Přejít na výpis diskuzí
Dungeon Siege III - dojmy z preview verze
27.5.2011 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Ja tohle proste nepochopim...
Prvni dil byl vyborna hra, s velkym a volnym svetem (volny ala diablo), s paradne vyresenym expenim jednotlivych typu zbrane a vybornym systemem magie (stejne jako zbrane - co pouzivas to se zlepsuje), zadne povolani a obrosvksa svoboda udelat si z postavy co chcete, a obrovske mnozstvi nadherne generovaneho lootu...
Druhy dil uz byla jen slusna tunelova mlaticka, s predskriptovanym lootem a zachovanymi nekterymi zbytky dobrych veci z jednicky...
Trojka uz bude koukam uplna kravina...
PROBOHA PROC?! *10* -
Nejlepsi diablovka byla asi Dungeon Siege jednicka a pak Sacred.. pak mozna TQ z nedostatku dalsich kandidatu...
-
Tak tohle bych nerekl lepe... ano vidim v tom stejne zabiti dobre hry jako byl Supreme... za to udelali tam bych ty autory vykastroval... nic mensiho si nezaslouzi...
-
No, nejděsivější jsou ty orby (zajímavá schoda mezi Diablem a DS)... Kterýho blbce v Blizzardu tohle napadlo, to by mě vážně zajímalo :D
-
Pravda, pravda...Titan Quest dozrál datadiskem Immortal Throne stejne tak jako kdysi Diablo dozralo datadiskem LOD...DS3 si určitě zahraju, ale pouze bokem...do příchodu D3 pojedu Titana :-)
-
A to prave preto, lebo Titan Quest je jedina hra, ktora zostala verna scheme, ktora robila Diabla Diablom (ziadne somariny, proste cista hack&slash, tony predmetov, setove veci, unikatne veci, 3 obtiaznosti, jednoduchy system levelovania, unikatne skilly). Osobne si myslim, ze kazdemu RPG, ktore je "len o sekani" sa hned priradi titulok "diablo klon", co vo vela pripadoch je dost vedla. Jediny poctivy klon je prave TQ (a buduci Grim Dawn). Ostatne su len ackne RPG, nie diablo klony.
-
Obvious troll is obvious....
-
.
-
jo to byly, a demoverze mely pod 200 mega, clovek se tesil az vyjdou na nejakym gamestaru nebo necem, aby si je moh zahrat*4* ...a nebyl tam jeden level, kolikrat to demo clovek hral i par hodin treba, dneska se na par hodin delaji plne hry *1*
..jinak na DS3 urcite rada jeste prijde, bude okurkova sezona :) -
Já se divim co mají všichni proti Titan Questu. To je hra, která mě osobně od doby D2 držela jako jediná.
-
Stad to nebude až takový EPIC FAIL jako SC2. :)
-
vzpominka na stare doby hratelnych dem vychazejicich pred uvedenim plne hry je skvela... ds3 mi ji po dlouhe dobe pripomene ..to byli doby
-
Škoda no... Já čekal systém expení jak v DS 2 - Zatím nejlepší systém,. co jsem kdy viděl.
-
Dobrý den
1 - Ha, záludná otázka na mou paměť, hraní jsem ukončil asi před 2 týdny a třemi jinými hrami. Já si teď přesně zaboha nevzpomenu (přiznám se ale, že si ani nějak kapitolování nevšímám, pokud mě vysloveně nemlátí do obličeje jako v DA2, i v Zaklínači jsem nepostřehl oficiální ukončení prologu). Bylo to deset hodin čistého času i s umíráním, postava na levelu 10...nebo 11... Můžu to specifickovat dějově, ale to vám bude jen vyzrazovat děj a víc neřekne.
2 - Já měl vždy jen jednoho, ale je tu mimo to co-op až pro 4 hráče
3 - Bohužel, co jsem zatím viděl, je to spíše druhá možnost, tedy tunel s několika odbočkami. Sice většími, aby se daly dělat vedlejší questy, ale svoboda stylu Diabla 2 mi docela chyběla.
4 - Bohužel ne. Vyplývá to i z toho, že schopnosti se úzce vážou k daným zbraním. Pokud něco dostane časem, to nevím, ale nemyslím si to. Iritovalo by mne to, vzhledem k tomu, že ze začátku často umíráte kvůli tomu, že tu střelnou zbraň nemáte. Pak už se to zlepšuje, jak dostáváte nové schopnosti na obranu i ptok.
Rádo se stalo, nashle:) -
Žádné lekvary a pouze heal orby. Tak naštěstí hoši z Blizzardu se rozhodli kromě heal orbů vrátit do hry lektvary i když s nějakým dvouminutovým CD.
-
Panebože, to zase jednou jeden chytrák (=Blizzard ) vymyslel systém orbů a teď se všichni můžou po...t aby to zkopírovali. Celkově tady ten systém současných diablovek je dost tristní. Když si vemete Diablo 1,2 ... původní Dungeon Siege atd, možná i ten blbý Titan Quest, tak to byly hry ne vždy bezchybné, ale minimálně "své" a každá měla jedinečnou atmosféru a styl.
Momentálně, když se kouknu na Trailery k Torchlightu, Diablu3, DS3... Vše mi to příjde strašně podobné. Skoro bych řekl, že to je jak s koncernovými auty, kdy mají auta jednoho koncernu/různých značek stejný motor, podvozek, etc... a liší se jen kapotou ( mírně ) a interiérem :(
Nelíbí se mi kam to směřuje -
Dungeon Siege 2 + Broken World = patří mezi mé nejoblíbenější hry :) na 3jku se moc těším ikdyž mě mrzí ,že vynechali spoustu věcí symbolizující právě 2jku :(
-
asi jeste chvilku zustanu u Nostale *1*
-
Nic z toho mě nepřekvapuje, nad touhle hrou jsem zlomil hůl poté, co jsem zjistil, že nebudu ovládat grupu ve hře. Když přidám tu očividnou snahu konkurovat Diablu a nemoc Nextgen, je mně hned jasné, že DS3 skončí jako druhý Supreme Commander.
-
Dobrý den pane Smutný .Mněl bych několik otázek na vaše dojmy.
1-Do jakého aktu anebo kapitoly jste se dostal ?
2-Kolik muze hlavní postavu doprovazet společniku?Z videi ktere jsem viděl to byla jenom jedna.
3-A jak je hra volná ?Myslím ve stylu že po tutorialu vás hra vypustí a dělej si co chceš , anebo to je od začatku tunel z pár odbočkama ?
4-Lucas nemuze mít zadnou střelnou zbran ? Třeba : luk,kuš a pušku .
Budu velice potešen za vaší odpověd.Nashledanou.