Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luxus, uz druhy rozsiahly clanok a to este stale nebola recenzia. diky za objasnenie pribehu, ako prilezitostny hrac som to nikdy nemal cas skumat. len tak dalej games :)
  • Takže jsem tu, skoro po dvou měsících hraní WoW Cata a řeknu Vás svoje updatovaný dojmy. Aby si nikdo nemyslel, že jsem HC hráč tak jsem v malé guildě. Chodíme raidy jen když se sejdeme. Tzn. někdy 3x týdně. Někdy ani jednou za týden. A to ještě max. do 22 hodin jelikož jeden z našich healerů chodí pravidelně na noční. Tzn. raid 2-3 hodinky. Máme 5/12 z normal raidů takže na tom taky jde vidět, že nejsme žádná HC guilda.

Ale už mám parádních 7 epiků. Což je docela rychlovka. HC dungy už nejsou HC, už je to stejný Faceroll jak ve WotLK. Takže ten faceroll přišel ještě mnohem dřív. Nehledě na to až přijde patch, tak přijde mega buff do dungů, když půjdete s náhodnými hráči. Ptám se proboha proč?? Jako 15% na všechno dmg, heal, HP. (To bylo na ICC úplně nejhorší ten jeho buff, ten raid prostě ztratil pak svojí atraktivitu a obtížnost je to velká škoda, na konci to mělo bejt 10% na vše ne 30%. Neříkejte mi, že jsem si ho mohl vypnout. Viz. dále.) Hlavně mi tady zas prosím neříkejte, že když půjdu s guildu, ten HC dung tak ten buff mít nebudu. Nechápu proč já bych ho neměl mít, když ostatní můžou a daj si ten dung o 50% rychleji. Takže já vlastně budu bit na tom, že chodím s guildou. To samý by bylo s tím ICC buffem. Proč bych si ho měl vypínat když odměna za to je stejná. A nikdo to nepozná, že chodím s buffem. A i kdybych sním nechodil, tak si každej stejně bude myslet, že jsem tam byl s tím buffem. JJ je to trochu složitá věta:) Tak měli udělat, že třeba tituly a achievy šli dělat jenom bez buffu a to by byla jiná. Casual hráči by byli spokojení a HC hráči taky. Udělali by si svoje dostali za to tu svojí odměnu a byl by klid. Tohle by si měl Blizz trochu promyslet.

To nic nemění na tom, že q na Cata jsou nejlepší. Ten zbytek pomalu upadá s nastupujícím gearem. I když blizz slíbil, že s každým novým Tierem bude měnit přepočty ratingů na bod či procento. Takže by se nikdy nemělo stát něco jako hunter se 100% critem, bo DK se 100% armor penatration (ano ten už tady není vím to, ale dávám jenom příklad.)
    • kostejnesmrtelny
      Není mě jasný, co tě na tom tolik sere, navíc si solidně protiřečíš.

Heroics jsou přestupem mezi čerstvou 85kou a prvníma pár epics, pak už nemá valnej smysl je dál chodit. Jako takový musejí mít obtížnost, aby je lidi s průměrným i328 equipem (nebo kolik to bylo) zvládli, a ujišťuju tě, že jako holy priest navyklej na WotLK jsem měl v prvních pár HCčkách docela záhul.
      Teď se lidi už trochu naučili co a jak, a průměrnej equip je už taky trochu jinde, takže je logický, že to místy působí jako faceroll, ale musíš mít v paměti, k čemu jsou ty heroics určený, jak už jsem psal výše. Navíc i dneska se dá poměrně snadno wipenout, mám pocit, že drtivá většina skupin ještě pořád Commander Springvalea v SFK obchází uctivým obloukem :-). První boss Stonecore taky není úplnej žabař.

K tomu Luck of the draw bonusu...no, co ti na to povědět? Na jednu stranu ti to s ním přijde moc lehký, a na druhou stranu nechceš chodit s guildou, protože bys to měl těžší než v PuGu? To dává fakt smysl :-D

Hirion / Wymma @ The Sha'tar, EU
      • Dyť jsem to napsal... Já si přece neprotiřečím. Když to chtěj udělat lehký tak ať to přece maj všichni. Proč by lidi co si tam mlasknou random to měli mýt s Lucky o tolik jednoduší. A já když půjdu s guildou budu bez buffu. V tomhle já nevidím ten smysl. Jednou je, jednou ten buff není. Mám rád stejný podmínky pro všechny prostě. Buď to je, nebo není tečka. A ne nějaký když tam bude jeden tak dostaneš 5% když 2 tak 10%. To je prostě blbost na ^n. (A kdyby to byla celá náhodná grupa tak by byl buff immortal ne?)

