-
super recenze! i těm fanatikům co si na svého Duka nechtějí nechat plivat se myslím zavděčí tím koncem. a přestaňte nadávat na videa a dejte si radši do pucu pc a připojení k netu...videa běhají jak mají a na youtube games.cz asi nahrávat nemůže. respektive může ale pak byste zase nadávali proč už jsou smazaný. PS: DUKE je sr..ka a RED FACTION mu v soubiji akcí tohoto čtvrtletí natrhl prdel! Smiřte se s tím dědulové *2*
-
-
:-D hlavně že RFA dostalo ještě míň než Duke
-
-
Taky to recenzoval uplne nekdo jinej.
Autor, od nehoz jsem tady jinak videl jen ty priserny "prazdne filosofujici" uvahy/rekapitulace "kam ten svet speje..." -
-
...tudiz asi ne autor, kterej by aspon vzdalene spadal do cilovky RFA...
Ale hru jsem nehral, tak nevim. Jen myslim, ze srovnavat bys to mohl jen v pripade zrecenzovani obou her stejnym clovekem...
-
-
-
-
DUKE ma serie este aj pri odinstalovani *10* chlapci z 3DRealms nevedia robit ani hry a nevedia spravit ani UNINSTALL *1*
-
-
pokud mas originalku nevidim jedinej problem ve steamu odebrat mistní obsah? a pokud hru enmas ve steamu máš ji nelegalne stazenou *3*
-
-
Jojo dobře jsi mu to dal :)
Klasika ukradne a začne si stěžovat na kompatibilitu a vůbec všechno :D -
-
kebyze si kupim tuto hru, tak si za trest PRESTRELIM koleno *1*
zato ze je hra stiahnuta nemoze mat uninstall? asi zerete steroidy ako DUKE a pekne vam to vyzralo mozog -
-
zlodej co se rozciluje na piratskej rip, mozna bys mel misto kolena premyslet o prostreleni hlavy.
-
-
-
-
-
Prosimvás, co je ten film na začátku?
-
-
http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/
-
-
No co určitě to není nejlepší hra, ale parchanti se zase vrátili, tak musí dostat zase na p*del ;-)
A jediná věc co mě zatím hodně štve, je strašně pomalý loading. To jsem snad nikdy nezažil to trvá asi 5 minut... máte taky takový problém? Se divím, že se to v recenzích nezmiňuje. -
-
já s tím problém nemám načítá se mi to asi 15 sekund.
-
-
Dobrá recenze, slovní obraty na 1 ...děkuji
-
Co to je na konci za film??:D
-
-
Je to herec Bruce Campbell ve filmu Armáda temnot (Army of Darkness). Mělo to bejt rádoby pokračování serie Evil Dead. Mě by zase zajímal co je to ten první film ve videorecenzi :-)
-
-
já to nechápu, Army of Darkness jsem viděl (stejně jako oba Evil Deady), ale tuhle scénu jsem si normálně nepamatoval, divný...
-
-
Armáda temnot má totiž dvě verze. V delší verzi, která je podstatně horší, je konec úplně jiný a rozhodně ne komický.
-
-
tak teď se mi zhroutil celý vesmír, to by znamenalo, že jsem viděl tu "horší" :)
-
-
budeme sa musiet dohodnut a spolu s lukasom si to pozriet este raz
-
Asi budu muset zašatrat ve sv_m videoarchivu nebo mrknout na youtube *5*
-
-
Matně se pamatuju na nějakej apokaliptickej konec něco že se vratí a svět je zničenej nebo tak něco ale obchoďak žadnej.
-
-
Jo ono byly natočený dva konce dobrej a špatnej, v tom špatnym dal ten mág vypít Ashovy nějakej lektvar po kterým usne na dlouhou dobu a přitom nezestárne (aby se dostal do dnešní doby), pak se probudí vyhrabe se z té jeskyně a už se raduje, že je ve správné době, ale najednou příjde ke srázu a vidí zničenej zbořenej svět a končí tou hláškou Nééé Spal jsem moc dlouho. A v tom dobrým konci je právě ten obchoďák, kde je jako prodavač a objeví se tam ta démonka a on jí uzemní brokárnou.
