Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Ten zlosyn si beztak myslí, že se takhle vyhne tomu gamesplayi! Ale kdepak pane Poláčku, my všichni víme, čemu jste se upsal a teď už se tomu nevyhnete! Vy jeden zloune zlounská!
    • Tilwaen
      To je jako kdyby Valve po takovém těšení vydali nový Half Life a udělali ho jen polovičatě, třeba nevydali všechny epizody - oh wait...
  • WTF Grygar cos to vyholil za číro
    • Vždyť mu to sluší. Já jako plešatějící týpek (nic příjemnýho před třicítkou) mu třeba závidím a mít tolik vlasů co on, tak se taky vyřádím.
      • nato sééér, me je 32, hlavu jak koleno, uz od 25 kouty jak dlaně :D jednou tejdne dohola a nazdar! Zenskejm je to fuk, pokud jim neni 15, což už je kategorie kterou stejně rád přenechám jiným.
    • Tadá, chápu že tobě nejspíš účes na Havla nebo podle kastrolu, či dlouhé mastné vlasy stačí, ale vítej v 21. století příteli. Taky jsem si už říkal, že je na čase něco s těmi mými pačesy udělat.
      • wenceslaus
        Třeba http://www.littlemissrisk.ca/wp-content/uploads/2012/04/Decker2.jpg ?
        • celoush
          toho týpka znám s pen&paper Shadowrunu, ne? *3*
          • wenceslaus
            Jj, druhá edice. To byla super hra.
      • Tilwaen
        S kohoutem bys na křížku vypadal celkem stylově.
    • jindra.veliky
      to je moda mezi pubertakama

tady moje strasne cool a sexy kamoska

http://www.imgup.cz/image/cwz

*15* asi se ted pan Grygar bouri rodicum *15*
      • Nevzala to kamarádka poněkud více, než je zvykem? Jestli to není spíš následek chemoterapie.
    • Tilwaen
      Styl "na Bětku", nedávno objevená nemoc doprovázená charakteristickým úbytkem vlasů na jedné straně hlavy. Přirozeným hostitelem je herní žurnalista, přesný způsob šíření nákazy není znám. V případě zanedbání léčby nemoc napadá celou hlavu a eliminuje každý vlas (adam_homola.jpg).
      • Hnisavec
        njn Betka, účes ako lezba, tehotenské šaty a pletená čapica so šálom i v lete...hlavne, že ju 13 roční panicovia žerú a má replay sledovanosť....Grygar to je tiež výkuk, už by to mohol konečne priznať, je predsa len iná doba, 4% už každý normálny toleruje
        • Tilwaen
          Tak každý jsme nějaký. Mně osobně se tento styl účesu rozhodně nelíbí a kdyby se mi ho někdo snažil vytvořit na hlavě, tak bych měla výhrady, ale abych z toho odvozovala sexuální orientaci nositele, který si to nechá vytvořit dobrovolně, na to nejsem dost velký Vlasta Plamínek.
          • celoush
            No tak je jednoduchej a ti prostě potřebují jednoduchá řešení (divný vlasy = teplouš).
        • Grygar je zenatej, tak nezarli. A lesby maji nejaky narizeny uces? Nebo jak se to pozna.
          • Aj Elton John byl zenaty
    • Hipster pozér level 100. Normálka ne.
  • Aha, takže místo pořádného let's playe jsme nahodili na stream pár min hraní, přitom jste celou dobu slibovali, že bude plnohodnotný gamesplay.

Ok.

