Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ve Skyrim vkládám velké naděje. Ač prý Oblivion nebyl dobrý, já se u něj královsky bavil asi 130h na PC a 150 hodin na Xboxu, jestli to bude stejně svobodný a otevřený nebude co řešit.
  • Má teď o prázdninách snad vyjít hodně titulů...nebo jsem to někde zaslechl. Tak se snad poštěstí. Ale Skyrim taky vypadá nadějně.
  • Že DA2 je lepšie ako NWN? Tak to s tebou výrazne nesúhlasím. DA2 som ani nedohral, neuveriteľne zjednodušená hra, ktorá balancuje na okraji RPG a miestami sa prepadá do nudnej adventúry.
    NWN hrám od jeho uvedenia na trh a stále sa k nemu rád vraciam.
  • Nebo bez základoškolské . . . možná středoškolské angličtiny.
  • Jistě, Bioware si sáhl na své dno hrou, která se do dnes hraje...Neverwinter Nights...hrál jsi to vůbec?
  • Psychotic
    Jsem rád, že po cestě ze školy metáš firebally po hordách goblinů a tak podobně. Je to hra. Nemám nic proti těžkému a složitému gameplayi, ale to, že u nových věcí svítí nápis "new" je zkrácení a ulehčení zbytečné a nudné aktivity - přebírání se v itemech. Tvůrci asi netušili, že by se tím někdo dobrovolně chtěl zdržovat.
  • co se to děje? co se to jen děje.... :( DS 3, D&D Daggerdale, Hunted, DA2 proč to vychází? dyt je to jen drbačka bez smyslu... kde jsou starý dobrý Hry s velkým H??!! snad to aspon castečně spraví SKYRIM i když v to moc nevěřim
  • jo a multiplayer je taky otresnej kdyz hostujete hrajete za svoji postavu ze singlu ale kdyz se pripojite tak nemuzete hrat za svou postavu ale za postavu co vam preddefinuje hostitel a to vcetne itemu i atribut takze vam to nemusi vubec sednout coz se me stalo z deseti her jsem vzdy dostal postavu na blizko a ja hraju na dalku takze jsem to akorat vsem kazil navic me stve ze vlastne v multiplayeru kdyz nejsem host hraju pokazde za jinou a cizi postavu coz je nuda hrat porad od zacatku za nekoho jinyho takze moje hodnoceni singlu 5/10 a multiplayer 2/10 za zvuk a grafiku
  • Jen skoda ze se to menuje dungeon siege 3 protoze s 1 a dvojkou styl hrani nemam nic spolecne spis to vypada jako kopie fallouta co vysel na ps2 az na to ze misto laseru mate mece a abych to hodnotil jako akcni rpg a ne pokracovani dungeon siege tak na to je to zas malo akcni. Akcni je diablo nebo sacred tohle neni to ani tamto takze ve finale je to nic moc :-) a sacred 2 vyslo na ps3 a mnohem lepsi nez toto podotykam ze mam na ps3 obe tyto hry a dungeon siege je v porovnani se sacred hodne velka slabota a ztvarneni hry je vlastne stejne myslim akcni rpg z ptaci perspektivy
  • Já se pohybuju v herním světě docela dlouho dobu a nevim o tom, že by Obsidian dělal jen průměrná pokračování. Ano, NWN 2 je průměrné, ale i tak je lepší než ten originální paskvil, jímž si Bioware sáhlo na své dno (DA2 se špatnosti NWN ani nepřibližuje) a ano, KOTOR 2 je horší než jednička, která však byla skvělá a dvojka si udržela alespoň nadprůměrnou úroveň. New Vegas je bez debat lepší než jeho předchůdce, což uznala hlavně samotná komunita, která falloutímu duchu rozumí nejlépe. Sice zůstaly slabší herní mechanismy (moc peněz, rychlé levelování, dostatek všeho, vedení hráče za ručičku), čímž se přiblížil casual hráčům, ale to se dá odpustit. A vedle F3 je to přímo hra božská. Alpha Protocol, jež je jejich vlastním titulem (takže ne, nedělají jen pokračování) má problémy technického rázu, ale je to jedno z nejlepších rpgéček, co jsem hrál. Takovou rozvětvenost příběhu a možnost voleb jsem snad nikde jinde neviděl.

