Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn klasika, stejne v samotne hre ta grafika bude o 50% horsi, tak jak to je vzdycky.
  • Sú mu vidieť vyrážky...mal si to nechať radšej vyretušovať
  • Těším se, až konečně hry začnou vypadat aspoň jako první Crysis. :-D
    • Na to si budeme muset počkat na další generaci konzolí. Jinak, také bych rád viděl nějaký výraznější pokrok v technologiích, jelikož od 2007 a Crysis je pokrok velmi malý, prakticky žádný. V poslední letech je to spíše opačná evoluce, stačí se podívat, jak vypadal první F.E.A.R. a jak jeho třetí díl, nad tím se lze jen pousmát.
      • Když už je řeč o F.E.A.R... který pro mě začíná a končí prvním dílem .. na grafiku z vysoka kakám ale ta hratelnost jedničky! Nom nom nom. Dobře provedený level design a waypointy a ta hrá je o 100% jinde. *16*
  • Sioniste z ms nam predkladaji boj afroamericana postihnuteho judajismem , ktery ma nicit takzvana nepratele.
    • Vysvetlíš, na základe čoho si k tomuto prirovnaniu prišiel ?
      • staci vedet logicky jako 1+1=2 ze, hledej stripky odkazu sion te uvita.
        • XorxoxTalarius
          No nevim o tom ze by masterchef byl cernoch ... jen tak mezi nama mam pocit ze vsichni spartani jsou byli a nordickeho typu ;) Navic se jedna o geneticky vyslechteneho nadcloveka ... to si trochu pletes strany ne? :)
          • ted myslis jake spartany ? ;]
            • XorxoxTalarius
              No momentalne ty z Halo univerza :D
    • XorxoxTalarius
      Ehmm, coze?
  • V realitě to stejně bude rozmazané s hrozně zubatými okraji objektů, kvůli absenci pořádného vyhlazování. Aspoň takhle to bylo u Reach, které prý vytáhlo z X360 maximum a já se nechal nachytat a koupil jsem si to. *11*
    • A ty sis kupoval reach jen proto,ze to udajne vytahlo z xboxu maximum? *1* V tom pripade ,dobre ti tak *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit