymlouvej se ze tenkrat se nedalo, dneska se da a stejne si ji ukradl. vic netreba rikat.
      • A ty si zasa z tych svatych, co nikdy nemal v PC ani len 1 bit nelegalneho sw ze?

Ja si tiez hru najprv stiahnem, zahram a ak sa mi paci tak ju kupim. Dnesne dema su nic moc a ak aj nejake su tak je to skor vynimka.
        • aha takze dneska se uz neda vymlouvat ze se hra neda sehnat tak se pirati kvuli "nedostatecnemu" demu, njn nejak si to clovek zduvodnit mudi :)))
  • Nevíte někdo jak se jmenuje ten film co je ná úvod týhle video recenze? Díky :)
    • Myslím, že to tu už bylo, ale kdyby ne - Jsou mezi námi - oni žijí. *4*
  • Nezbývá než doufat, že vévoda tímto překlenul téměř 15ti leté období sucha a nyní se k nám vrátí v dalším pokračování a doufejme, že i v lepší formě.
  • No on pan Grygar totiž chápe jen ten inteligentí humor z Portalu. DNF je na stejné urovni jako Bulletstorm. Ze začatku jsem na DNF také nadaval. Je to především takova parodie na HL2 kdyby vyšel v jeho dobách byl by chválen. Ale v dnešní době si rozhodně vice jak 6 nezaslouží.
  • Ellendway
    Hrozně se mi líbí, jak každý píše, že se musí u hodnocení přihlížet na historii... Pokud vím, tak se komentovala nynější "hra", která dostala i tak vysoké skóre. Duke nepředvedl nic nového, jen 15 starých hlášek, tři ku*** u tyče, pár miniher a primitivní střílení prasat, které se opět vrátili.
  • Bohatě mi stačilo demo, abych se ujistil, že full verzi hrát nechci. Grafika je bídná v jakémkoliv nastavení, fyzika nulová, AI o ničem, naskriptované situace tak okatě, že to svět neviděl. Raději to nemělo nikdy vyjít a starej dobrej Duke by si zachoval své jméno. Je to větší bída než ta napodobenina Fallout 3 *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit