Přejít na výpis diskuzí
Dungeon Keeper se vrátí na mobilních platformách
22.8.2013 | Adam Homola
69 příspěvků
-
Skoda, ze DK2 byla relativne nedodelana hra. Nebyla spatna, ale oproti jednicce pusobila chude a byla kratka. Nebyt tehle zmrsene dvojky, uz bysme tu davno meli pokracovani.
-
Tak ja nevim, vsude pisou ze to vyjde v zime 2013 a ted mi pripada ze se po dungeonu zeme slehla
-
Já bych si na tom tabletu i zahrál, ale mám obavy jak s tím naloží.....aby zas nešla další oblíbená značka do kopru.... :/
-
z reapra jsem mel jako kluk v kalhotech, tohle je jen karikatura a hra pochopitelne nebude mit atmosferu puvodnich her
-
Koho musim zabit, aby zacali tieto remaky robit aj WinPhone 8 :(
-
Kdyby raději někdo z původního Bullfrogu šel s pokračováním Dungeon Keeper na Kickstarter. Pokud vím tak trojka se připravovala než se studio zavřelo. A to že má na Keepra práva EA, nemění nic na tom, že by jinak pojmenovaná hra nemohla vyjít.
-
-
Na steamu vzniká předělávka původního Keepera
http://store.steampowered.com/app/230190/ -
-
btw: to je taky z kickstarteru :-D
-
-
-
Proč pouze na mobily, proč...? *7*
-
-
Kde je problém? Nemáš mobil?
-
Proc na mobili? Proc? :D
-
-
mobily = hrady, ne?
(už aby si člověk pořídil dítě a všechno si to zopakoval)
-
-
-
takovejch let čekám na pokračování a nakonec to udělaj na mobily *7* jen ať se opováží odfláknout hru z mého top 10 *16*
-
Dneska, ( vsecko zmobilnime , at mame co hrat na dlouhe cesty, nebo cekani na metro,vlak ci autobus) o emoce hracu co mneli radi puvodni hru se nestarame, ( ne ze byc h mezi ne patril). *4*
-
Já už jsem spíš proti kříšení kultovních her. Po tom jak dopadl Flashback, darmo mluvit...