Nové DS jsem ještě nehrál, ale jelikož mě nezajímaly ani jeho předchůdci, tak ho pravděpodobně přejdu bez povšimnutí.
  • Konzole Ďakujeme! DAII, DSIII, TES:Oblivion, "Gothic IV" ... keď si spomeniem na Baldur's Gate: Dark Alliance som za to, tieto hry stiahnuť a nekupovať, lenže stiahnuť ich nestojí za to ani pirátom...
  • Musím říct, že my jsme s tou hrou plně spokojeni a asi to bude tim, ze ji hrajem na konzoli a s projektorem. Tam je ovládání skvěly. Pro PC je to oproti jinym RPG urcite primitivnejsi, ale aspon si clovek odpocine a nemusi prekombinovavat lektvary, zbroj... A i přesto se dá řešit, co je pro mě nejlepší. Ta hra má svá pozitiva - skvela prostredi, nikde zbytecne nestrika krev, a taky clovek zjisti, ze lide okolo nejsou jen DOBRI X SPATNI, coz me irituje treba u Diabla. Zabij vsechny ostatni !!! Taky je dobra moznost rozhodnuti. Ano, dialogy jsou občas zdlouhavé a kamera nejde naklonit. Taky mě vadí otáčící se mapa. Člověk pak neví kde je. Ale takovyhle věci mě přeci nesmí rozhodit :)
    Myslím, že ta hra není vůbec špatná. Hlavně pro konzole je takových her málo, teda hlavně takových, kdy můžeme hrát dva dohromady na jedné. Sedmička ji pro konzole určitě patří. Možná i 8 :)
  • Bez češtiny téměř pořádně nehratelné aniž by se dal pochopit příběh, ještě, že Mrazík už začal s překladem.
  • zdar, no tak to te zklamu, na mym notesu HP na kerym rozjdeu KRASNE deadspace 1+2, Far cry 2, CRY eng 2, novou Alici, TDU1 na full a co ja vim co jeste, se tahle debilní hra nehejbala ani v 640x480 a vse na low. Takže asi tak.

Jinak souhlasim s tema, co si o teto hre mysli svoje. Kdo hral DS1 tak ví. Tohle neomluví nic.

Hodnoceni sou tu trapny, TAHLE HOVADINA DOSTALA 7/10???? NO OMG
  • Vsetci asi zabudate na to, ze toto nie je hra od Gas Powered games. Toto robil Obsidian Entertainment, a kto je v hernom svete uz dlhsiu dobu vie, ze tato firma robi pokracovania/sequely hier na ktoré povodni vyvojari nemaju cas/chut/financie. Vzdy to boli mediocre hry/ hry priemerne. Nepriniesli nic nove, to co bolo dobre pokazili, a urobili hanbu znacke ako takej. Od samotneho zaciatku ako som sa dozvedel, ze to bude hlavne konzolova zalezitost, citil som v kostiach ze to dopadne priblizne takto. Veľké sklamanie.
  • BoB.2
    ty to furt srovnavaš z předchozíma dílama ale ty už jsou prič .
  • Myslel jsem si,že na hry nejsem nějak náročný, že tahle hra pro mě bude třeba jen oddychovka, nic jsem od ní nečekal, ale pak jsem si to zahrál. Ta hra mě ničím nenadchnula, je to fakt odfláklá věc, nevím čím by tahle hra měla hráče chytnout. Podle mě je to podprůměr tudíž bych dával 3 nebo 4, můj názor
  • nevim proč tolik negativismu, já bych té hře dal osobně tak 6/10.. mírny nadprůměr, od prvního a druhého dílu nám to dost zkonzolovatělo pravda, ale hraje se to dobře, obzvášt coop na jednom pc je fajn.. sice nevim proč se to jmenuje Dungeon Siege ale budiž.. a vůbec bych se nedivil, kdyby se podobně hrálo Diablo 3, které mi to místama celkem připomíná.. když má vyjít na konzole.. tahle hra niják vůbec neoslní, ale aby člověk říkal, že je to totální sračkoidní hra.. to si myslim, že některé tituly k tomuto výrazu mají mnohem blíž..
  • *1* budeme zlí, budeme přísní, ale ve finále spíš k smíchu
  • Tak to aby ses jí začal učit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit