Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Slyšel jsem na něj zatím spíš chválu - a popravdě už bych chtě Saitek AV8R-02 něčím nahradit, protože to je opravdu špatný joystick.
    O X52 jsem uvažoval - popřípadě našetřit rovnou na Warthog.
  • V předprodeji za 40 euro. Jinak je to jedna z mála her, kdy předprodej je skutečně levnější než měsíc dva po vydání hry. Jako koupit si hru v předprodeji a pak zjistit, že par dni na to ta cena klesá dolů je ještě větší opruz.
  • Jeden z nejhorsich z ceho konkretne? Jedina konkurence je ten thrustmaster a ten je proste spojenej a na jednom obrovskym podstavci coz mi nevyhovuje a vzhledove to teda taky neni zadna parada.

Jinak ten joystick je osklivej o tom zadna. Taky se mi moc nelibi. Nepresnost se da resit pomoci magnetu. Mekkost se da resit pomoci eska pasek. Ergonomie mi tak spatna neprijde i kdyz teda bych cekal vic a lip rozmisteny tlacitka na pace (v tomhle byl ten Mad Catz Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick o neco lepsi i kdyz to je nehorazna sra*ka).

Taky jsem ho puvodne nechtel kupovat ale kategorii hotas joysticku do 3k neni moc velika konkurence bohuzel.
  • Hra je to dobra, uzivam si ji :) finito :D
  • nato sééér, me je 32, hlavu jak koleno, uz od 25 kouty jak dlaně :D jednou tejdne dohola a nazdar! Zenskejm je to fuk, pokud jim neni 15, což už je kategorie kterou stejně rád přenechám jiným.
  • walltar
    Tak ono člověk v téhle cenové kategorii moc na výběr nemá... X-55 je zase podle toho co jsem četl hrozně poruchový.

Já mám už pár let X-52 Pro a trochu jsem si pohrál s magnetama uvnitř... Hned je přesnější.

Prakticky asi jediný levnější, HOTAS je thrustmaster hotas x... Takže od X52 se asi zase nedají čekat žádné zázraky. Celkově se jich dělá tak málo, že máš prakticky vybíráš jen podle toho kolik chceš utratit.

Btw... Co vidíš, jako variantu pro X52 za stejnou cenu (3000,-)
  • Pokud budete uvažovat o koupi HOTASu pak X-52 je jeden z nejhorších. Joystick je velmi špatný, nepřesný, měkký, s nedobrou ergonomií. Navíc to celé vypadá jako něco od kolotočářů.
  • Elite smazim jiz od Bety a az na nedostatek contentu si nemuzu stezovat, hra je tezka, plna vyzev a je nadherna, pro lidi, co maji radi vesmir je to nutnost. Cekal jsem, ze se zde doctu neco k tematu, ale je to tady plny mamlasu a la Novinky. Resej se tady veci jako kdo ma jaky vlasy a podobny voloviny. Pratele proberte se a pojdme diskutovat s mensi nalozi offtopicu. Zajima me nazor lidi na tu hru!
  • ked myslis
  • On tam žádný gameplay není...
  • Ze Sherminátora se stává Eva Angelina nebo co? Velké, ošklivé tetování na pravé ruce, jedna strana hlavy vyholená ... Ještě chvíli a dopadne to takhle. A to jsem měl tuhle hérečku kdysi rád *9* Za to Shermiho jsem nikdy nemusel.
  • wenceslaus
    Jj, druhá edice. To byla super hra.
  • Největší magor sektoru co píchá ovce.
  • stejně to není na cuntsole
  • To je hnus myslel jsem, že za to chtějí 50 dolarů a to je 50 euro, neskutečně předražené a tak bych si to zahrál kua.
  • jenom digitalni verze a silene draha *11*
  • celoush
    toho týpka znám s pen&paper Shadowrunu, ne? *3*
  • Vždyť mu to sluší. Já jako plešatějící týpek (nic příjemnýho před třicítkou) mu třeba závidím a mít tolik vlasů co on, tak se taky vyřádím.
  • celoush
    No tak je jednoduchej a ti prostě potřebují jednoduchá řešení (divný vlasy = teplouš).
  • Polacek s vama zase pekne vybehnul teda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit