Přejít na výpis diskuzí
Dvacátý díl pořadu Games TV představuje Elite: Dangerous
19.1.2015 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
A co je jako cil ve hre? Nejakej pribeh tam je? Jindy se mele o pribehu hry i u karet a ted najednou nic... *6*
-
-
Není tam příběh... Je to otevřený sandbox stylu dělej si co chceš.
-
-
a aspon nejaky levelovani a otvirani novejch veci, lokalit nebo cinnosti?
-
-
stejně to není na cuntsole
-
Mno lokality se daji otevrit, ale ve smyslu nekterych systemu, coz muzou byt jedny z hlavnich systemu nekterych frakci napriklad. Ziskat reputaci u nich nebo rank a potom sehnat permici do daneho systemu.
Levelovani tam muzes mit leda tak diky penezum nebo reputaci u frakci, kde je pak moznost koupit lepsi lode. Usetrit na tu nejdrazsi lod neni zrovna sranda a kdyz ji nekdo poskodi, tak neni zrovna levne ji opet opravit.
Osobne mam cile ziskat reputaci a ranky u jednotlivych frakci, najit cernou diru, ziskat Anacondu (prozatim nejdrazsi lod) aj. Takze ja osobne mam jeste mnoho pred sebou :) -
Ne prakticky všechno si kupuješ za peníze. Ale jakmile si koupíš správný vybavení, tak už je na tobě kam poletíš a co tam budeš dělat (dokud ti nedojde palivo).
Některý věci jsou možná omezený vztahem s frakcema, ale to nevím jak funguje.
-
-
-
-
Ten zlosyn si beztak myslí, že se takhle vyhne tomu gamesplayi! Ale kdepak pane Poláčku, my všichni víme, čemu jste se upsal a teď už se tomu nevyhnete! Vy jeden zloune zlounská!
-
-
To je jako kdyby Valve po takovém těšení vydali nový Half Life a udělali ho jen polovičatě, třeba nevydali všechny epizody - oh wait...
-
-
Aha, takže místo pořádného let's playe jsme nahodili na stream pár min hraní, přitom jste celou dobu slibovali, že bude plnohodnotný gamesplay.
Ok.
V tom případě doufám, že na Hrej se toho ujmou plnohodnotně a ne je jako vy. -
-
On tam žádný gameplay není...
-
Ne, tohle není "náhrada za gamesplay". Naopak doufám, že jsme Petra polehounku osmělili!
-
-
No dobře, beru na vědomí *3*
-
-
-
WTF Grygar cos to vyholil za číro
-
-
Vždyť mu to sluší. Já jako plešatějící týpek (nic příjemnýho před třicítkou) mu třeba závidím a mít tolik vlasů co on, tak se taky vyřádím.
-
-
nato sééér, me je 32, hlavu jak koleno, uz od 25 kouty jak dlaně :D jednou tejdne dohola a nazdar! Zenskejm je to fuk, pokud jim neni 15, což už je kategorie kterou stejně rád přenechám jiným.
-
-
Tadá, chápu že tobě nejspíš účes na Havla nebo podle kastrolu, či dlouhé mastné vlasy stačí, ale vítej v 21. století příteli. Taky jsem si už říkal, že je na čase něco s těmi mými pačesy udělat.
-
-
Třeba http://www.littlemissrisk.ca/wp-content/uploads/2012/04/Decker2.jpg ?
-
-
toho týpka znám s pen&paper Shadowrunu, ne? *3*
-
-
Jj, druhá edice. To byla super hra.
-
-
-
S kohoutem bys na křížku vypadal celkem stylově.
-
-
to je moda mezi pubertakama
tady moje strasne cool a sexy kamoska
http://www.imgup.cz/image/cwz
*15* asi se ted pan Grygar bouri rodicum *15* -
-
Nevzala to kamarádka poněkud více, než je zvykem? Jestli to není spíš následek chemoterapie.
-
-
Styl "na Bětku", nedávno objevená nemoc doprovázená charakteristickým úbytkem vlasů na jedné straně hlavy. Přirozeným hostitelem je herní žurnalista, přesný způsob šíření nákazy není znám. V případě zanedbání léčby nemoc napadá celou hlavu a eliminuje každý vlas (adam_homola.jpg).
-
-
njn Betka, účes ako lezba, tehotenské šaty a pletená čapica so šálom i v lete...hlavne, že ju 13 roční panicovia žerú a má replay sledovanosť....Grygar to je tiež výkuk, už by to mohol konečne priznať, je predsa len iná doba, 4% už každý normálny toleruje
-
-
Tak každý jsme nějaký. Mně osobně se tento styl účesu rozhodně nelíbí a kdyby se mi ho někdo snažil vytvořit na hlavě, tak bych měla výhrady, ale abych z toho odvozovala sexuální orientaci nositele, který si to nechá vytvořit dobrovolně, na to nejsem dost velký Vlasta Plamínek.