Mě je to stejně jedno chodím jako tank čekám půl vteřiny a random dám vždy. Když je tam někdo vysloveně špatnej tak ho kickneme. A je to. Minule když sme wipenuly na 1. bossovi stonecore páč healer stál v tom prachu tak jsem napsal "dyť se nic nestalo". A ti lidi se mě ptali jestli jsem tank nebo anděl. Páč tady každej hned nadává jak je každej noob a fu** a tak. Je to prostě o přístupu. Těch lidí. Myslím, že celej LFD dost zkazil celou komunitu jak serverovou tak všechno. Dřív se lidi na serveru mezi sebou znali. Teď? Znáš akorát svojí guildu. A to je podle mě trochu škoda. Teď nejvíc znáš lidi co spamujou trade nějakejma blbostma. Bo má nick jako Mikromrcina atd.

A nemáš pravdu čerstvá 85 tu má ještě normaly. Když nezvládáš normály ať už po jakýkoliv stránce nelez do HC. To samý jako bys chtěl chodit HC raid. Pokud si v poho nedáváš normal tak bys taky neměl chodit HC raid. (A zas mi pls nepiš, že to nejde, že to nejdřív musíš dát na normal. To je přece úplně jasný. Ale dostaneš se do guildy co to má a do toho HC s ní půjdeš.)

A dál. Když nemá smysl ani to HC si jednou zajít jak ty říkáš když mám epiky. Tak se můžu logovat pouze na raid. A pak to ani nehrát. Bohužel byl jsem jednou v taký guilde kde se prostě lidi logovali jen ra raid a to mě silně nebavilo. Mě prostě baví tam bejt s těma lidma na tom VT kecat o blbostech a tak. A když si zajdem HC tam děláš různý kokotiny jako, že nastřeluješ healera atd.
        • Tak za to že deš hc s guildou máš +150% do repky s guildou... To ti nestačí?
    • To už tu bylo asi desetkrát...
      Sou tisíce guild který ICC 25hc nedošli ani s bufem...

Ano samozřejmě pokud máš epic eq tak hc dung je rychlovka tady de spíš o tu chvíli kdy máš eq hovno prd potřebuješ nabrat modrej aby si moch ty raidy chodit...

A 15% do randomu... Řek bych že v některých randomecj by nepomohlo ani 100%....
  • No nv jestli hcka jsou tezky, v epic gearech se davaji uz zergem 10min run.Ve wotlk zergem az s toc gearem :).Glory of cata heroic je trapny,jediny tezky achiv byl headed south,polovinu z nich sem dal z randomem :D.Glory of wotlk heroic bylo podstatne tezsi,anub myslim do 3min.,v old kingdom last boss,nemluve o oculusu.V cata hc kdyz to posere tank tak ty bosse utankuje i dpsko :),vetsina abilit dava IK,uz sem par bossu tankoval v dps kdyz to posral tank a dokonce jednou i bet tanka a healera a to boss mel 80% hp (Ozruk).Takze glory of hc wotlk i hc ve wotlk > glory of hc cata i hc cata.
    • Tak pokud seš takovej boreček tak tě přece náký dungi už dávno nezajmaj a máš dole nefariana na 25hc že? :)
    • ja som hral wowko asi 2 roky napriek tomu niečomu nerozumiem napr. "IK" alebo "bet" a číta sa to aj mne ťažko.
      • IK-insta kill
        bet-mělo bejt bez
        :)
    • ty musis byt dost zavislak co ? XD takhle psat jsem videl jen 3 lidi.
    • Mopped
      Někdo mi říkal, že hráči WOW jsou divní. Po tvém příspěvku tomu začínám věřit. Nemůžeš to napsat normálně? Nebo je to tajná šifra jen pro vyvolené.
      • Tohle nejde napsat normálně česky. Jsou to slovíčka, která se ve WoW prostě používají a zkracují a zrychlují komunikaci. To, že ty jim nerozumíš, je věc jiná...
        • Amylee.Anderson
          Nejde, ale člvěk se naučítyhle kraviny a pak píše tak, jak píše.
      • Amylee.Anderson
        WoWko mrdá četinu, co? Mam podezření, že tenhle příspěvek napsal jedna moje spolužačka...No na přesdržku.
  • Amylee.Anderson
    Moment...tohle neni recenze? To nechci vidět, jak bude vypadat -_-
  • Cata = nuda ... wow hraju 4 roky a Cata je jedno velke zklamani ... gear nafarmeny za tyden .... reputace taktez ... archeology vyskillovane ... jedina vyzva HC mody ... jinak tam neni po 14 ti dnech co delat ... LFG new MMORPG /w me
    • Star Wars: The Old Republic. Melo by to vylezt ted na jare snad.
    • Lol piča dňa.
    • Jo ja uz taky wow nehraju mam tam vse hotove dokonce i cata achievments chce to neco noveho pridat XD naky raidy dungy cokoliv tedkon porad hraju jen Starcraft 2.
      • Chcete mi říct že tu všichni tři máte dole 12/12 25hc?
        To ste asi fakt dobrý a hrajete za nákej zahraniční team protože žádnej českej team toto nemá...
        • Pochybuju ze ho ma nekdo z nas dole na hc.Jedna se spis o to,jak kazdy pise,ze cata je hc a jak wotlk bylo easy.

