Přejít na výpis diskuzí
Důkladná inspekce WoW: Cataclysm před recenzí
6.2.2011 | Redakce Games.cz
101 příspěvků
-
Pro me uz wow vubec neni, ja jsem spise RP hrac... zpocatku to tech 6 let slo ale cloveka to prestane bavit kdyz udela vsechny Q ve wow a zbyvaj mu jen dungy/pvp a to ho nebavi.
-
Já jsem byl včera se psem a můžu vám říct že je tam dneska krásně :)
-
jsem úplně rád, co blizz s cata udělal. healování je teď mnohem těžší, než v bc a wotlk. tankování taky a co si budem povídat, tak i dps to má teĎ těžší, protože špatný dps zatratí celou grupu :) fighty nejsou monotonní a musí se dávat pozor na víc věcí, než jak někdo psal, jednou za čas trapně uhnout
-
WoW is just stupid, stupid super embarrassing for small ladies!
-
-
*7* *7* "Nejhorší hlupáci jsou ti, kteří se nebojí svoji hloupost předvést a jsou na ni hrdí."
-
-
Já jen upravím, že pokud se snažíte vylevlovat archeologii, tak nevykopete na jeden zátah 3 artefakty, ale pouze 3 fragmety v počtu od 3-6 ks, což je trochu rozdíl *3* (jeden artefakt je 30 - 150 fragmentů) a věřte, že najít neco opravdu užitečného (staff nebo trinket) je opravdu na dlouho, pokud nemáte sakra štěstí.
PS: pokud s archeology začínáte, tak artefakty z fragmentů nepřeměňujte, dokud za kopání dostávaté skill. Od určité úrovně je kopání zašedlé a skill již získáváte pouze pomocí přeměny fragmentů za artefakty... -
hrál sem WOW rok amužu říct že pro mě nuda, hra pro děti... vrátil sem se opět ke hře kterou hraji už několik let a to je opravdové HC RPG už jen z toho duvodu že když vás někdo zabije, tak si z vaší mrtvoly muže vzít co chce. Když na mě tedy běží nějaké PK (player Killer, červený hráč) tak mi stoupne tep adrenalin až ke stropu. což u WOW nikdy.
-
-
takze si hral hru, ktera te nebavila a je pro deti celej rok? GJ.
-
-
nehral sem v kuse. v tom roce to mohli bejt tak 4-5 mesicu (ano ze zacatku me to bavilo, ale jak sem zjistil že hra nema vetsi potancial....) .Ultimu Online hraju už od roku 2000.... Ale bohužel Ultima je moc Hardcore RPG pro většinu hráčů.
-
-
-
me se prave zase vic libil system v lotro kde to dostal kazdej, nejsem zrovna typ cloveka kterymu by intelektualne stacilo lezt 50x do stejneho dungu a busit tlupu blbejch mobu porad dokola dokud nevypadne a nerollne se nejaky zazracny item, i kdyby to bylo 4x tak by me to sralo... 2x by se to akceptovat dalo... (s tim ze by me skripaly zuby a nebo bych premyslel o najmuti nejakeho herniho asijskeho otroka co by to delal na podruhy za me). Kdyby aspon ten boj a celkove moznosti zabijeni byli trosku zajimavejsi v tech mmorpg ten segment docela brutalne stagnuje a jsou jen malinke pokroky vpred.
-
-
neviem ako funguje LOTRO ale ak si ochotny si prejst nejaky dung 1x ktory trva spravit urcite pomerne dost dlho pokial ma za nieco stat,pribeh,bossovia,samotny vyzor,aby to nejak davalo zmysel a podobne tak robis niekde chybu,kazde mmocko je do urcitej miery grind ale to co tu pises ty sa snad ani tej hre neda vycitat lebo inak to byt ani nemoze...
-
Njn jsi nepřítelem wowka, tak to tady nemusíš aspon každému cpat... Jenom protože to nehraješ a nebo to neumíš..
-
-
aha a co jineho jsem mam psat ? jen ody a chvalu?
-
-
je videt zes to nidky nehral, protoze ve wowku to doopravdy zabavne je a to i 50x ... a hlavne ze ze sveho ultra intelektu neposer
-
-
tady je aspon videt jaka sorta lidi tu hru hraje ;)
-
A ty se chovej slušně...
-
-
-
TITAN rozhodne neni nastupce WOW, kdyz pujde o MMO FPS... bylo receno, ze to je projekt, ktery pojede soubezne s wowem a stylem pude uplne o neco jineho
-
-
Jenze nez prijde titan, tak wowo skonci. Pokud se nedostavi WoW 2
-
-
Jo určitě wowko skončí když ho hraje přes 10 milionů hráčů a další stále přibývají (= počet se zvyšuje) ... BRAIN ON
-
Silně pochybuju že by blizard skončil se svojí největší dojnou krávou...
-
-
-
Super, za pol roka sa snad dockame recenzie :) Konkurencne CZ/SK weby ju spravili este minuly rok...
-
-
Až na to že opravnej patch má vyjít až tuhle středu... By mě zajmalo na co tu recenzi dělali...
-
-
Asi recenzovali datadisk a nie opravny patch :))
-
-
Hmm že by ten opravný patch patřil k datadisku?
-
-
-
-
Nechtěl bych psát recenzi na hru (resp. datadisk), který už všichni mají a do detailu znají :) Je to trochu mlácení prázdné slámy, navíc se na autora sesype spousta názorů, že to a to napsal jinak, než ve skutečnosti je apod. Držím palce ;)