Přejít na výpis diskuzí
Dvacátý díl pořadu Games TV představuje Elite: Dangerous
19.1.2015 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Pardon, jen malá oprava: NPC - jsou, interakce s NPC (kromě toho že se s nimi můžeš střílet až do zemdlení) - nula.
-
Tak já nevím, ale přesně nechápu za co hra sklízí takové ovace. Já ji hrál asi dva týdny a jsem jednoznačne zklamaný. Možná je to tím, že jsem si špatně přečetl zaměření hry: "Akční, Online, Simulace" a očekával jsem něco víc. Očekával jsem víc strategických provků, mnohem víc RPG a rozhodně víc MMO.
Po 14cti dnech hraní je to pro mně jenom grind, nuda a zase grind.
Jediné co můžeš je létat sematam po vesmíru ve frameshiftu... první 2 hodiny účas, po týdnu totální ojeb.
A co něco víc? Interakce s ostatními hráči? Žádná. Správa inventáře, materiálu? Není. Výroba? Není.
Guildy/korporace/frakce? Nejsou. Questy? Nejsou. NPC? Nejsou. Lodě? Všechny stejné. Hráči vlastněné systémy, stanice, výrobny,...? Nejsou. Boarding cizích lodí? Absolutne nelze. A tak dále...
Argument že hra není finální neberu - hra se prodává jako plná verze, už žádný early access, kde bych to neřešil. Možná za rok, ale teď bych to kupovat nedoporučil.
HOWGH. -
Však jo. Já jen, že jsem tehdy ty peníze měl a tak jsem nemusel dělat kompromis. Navíc jsem věděl, že mi přijde DK2 a do budoucna budu jistě majitelem finální verze Riftu. Takže Warthog ležet ve skříni určitě nebude, protože letecký simulátory budou jednou z nej věcí pro Rift, už jen z principu věci. Ale je pravda teda, že dát 8500Kč za joystick + 3000Kč za pedály není žádná sranda, pokud člověk nevydělává.
Jediný, co mě zatím štve je, že v ED není jeho přesná kopie ve 3D (což se snad časem změní). Tam to vypadá právě na X52 PRO nebo tak něco. Ovšem až bude mít plnou podporu Riftu simulátor DCS: A-10C Warthog, tak to bude jiná káva. -
mzes prosimte vysvetlit co je to gamesplay?? Pokud vim, tak je to gameplay. Neco takovyho jako gameSplay neexistuje
-
Nijak sem s tim nelaboroval, jen jsem stahnul ovladace a bylo. Kupoval jsem ho nekdy rijnu/listopadu novy, tak se mozna jedna o nejakou novou serii, kde je to poresene a vse funguje pod w7 64bit jak ma.
-
Tak já když si kupoval X52 tak jsem chtěl něco levnýho s čím se naučím lítat... Warthoga bych si chtěl časem koupit, ale ne jako první Hotas, abych potom zjistil, že mě leží ve skříni a vůbec ho nepoužiju.
Ale jinak svůj X52 sem upravil asi po 3 letech... do té doby sloužil taky dobře. Teď je jen lepší. Hlavně je přesnější kolem nulové pozice. Ale až tak velký rozdíl to není. -
Jj chapu. Taky jsem cejtil ten rozdil mezi volantem a pedalama od fanatecu a volantem od logitechu. Nastesti pro Elite bohate staci levnejsi X52. Jsem za to moc rad. Na joystick za 10k bych ted nemel.
-
A taky nejde jenom o průběh. Bež si raděj ten Warthog k někomu ohmatat. To je naprosto jinej level ...
-
Tak tak, nakonec jsem pro prolízání mnoha fór došel ke stejnému závěru. Přítelkyně nebyla nadšená, ale věřím tomu, že s Warthogem budu lítat klidně i několik desetiletí po jeho koupi :) Když člověk zavře oči a dotkne se toho kusu železa, tak je to něco úžasnýho. Holky by vám děti mohli povídat :D V tomhle ohledu se skutečně kompromisy nedělají.
-
Doporucuju Google. V hledani webu budes jenom tezko hledat konkurenci...
http://www.elitedangerous.eu/ -
ahoj, může mě někdo doporučit nějakou českou stránku o této hře ?
-
Jak? Ovladace jsem zkousel instalovat 4x podle navodu a nikdy mi to ten joystick nedetekovalo... to je vec ze ktery jsem byl od zacatky uplne nestastnej.
-
Ja teda nevim, X52 provozuju na Win7 64bit a modre podsviceni mi jde bez problemu vypnout/ztlumit. Na max je to opravdu silene, ale ja je utlumil tak, ze lehce sviti a neoslnuji me.
-
Ne jenom 120kg *15*
-
Pokud nelétaš letadla, kde potřebuješ používat i twist, nebo máš na směrovku pedály, tak se to asi dá přežít. Jen ještě dodám, že ty grafy jsou s otevřenýma očima, tedy testujicí sledoval pohyb páky, po paměti je ten průběh o hodně horší.
-
Je ji celejch 150kg?
-
Vaše prťavý mozky by mou krásu nezvládly. *5*
-
V kazdym systemu kde jsem lovil u resource extractions sites se generujou ruzny lode ale pirati se generujou jenom v jednom typu lode. Vlastne v tom systemu kde se mi objevovali anakondy se cas od casu objevil pirat v kobre ale byla to spis vyjimka potvrzujici pravidlo.
-
Tak to jsem nepozoroval, kdyz uz si jednou za cas vyrazim neco zalovit, vzdycky tam mam ruznou smesku vseho mozneho. Nevim tedy jak resource extraction sites v systemech s vyssi bezpecnosti, ale v anarchy to bylo vzdycky plusminus nahodne a lodi ruznych druhu tam litalo dost, jen se clovek holt musel zdrzovat skenovanim :)
-
Lital jsem snad uplne vsude... federace, imperium i aliance. U nav beaconu narazis na pythony a anacondu ale je tak na pul hodinu cekani. Vetsinou tam litaj nejaky addery, sidewindery, eagly a obcas cobra. Docela casto se tam objevujou ruzny paseraci v transportnich lodich ale za ty je fakt prde.
Resource extraction sajty jsou alespon stabilni takze kdyz se mi tam zacnou objevovat kobry tak uz bojuju jen proti kobram a kdyz anakondy tak bojuju jen s anakondama. Jinak myslim ze se tam typy nepratel gerujou nejak nahodne... jeden den tam priletim a bojuju se samejma anakondama a druhej den rano uz tam jsou jen sidewindery. Ten system prijde trochu pitomej i kdyz si na to uz zvykam. Alespon uz nemaj policajti tendence utocit sami od sebe.