Přejít na výpis diskuzí
Dva týdny ve světě The Elder Scrolls Online
14.4.2014 | Karel Drda
78 příspěvků
-
Myslim ze jsi ho malinko nepochopil s tema hodinama.
-
O dekuji, to jsi mi tedy polichotil! Inu, to me tesi slyset, ze mam takovy mladistvy vzhled!
-
Chlapče tobě bych zas podle úrovně tvých příspěvků *11* hádal 16 let, nebo že jsi z detenčního ústavu a k obědu jste měli dneska vtipnou kaši *3*
-
Tak to nehral na max detaily,no. Ale je pravda ze nevidet hru a videt tohle,asi by me to odrazovalo.
-
Bezpředmětné do té doby než zruší měsíční paušál...
-
hm TESO neznam, ale kdyz se kouknu na offiko stranky hry ze ktere jsou tyto screenshoty tak tam pisou ESO :) a to uz me neco rika.. jinak teda clanek je pro me spis takovym pruvanem pro zcela neznaleho cloveka nez neco vic.. takze celkem asi pro majoritu nezajimave...
-
Rád bych upozornil na skutečnost, že ty obrázky jsou opravdu ohavné, ta hra vypadá fakt jinak :D
-
Muzu byt cokoliv, co tva chora mysl zvladne vyplodit, pokud se zrovna nevari pri vymysleni tupych utocnych komentaru. Fanboy, hater atd. to jsou jen vyrazy mentalne nevyvinutych jedincu, kteri si museji skatulkovat lidi takhle jednoduse, protoze ani nedokazou pojmout fakt, ze kazdy clovek ma jiny nazor a boji se rozumne diskuze, kterou jim jejich slabe vyjadrovaci schopnosti pochopitelne neumoznuji.
-
Nechapu ze se vubec zabejvas nekym takovym jako je Sif. Jsou to jen klavesnicovi hrdinove co bez kousku ucty a sebereflexe zvracej sve mozkove prujmy na diskuzich a forech napric internetem.
V jednom mas ale pravdu, neschopnost slusne komunikace hracu soucasne herni komunity je zarazejici a velmi smutna. Nastesti jsem zazil pocatky internetu a kolektivniho hrani PC her v ČR, byla to uzasna doba .) -
Manželku? To si to vzal rychle. Podle fotky bych te tipoval tak na 16 let. :DD
-
Krasny trailer. Zaporak na nejvyssi vezi v okoli, dost mi to pripomnelo toto video. http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc *1*
-
Ano, rozumbrada Cocra jako hlas morálky ten tu chybět nemohl. Co tak ti napsat? Takže! Co o něm víme: Přechytralý patnácitelý šulinek, co den, co den na internetu poučuje o morálce. Nevím :) Co tak? Vysmahni pyčo! Zkus z toho udělat poučení. PS. Marosko je jen uřvaný fanboy kýče :DDD Oslavujme ho hrdinu, že napsal subjektivní fanboy esej,
-
Snuska kecu je akorat tak tvuj nazor. Jeho nazor je subjektivni zhodnoceni kvalit hry. Nikomu nic nevnucuje a nikoho neosocuje, narozdil od tebe. Jsi jen blbecek, kteremu dal internet moznost opirat se do lidi bez nejake rozumne argumentace, jelikoz diky anonymite nemusis resit reakce okoli, ktery by ti v realu jiste prijemne nebyly....tak drz radeji hubu a zamysli se nad sebou ;-)
-
no jestli je protebe 300-400h v MMO dost tak uz se nedivim pro koho jsou ty MMO delane, ja to mam asi tak ze MMO, ktere me opravdu bavilo tak musim nahrat min kolem 1000h a ty opravdu zazivne tak 2-3k hodin, ale to se povedlo zatim jen jednou a bylo to hlavne vybornym PvP, protoze co si budeme povidat kazdy PvE casem omrzi
-
Asi mas z casti pravdu, na druhou stranu jsem vzdy chtel v TES mit multiplayer resp. coop a ten proste nebyl k dispozici. V TESO je multiplayer až moc, ale nemůžu říct, že bych si to neužíval a i jako single mě to osobně baví.
PS: zatím jsem kromě singlových questů obešel většinu dungů během levelení a je příjemné až na vyjímky potkat skupinku lidí, která ti pomuže zabít world bosse, kterýho sám na daném levelu prostě nedáš. -
Musíš být ve hře a projít si to, protože většinou tyhle screeny ani nevíš na jakém rozlišení jsou a v jak nastavené kvalitě jsou vyfocené. Mě se tam celkem líbí voda (i když jsou samozřejmě lepší zpracování vody), ale hrozně mě mrzí, že se v ní nedá potápět.
-
Promin, ale "fanboy" fakt neni vyraz moji generace... Nikde jsem nepsal, ze serie TES nebo TESO je dokonale. Tim, ze se mi neco libi a bavi me to, jsem "fanboy"? Hmm, rad piju ledovy caj = jsem "fanboy" ledoveho caje, chutnaji me steaky = jsem "fanboy" steaku? Kazdy prispevek o TESO, ktery je k veci, vyzchazi z vlastnich zkusenosti je relevantni - at uz od priznivce, odpurce anebo neutralni. Lide jako "x", "zetko" nebo "Trollda" pisi hodne negativne o ESO, ale argumentuji, informuji a jejich prispevky o hre neco dalsim hracum vypovidaji a i kdyz se nase nazory ruzni, tak to beru jako hodnotne pohledy na hru "z druhe strany". Obsah Tveho prispevek bohuzel jen potvrzuje, co jsem napsal vyse o neschopnosti soucasne komunity kultivovane diskutovat o hrach...
-
Osobne me neprijde, ze by to bylo vyrazne jednodusi, teda pokud pocitas Vanilu a ne mody. V teto hre hodne zalezi na jake detaily si to nastavis. A myslim, ze ta hra nevypada spatne, prostredi me prijde prijemne.
Pokud si to lidi skutecne daji nanizsi detaily, aby jim to stihal komp, tak se muze klidne stat, ze neuvidite detaily jako travu, stinovani, kvalitnejsi textury a tehdy je to opravdu otresne. *1* -
v Oblivionu na nejnižší nastavení se za tebou takto otáčel celý strom. *1* Na vyšší už jenom ty květy. Ve Skyrimu si už nepamatuji, jak to bylo, asi to lépe zamaskovali .
-
*1* *1*