-
tak to je videt, ze jsi forzu nehral, protoze bys tohle nemohl rict.... treba modely aut jsou temer dokonale...
-
zprvu genialni napad autoru nadesignovat armor toho hlavniho Super Mastera tak aby rovnou vypadal jako slozeny ze 30 hranatych polygonu (a vyhnout se tak problemu aby vypadal hnusne kdyz bude opravdu slozeny ze 30 polygonu) se jim pomalu vraci jako bumerang, ted uz sice maji k dispozici mnohem vic vykonu a lepsi enginy, ale na veky veku uz musi byt v hlavni roli hranata zruda :D
-
Vysvetlíš, na základe čoho si k tomuto prirovnaniu prišiel ?
-
JAKA UROVEN DETAILU? vzdyt je tam videt jedna postava a zbytek je radsi rozmazanej....levis a jeho vztak k xboxu... *7*
-
Ono to zni fakt jako ze jo. Ok, diky :) Ja mam teda zkusenost jen s malymi hrami (na pc) c++ SDL, trochu OpenGL. Na co bych se chtel zeptat by toho bylo hodne, ale k tomu uz bychom zneuzivali diskuse o necem jinem :)
-
Ehmm, coze?
-
A to se jeste musi poznamenat ze vetsina her bezi 720p ... jelikoz vyssi rozliseni by spalilo konzoli
-
De facto kody mas na PC a data mas na debug Xboxu (da se vse tahat z PC, ale pak je to pomalejsi) nasledne das na PC zbuildit kod a vysledny *.xex (Xbox EXecutable) se skopiruje do masiny a nasledne pracujes tak ze kdyz se neco stane na boxu, tak se ti to objevi na PC a ty muzes spracovavat kod a upravovat ho jak potrebujes (samozrejme kazdou zmenu musis prohnat rebuildem).
Pokud by jsi chtel vedet vic, staci se zeptat :) -
Na to si budeme muset počkat na další generaci konzolí. Jinak, také bych rád viděl nějaký výraznější pokrok v technologiích, jelikož od 2007 a Crysis je pokrok velmi malý, prakticky žádný. V poslední letech je to spíše opačná evoluce, stačí se podívat, jak vypadal první F.E.A.R. a jak jeho třetí díl, nad tím se lze jen pousmát.
-
Hmmm vypadá to dobře. Jetli to tak bude vypadat opravdu tak to bude skvělé :). Mám rád předchozí díli a tenhle nebude u mne chybět. Dám 343 studiu šanci a vkládám v něj důvěru. Ikdyž je tu možnost že to totálně zesloní ... xD
-
V realitě to stejně bude rozmazané s hrozně zubatými okraji objektů, kvůli absenci pořádného vyhlazování. Aspoň takhle to bylo u Reach, které prý vytáhlo z X360 maximum a já se nechal nachytat a koupil jsem si to. *11*
-
Sioniste z ms nam predkladaji boj afroamericana postihnuteho judajismem , ktery ma nicit takzvana nepratele.
-
Douč se gramatiku blbče..
-
Tak vetsina lidi ani nevi co full hd znamena, jen jsou tim masirovani reklamou a pak se divi, ze na 50" Tv v tom jejich full hd = 1920/1080 to neni nic moc, kdyz to same rozliseni se pouziva pro 30" monitory.
-
Ty uz jsi tu zase? FU*K OF*!
-
Neni debugovaci verze neco, co se kompiluje a kdyz se nezdari, nebo je neco spatne, upravuje se kod? Jak by tohle mohlo bezet na Xboxu? Tam se prece nic uz upravovat neda? Ale rovnou rikam, ze tomu nerozumim, to jen, ze me to zajima, a libilo by se mi rozvedeni, jak se to dela :)
-
silne pochybuju ze to tak bude vypadat :D stejne jako forza screenshoty luxus ale hra na full hd viere??za 50 000??Tetris 1 barevny je hezci
-
Těším se, až konečně hry začnou vypadat aspoň jako první Crysis. :-D
-
Sú mu vidieť vyrážky...mal si to nechať radšej vyretušovať
-
njn klasika, stejne v samotne hre ta grafika bude o 50% horsi, tak jak to je vzdycky.