Kolik cesko-slovenskych guild melo dole: alone in the darkness 25 v ulduar gearu - 0
          tribute to immortality v toc gearu: 0
          svetovych guild melo dole hc lk 25 bez buffu: 0 ( zabit bez buffu s 284 gearu se nepocita )

cesko-slovenskych hracu melo splneny glory of hc po mesici ve wotlk :dali se snadno spocitat.
          v cata: kazdy 3.hrac na DT :D

A ohledne tech killu 12/12 na hc 3-mozna vice bossu bylo sundano bugama http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/january/Simulacrum.jpg a o neffovi postovat nebudu :D a bugy maj i v Exploration v tol barad a takovou pitomost zatim neopravili,problemy s realm first achivy spousta guild co to dala jako prvni nedostali achiv ale dostali to jine guildy co to dali o tyden pozdeji a navic stale nejsou schopni odstrnit jim realm first,takze na servrech maji stejne realm firsty i 3guildy *8* *4* *4*
          • Pokud je mi známo tak aspon BD a EQ tyto achievi měli...
            A navíc tohle jsou první raidy je jako Uld a ICC...
            Mělo by se to srovnávat s Naxem...
            • Myslel sem to tim že byl 1. raid v datáči...
              Ulduar a td. už byli další raidy které se chodili v epic eq a lidi už znali své lvl...
            • Melo to vice guild ale zadna z cz-sk v danem contentu.Bd dali yogg+0 na 25 az v toc gearu a tribute to immortality dokonce s 284/277 gearem.

A Naxx nebyl novy raid , byl to dost velky fail, vratit stary raid do noveho datace a sam blizz to priznal.

Za zabijeni bossu bugama v tbc a wotlk dostali guildy bany a sebrali jim killy a ted nic neudelaji.
            • *Ne jako Uld a ICC...
    • zkus rift.. sice zadna slava a vse teprve na pocatku, ale myslim ze dokaze zabavit a nejakej potencial k rozmachu a komunite to ma
  • hej lis mam problem s spoustenim wow CATA

mam 4.0.6. spravnej realm i ten vas launcher sem sosl a nakopcil ae po spusteni hry mi to jebne eror _________ error 121 DBFilesClient\AnimationData.dbc has wrong size ( found 24, expected 32) nechapu co to po me chce ae uz me to sere *16*
  • Preed
    reagujem na post ''08.02.2011 23:12 KREI (anonym)'' nikdy som nepovedal ze heal je lahky ale v urcitych veciach s tebou zasadne nesuhlasim a koncim tuto nasu ''debatu'' z mojej strany lebo je to ako mlatit hlavou o stenu,uz davno som zistil,ze bavit sa o wowku a hlavne na takychto weboch nema zmysel a opat sa mi to len potvrdilo,nechal som sa uniest...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit