-
v jistém smyslu neukradl, hru jsem nedohrál, hrál cca 20 minut abych vyzkoušel poté koupil nekoupil, poté smazal. Nehodlám si hry kupovat na blind. Třeba první Crysis byl skvělej, mám doma obě originálky. Kdybych tupě koupil i druhý díl, tak bych se spálil. PS: jestli doma nemáš ani mega pirátského software ( mp3, avi, program, hra ) tak tu můžeš kecat, jestli ne, tak buď zticha jinak jsi trapný...
-
-
MP3 a "avi" není software a v ČR to není "pirátské"
-
-
to ze ti zakon stahovat audiovizualni dila bez sdileni nezakazuje, neznamena, ze je nekrades ;)
-
-
Asi tak nějak, podle něj je košér stahovat MP3 různých kapel. Ať to zákon zakazuje nebo ne, výsledek je stejný...
-
-
-
-
"Přišel vám nakopat zadky"
To nemůžete napsat: "Přišel vám nakopat prdele"???
Buď tam napište tohle, nebo radši nic - z těch teploušskejch nadpisu je mi na blití... -
skoro kazdy tu pisete ze grafika ujde ale pri najnovsich hrach ktore maju 100x lepsiu grafiku tak vseci placete ako slabo to vyzera
- na Duka som bol zvedavy ale po zahrati (som v polovici hry) som sklamany, mi to skor pripada ako keby to robil niekto vo Flashku a zadarmo to hodil na net
- nie som zatazeny na najnovsiu grafiku ale toto je fakt hroza *9* vsetko je hrozne plasticke, umele a o level design - to radsej n ejdem ani rozoberat *1*
tych par hlasok pobavi ale to je tak vsetko
povodneho DUKE som nehral, vtedy som este komp nemal, zacinal som so Serious Sam *2*, Medal of Honor, Half life, Unreal Tournament
je mi jasne ze ma vseci zastanci DUKE zminuskujete ale ako NEFANATIK hodnotim tuto "hru" maximalne 4/10, niektore studia ktore robia dobre hry by toto CUDO zvladli asi za vikend :D *10* -
-
ten nasraty smajl tam na konci nema byt *1*
-
-
ty zabery na zacatku a na konci z jakyho filmu to je ?
-
-
Začátek:
http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/
Konec:
http://www.csfd.cz/film/7552-armada-temnot/ -
-
A ja jsem podle hlasu myslel, ze je to neco s Jeffem Bridgesem... Diky za tip.
-
-
-
Grafiku neřeším, ale co mi na novém Dukovi opravdu hodně chybí, jsou ty vypalovačky, jako ve trojce. Bez nich je to poloviční, jako by Duke přišel o jednu kouli... *4*
-
hra je hrozná po všech stránkách, nedá se to hrát, hra nedokáže člověka vůbec motivovat, aby hrál dál.....totálně zabitej potenciál........řada věcí je tak trapná a zbytečná, až to bolí...ale jasně, pro někoho, kdo hrál naposled DN3D...
-
-
ještě k tomu za takovýhle trapný chování bych jim už nikdy nic nerencenzoval....
http://www.tyden.cz/rubriky/relax/pocitacove-hry/pr-agentura-vyhrozuje-recenzentum-kvuli-nizkemu-hodnoceni-duke-nukem-forever_204840.html -
-
nj, protože moc takovejch odvázanejch her neni, tak to všichni hrozně omlouvaj, to je jak s béčkovejma filmama.......bohužel je to strašně všecko takový křečovitý, hratelnost slabá, zábavný to neni.............rozhodně asi nej zklamání posledních let, teda podle různejch preview a ukázek sem to nečekal tak slabý, tak snad ten Serious Sam novej se povede.....
-
-
-
Na jednom zahraničním webu jsem četl, že hra v dnešní době neohromí moc grafikou, s čímž souhlasím. Podle mě není Duke Nukem o skvělé grafice, ale o hláškách a prostředí (a interaktivitě s ním), kde se děj odehrává. Proto dávám 8-9/10. *4*
-
moc toho tato videorecenzia nepriniesla, ja osobne by som hre dal 8 bodov pretoze bola vtipna, zabavna, a dva body dole lebo je nudna a nudna :)
-
-
Ako môže byť niečo vtipné, zábavné a pritom nudné?
-
-
Musíš poslouchat tady ty zmanipulované fanoušky DUKA. Protože potom bys věděl, že DUKE dokáže všechno. Dokonce udělat z Chucka Norrise výkladní skříň na svoje trofeje
-
no me a hodne lidi tady i ve svete duke bavil :) tim ale nerikam ze nema chyby jen to ze je to zabavna hra kterou sem nemel nurkani po prvnich 10 minutach vypnout a smazat jako treba posledni medal of honor *5*
-
-
-
V téhle recenzi říkají naprosté nesmysly.. Ano hra sice vypadá staře,ale grafika zdaleka neni tak špatná jak je to tu prezentováno a při nastavení na nejvyšší detaily bych řekl že až hodně slušná. Navíc je hra rozmanitá a zábavná,..a že je tam málo velkolepých situací a bossů?? no tak pardon ale to je prostě lež :) hru jedině doporučuji,dohrál jsem ji už 5x *5*
-
-
Recenzista proste tu hru nehral da sa povedat vobec, len uvodnu pasaz v meste, a hned siel robit tuto "profesionalnu" recenziu......
-
-
Jen nelži. Třeba záběry od 2:45 opravdu nejsou "úvodní pasáž ve městě", totéž strip bar a další..
-
-
-
MEGamers - 88/100
GameFront - 85/100
PC Games (Germany) - 81/100
Thunderbolt - 80/100
PC Gamer - 80/100
GamesAktuell - 80/100 jsem rád že Duke dostal v zahraničí 8 aspon stejnak je to hra odregováčka od moderních her ze starý školy pořád !!! a dobře prezentovala 90 léta kdy se hrály takový hry -
-
Prumerne skore je celosvetove 6/10 (uzivatelske i profesionalni). Rekl bych, ze ten hype pred vydanim DNF docela ublizil (v dlouhodobem meritku). Kdyz lidem moc nezalezi na detailech grafiky, klidne si mohou pripsat jeden bodik.
-
IGN - 55/100
Giant Bomb - 40/100
GameSpot - 35/100
EuroGamer - 3/10
Destructoid - 2/10
1UP - F
Hmmmm... -
-
tyhle servy si hold nevážej klasiky !!!!!! jak víde COD tomu daj automatický 9/10 a vůbec přirouvnály Duke k dnešním moderním hram tak co a vůbec tyto stranky mě zklamali, těm by jsem tak nedával !!!!!!!!!!!!!!!!! možná daly Dukovi malou znamku že to nebylo jak COD mapy napověda atd pořád machrujou jak si dávaj COD jak ..... ale koukam že Duka vůbec :-D
-
-