-
-
-
ja som ju nepamatal presne hentak, ale bola tam, to viem:) len tu trampolinu som si nepamatal. hm. ale vlastne, ked tam spomina krala, tak to by malo byt az po army of darkness nie? ze by bol dalsi? a v niektorom z nich bola scena v mall, ale bez henteho? hmm
-
-
No tu ruku si udělal v Army of Darkness (jinak ma pilu) a ten se odehrava celej ve středověku tak nevim odkud je tahle scena *8* *7*
-
-
z posledních minut filmu
-
-
-
-
http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/
-
They Live, docela zábavná Carpentrovka.
Ale nemůžu si pomoct, Duke je při opakování těch vykradenejch hlášek prostě víc cool než jejich originátoři :-). -
-
They Live, na takovej ten hudební motiv z toho filmu se nedá moc zapomenout. Navíc postupem času byl slyšet v různých lehkých modifikacích v mnoha jinejch počinech. Dalo by se říct, že film je klasika z odpoledního filmovýho klubu pro pamětníky kde se vysílá hned po filmech s Oldou Novým a taky s Hugo Koka Haasem...
-
-
-
-
Nechci tady moc kibicovat, ale Duke byl pro mě vždy hlavně o multiplayeru. Proto si ho všichni tak nostalgicky pamatujeme, kdy jsme ho hrávali na LANkách nebo ve škole. A za sebe můžu říct, že nový Duke mě ani v tomhle směru nezklamal. Ja jen, že tady na Games na multiplayerovou platformu moc nehrajete, což mi příjde škoda.
-
Ale jo, pěkně a trefně řečeno, tomu se asi nedá nic vytknout. Jen ten limit 2 zbraní mi postupem času začíná připadat spíš jako dobrý rozhodnutí...
-
-
taky si myslim ze limit 2 zbrani ve vysledku se tam hodi, ale ne kvli tomu ze je to duke to vubec, spis kvuli tomu konceptu hry a level designu... ja bych tam ani takovy arzenal jako v DN3D nedokazal moc dobre vyuzit... takhle hra proste pana na level designu ta grafika by se taknejak obejit se zavrenym jednim okem dala...
-
-
To je fakt hustý! Duke je tak slavnej, že jeho hlášky se dostaly i do filmů. Cool!!!
-
-
právě, Duke totiž vůbec hustej nikdy nebyl, celá série je děsně přeceněná, DN3D vyšel v době, kdy akce teprv začínali, bylo jich jak šafránu, tehdá přinášel sice spoustu zábavy a originality, ale technicky byl už tehdy pozadu, hrál sem ho ale ve svý době a dost mě to bavilo, byla to kultovní záležitost, o který se mluvilo, né sice jako o Doomu, ale tady se žádnou nostalgii ve mě vyvolat vůbec nepodařilo, buďte soudný, ta hra je fakt slabá a snaží se to vykompenzovat kravinkama, který sou tady najednou to hlavní, dřív to bylo o dost vyrovnanější.....level design je fakt nemožnej, fakt si řikám, že to bere asi lidi, co moc nehrajou, naposledy fakt asi toho 3D.......hodnocení v recenzích je akorát, na můj vkus možná ještě moc vysoký.....
-
Ehmm....
They Live - 1988
Army of Darkness - 1992
Duke Nukem 3D - 1996
Ty hlášky jsou starší, tudíž je Duke ukradl *5* -
-
a lidi je znaji jenom diky dukoj protoze po tech filmech nestekne ani pes :)))
-
-
To si skutečně myslíš?:D
-
to že ty niečo nepoznáš, neznamená, že to nepoznajú iní *3*
-
-
-
-
Nevíte jak vyřešit problém stim že se hra seká v menu a nedá se hrát? Má to víc lidí ale žádnou radu jsem eště nenašel.
-
-
Slabý PC.
-
sežen si lepší crack a nebo počkej na patch
-