Přejít na výpis diskuzí
Dvacátý díl pořadu Games TV představuje Elite: Dangerous
19.1.2015 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Já doporučuju dát na myš Pitch + roll. Yaw je v Elite šíleně pomalej, takže ho skoro k manévrování nevyužiješ... Ten si dáš na klávesnici.
Ale joystick se třema osama + optimálně ještě plynovka je prostě pro Elite nejlepší (no pedály jsou asi ještě lepší, ale kdo to má? *1* )... Protože musíš do zatáček zpomalovat, jinak se loď točí pomalu (optimální rychlosti zatáčení dosáhneš při rychlosti vyznačené modrým pásmem) a na klávesnici takhle ovládat rychlost nahoru a dolů asi nebude nic moc. -
a aspon nejaky levelovani a otvirani novejch veci, lokalit nebo cinnosti?
-
to je moda mezi pubertakama
tady moje strasne cool a sexy kamoska
http://www.imgup.cz/image/cwz
*15* asi se ted pan Grygar bouri rodicum *15* -
Není tam příběh... Je to otevřený sandbox stylu dělej si co chceš.
-
A co je jako cil ve hre? Nejakej pribeh tam je? Jindy se mele o pribehu hry i u karet a ted najednou nic... *6*
-
Ne, tohle není "náhrada za gamesplay". Naopak doufám, že jsme Petra polehounku osmělili!
-
lol 1450,- za digi verzi primo od studia bez prostredniku DEKUJU NECHCI s takovou cenou bezte na konzole *11*
-
no tak mne polituj kazdej nema UPC mam tu wifi a 1GB stahnu maximalne za 1hodinu
-
Kross: Box edition plánují přidat.
-
Díky všem za diskuzi
-
To je jako kdyby Valve po takovém těšení vydali nový Half Life a udělali ho jen polovičatě, třeba nevydali všechny epizody - oh wait...
-
*15* Možná proto ji stáhli z prodeje *1*
-
Styl "na Bětku", nedávno objevená nemoc doprovázená charakteristickým úbytkem vlasů na jedné straně hlavy. Přirozeným hostitelem je herní žurnalista, přesný způsob šíření nákazy není znám. V případě zanedbání léčby nemoc napadá celou hlavu a eliminuje každý vlas (adam_homola.jpg).
-
Hlavne nekupuj Mad Catz Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick... je to bouze silena poruchova sra*ka a cela ta paka je takova gumova nepevna... tfuj uz nikdy vic!
Radsi bych byt tebou poridil neco takoveho - http://www.czc.cz/thrustmaster-t-flight-hotas-x/85430/produkt -
Jak říkám "mého" ovládání jsem z části dosáhnul (myší jsem ovládal všechny osy) ale loď byla líná a pak jsem tedy musel jezdit po celém stole *1*
-
no jelikoz se pohybujes ve 3D prostoru a jeste k tomu ve vakuu, tak tvuj zpusob ovladani je naprosto nemozny, mozna to nejak z casti to jde kdyz mas zapnuty flight assist, ale nvm nvm
-
Jinými slovy to ovládání, které mi sedělo už asi ve hrách nepotkám a mám si buď trhnout nohou *1* nebo koupit joystick, který sem neměl 15 let v rure *1*...nad joystickem jsem kůli této hře i přemýšlel ale ten který jsem si obědnal (Mad Catz Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick), už nemůžou dodat, takže zase smůla *1*
-
člověk se slušně optá a hned je pranýřován.pokud hra není v krabici tak mne to nebere.
-
to jako vazne?? Kdyz to neni na steamu tak to neni normalni hra?? To by asi nekdo mel rict takovym malym indie firmam jako je Ubisoft a EA jejich hry taky nejsou na steamu, ale maji vlastni launcher
-
Presne. Neni nad to instalovat hry z CD a pak "pul dne" stahovat instalovat 5GB patchu :D