-
-
No tak je jednoduchej a ti prostě potřebují jednoduchá řešení (divný vlasy = teplouš).
-
-
Grygar je zenatej, tak nezarli. A lesby maji nejaky narizeny uces? Nebo jak se to pozna.
-
-
Aj Elton John byl zenaty
-
-
-
-
Hipster pozér level 100. Normálka ne.
-
-
Tak to je nastavene default, pokial viem. A suhlasim ovlada sa to v pohode, ale hotas je predsa len niekde inde.
-
Můj názor na vesmírné hry je takový že..... NEEEEEEEEEEEE.
Hrál jsem tak akorát Anachronox, SW: KOTOR a Mass Effect a ani jedno bych už nehrál. -
-
Tak proc lezes do diskuze a "vesmirne hre" Si mentalne postizen a nebo se jen snazis trollovat a neumis to?
-
-
Zdar všichni...mám tu dotaz na všechny co zkoušeli DEMO Elite Dangerous na klávesnici a myši. Moje zkušenosti říkají, že to na klavesnici a myši jde (je to moje jediná a oblíbená kombinace) ale zrovna v ED jsem zkoušel hru nastavovat opravdu slušnou dobu a nepodařilo se mi létající model rozchodit tak abych nejezdil myší přez celý stůl *1* a přitom se naklonil jen o 30 stupňů. Kdo jaké zkušenosti s tím prosím máte, protože ED bych opravdu chtěl ale jak říkám na klávesnici a myši...nepomohlo nic ani zvýšení DPI na max. a hodinové šťourání v herním nastavení citlivostí atd.. První nastavení bylo podobné arkádám z Warthunder což mě na vesmírný simulátor dost vyděsilo, ale v menu se to dalo přepnout a vše bylo ok...až na tu tzv. neefektnost myši. Pokud někdo nerozumí řeči mého kmene zeptejte se, rád bych to nějak pořešil.
Edit: Reaguju tady na to, protože v gameplay je vidět, že se Petr uplně v pohodě stačí dotáčet na nepřitele, hbytě manévrovat atd., jenomže když jsem to zkoušel já tak to letadlo bylo ohromě líný a ve druhé části dema kde jsem měl sestřelit jednoho nepřítele jsem nebyl schopen se dostat ani za něj. -
-
Já si nastavil po releasu hru podle teto rady a s drobnymi zmenami a naprosto vyhovuje, ale porad me laka Hotas :(. I presto si myslim, ze klavesnice je dostacujici.
http://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/27di71/help_with_keyboardmouse_controls/ -
*1* *1* *1* Tak se nakonec vše v dobré zvrátilo *2* Rada ohledně rychlosti a modrého pásma dokázala mou blbost. Když jsem se v tom vrtal tak sem letěl na max. a to asi nebylo moudré *3* ...takže ovládání, které jsem chtěl mám a já všem moc děkuju.
-
Já doporučuju dát na myš Pitch + roll. Yaw je v Elite šíleně pomalej, takže ho skoro k manévrování nevyužiješ... Ten si dáš na klávesnici.
Ale joystick se třema osama + optimálně ještě plynovka je prostě pro Elite nejlepší (no pedály jsou asi ještě lepší, ale kdo to má? *1* )... Protože musíš do zatáček zpomalovat, jinak se loď točí pomalu (optimální rychlosti zatáčení dosáhneš při rychlosti vyznačené modrým pásmem) a na klávesnici takhle ovládat rychlost nahoru a dolů asi nebude nic moc. -
-
Díky, zkusím...co se týče rychlosti lodi tak levý shift a ctrl se slušnou citlivostí to zvládají v pohodě...
-
-
Ja naopak pro mys pitch+yaw doporucuju, je to skvele na presne mireni, roll na klavesy. Ale kazdemu co sedi vice podle jeho gusta... ;)
-
-
-
Díky všem za diskuzi
-
Jinými slovy to ovládání, které mi sedělo už asi ve hrách nepotkám a mám si buď trhnout nohou *1* nebo koupit joystick, který sem neměl 15 let v rure *1*...nad joystickem jsem kůli této hře i přemýšlel ale ten který jsem si obědnal (Mad Catz Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick), už nemůžou dodat, takže zase smůla *1*
-
-
Hlavne nekupuj Mad Catz Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick... je to bouze silena poruchova sra*ka a cela ta paka je takova gumova nepevna... tfuj uz nikdy vic!
Radsi bych byt tebou poridil neco takoveho - http://www.czc.cz/thrustmaster-t-flight-hotas-x/85430/produkt -
-
*15* Možná proto ji stáhli z prodeje *1*
-
-
-
V nastavení jsem chtěl dosáhnout toho aby bylo ovládání podobné stíhačce v Battlefieldu 2, to čeho jsem dosáhnul nebo co ty mi radíš abych klávesnicí ovládal X,Y,Z osu a doměřoval pouze myší mi opravdu nevyhovuje...něco podobné mě to cpalo v historyckých bitvách ve Warthunder a proto to ani nehraju protože je to dělaný pouze pro joystick.
-
-
no jelikoz se pohybujes ve 3D prostoru a jeste k tomu ve vakuu, tak tvuj zpusob ovladani je naprosto nemozny, mozna to nejak z casti to jde kdyz mas zapnuty flight assist, ale nvm nvm
-
-
Jak říkám "mého" ovládání jsem z části dosáhnul (myší jsem ovládal všechny osy) ale loď byla líná a pak jsem tedy musel jezdit po celém stole *1*
-
-
To si proste nepomozes, Elite ma ovladanie robene tak , ze ovladas 3 osy pri natacani, zaroven ma samostatne ovladanie 4 smerov 'strafe' thrusterov a ked vypnes flight assist , zase sa ovlada uplne inak. To default ovladanie na k+m je pouzitelne celkom dobre s flight assistom, bez neho je to dost peklo.
-
-
kazda lod ma taky jinou rychlost otaceni... s mk III se budes otacet rychleji nez s T6kou
-
k tomu tvymu editu... je to taky tim, ze nemuzes porad valit na plnej plyn, musis taky brzdit a zrychlovat atd. a ne jen dat to na max a jezdit mysi pres celej stul :D :D
-
Hru hraju od Bety a celou dobu pouzivam mys+klavesnici a jsem nadmiru spokojen. To ovladani co mas prednastavene je ale podle me nanic... musis si to vsechno nastavit tak, jak to bude vyhovovat tobe a to chvilu potrva, ale vyplati se to. Tvuj problem je, ze mas nastavene ze kdyz se chces treba otocit o 180°, tak musis porad jezdit s mysi...nastav si to tak aby si s ni jen o trochu pohl a lod se bude otacet dokud mys nevratis na puvodni pozici.
-
-
tak že u nás se to koupit nedá?
-
-
jak si na to prisel?
-
-
treba tak ze nejen v nasich obchodech to nikde nemaj, asi je to jen online, pusobi to tedy jen jako hra pro nerdy
-
-
wtf?? Zijeme v 21. stoleti kde neco jako cekat 3 dny nez ti postou prijde balik s hrou je trosku dost zastarale. Dnes si muzes hru zaplatit a za 10 minut uz hrajes, takze nevim co te na tom zarazi ty ''nerde''
-
-
no ani na steamu to neni jak rikam zpusob prodeje pusobi jak hra pro simulator-nerdy
-
-
lol 1450,- za digi verzi primo od studia bez prostredniku DEKUJU NECHCI s takovou cenou bezte na konzole *11*
-
Kross: Box edition plánují přidat.
-
člověk se slušně optá a hned je pranýřován.pokud hra není v krabici tak mne to nebere.
-
to jako vazne?? Kdyz to neni na steamu tak to neni normalni hra?? To by asi nekdo mel rict takovym malym indie firmam jako je Ubisoft a EA jejich hry taky nejsou na steamu, ale maji vlastni launcher
-
-
ty vole ono to ma jen 48Kb? jak na sinclairu? ze to za 10 minut stahnes nainstalujes a paris? Jako sice jsme v 21. stoleti ale stejne kdyz stahuju hru co ma 16GB tak to stahuju minimalne pul dne a tech 10 minut se to instaluje....
-
-
no tak mne polituj kazdej nema UPC mam tu wifi a 1GB stahnu maximalne za 1hodinu
-
Presne. Neni nad to instalovat hry z CD a pak "pul dne" stahovat instalovat 5GB patchu :D
-
hra ma 4,5GB a jak nekdo psal, jsme v 21. stoleti a pokud nedokazes stahnout 4,5GB za 10 minut tak te vazne lituju protoze si bud na slovensku a nebo to stahujes na mobilu :D
-
Jestli stahujes 16GB/12h, tak to te fakt lituju.
-
-
-
no to mne právě zaráží
-
-
já se ptám...proto ten otazník?
-
-
-
Snad to nezačnou flákat.
-