V tom případě doufám, že na Hrej se toho ujmou plnohodnotně a ne je jako vy.
    • On tam žádný gameplay není...
    • janchor
      Ne, tohle není "náhrada za gamesplay". Naopak doufám, že jsme Petra polehounku osmělili!
      • No dobře, beru na vědomí *3*
  • Jack1947
    Takže gamesplay nakonec jen ve zkratce v GAMESTV a ještě s jiným redaktorem, tedy to jste nás hezky vyšplouchli *1*

Jo takhle 7minut a s panem Poláčkem, který to tam hraje... takže omluva. GAMESPLAY jak má být.!!!
    • mzes prosimte vysvetlit co je to gamesplay?? Pokud vim, tak je to gameplay. Neco takovyho jako gameSplay neexistuje
  • Elite smazim jiz od Bety a az na nedostatek contentu si nemuzu stezovat, hra je tezka, plna vyzev a je nadherna, pro lidi, co maji radi vesmir je to nutnost. Cekal jsem, ze se zde doctu neco k tematu, ale je to tady plny mamlasu a la Novinky. Resej se tady veci jako kdo ma jaky vlasy a podobny voloviny. Pratele proberte se a pojdme diskutovat s mensi nalozi offtopicu. Zajima me nazor lidi na tu hru!
    • Co se nazoru na hru tyce tak se mi libi ale zaroven me fakt stve...
      Napr. se opravdu blbe hledaj mise na loveni piratu (porad cestuju a snazim se nejakou takovou najit ale naposledy jsem na takovoy misi narazil tri dny po releasu a od te doby nic).
      Samotnym lovem se bohuzel moc nevydelavat neda. Anakonda je sice tak za 80k-120k ale vetsinou stejne clovek narazi jenom na mista kde je to samej sidewinder. Lovim jak u nav beaconu tak u resource extraction situ.
      Obchodu se venovat nechci. To mi proste prijde jako strasna nuda i kdyz vim ze vozit rare goods tak uz si vozim zadek v Pythonu.
      Navigace v galakticke mape stoji taky za prd. Cekal bych nejaky zalozky a historii navstivenych systemu. Takhle si clovek musi psat vsechno na papir jak za krale klacka.
      Moznost hrat kooperativne pak vlastne uplne chybi. Planety jsou skoro stejny (od toho jejich procedualniho generovani jsem cekal vic) a skenovani planet trva roky a je to opravdu nuda. Kdyz skenuju nejaky novy system tak u toho vetsinou hraju hry na telefonu.
      Snazim se udelat karieru u Imperia ale vlastne nevim jestli tam neco takovyho vubec jde. Na jejich zakladnach jsem nebyl schopnej najit jedinou misi ktera by mi neco takovyho umoznila a uz vubec ne misi na loveni piratu ktera by mi v tom pomohla.
      Celkove jsem z toho fakt rozpacitej ale porad to hraju takze to asi tak spatny nebude :D
      • Asi zalezi, kde litas. Ve federacnim prostoru jsem u navbeaconu narazil na ruzne wanted lode, od Sidewinderu po Pythony, obcas Anaconda. A na resource sites v anarchy systemech tech velkych lodi take nebylo zrovna malo (a naopak tam jsem Sidewindera zrovna moc nevidel)... :)
        • Lital jsem snad uplne vsude... federace, imperium i aliance. U nav beaconu narazis na pythony a anacondu ale je tak na pul hodinu cekani. Vetsinou tam litaj nejaky addery, sidewindery, eagly a obcas cobra. Docela casto se tam objevujou ruzny paseraci v transportnich lodich ale za ty je fakt prde.
          Resource extraction sajty jsou alespon stabilni takze kdyz se mi tam zacnou objevovat kobry tak uz bojuju jen proti kobram a kdyz anakondy tak bojuju jen s anakondama. Jinak myslim ze se tam typy nepratel gerujou nejak nahodne... jeden den tam priletim a bojuju se samejma anakondama a druhej den rano uz tam jsou jen sidewindery. Ten system prijde trochu pitomej i kdyz si na to uz zvykam. Alespon uz nemaj policajti tendence utocit sami od sebe.
          • Tak to jsem nepozoroval, kdyz uz si jednou za cas vyrazim neco zalovit, vzdycky tam mam ruznou smesku vseho mozneho. Nevim tedy jak resource extraction sites v systemech s vyssi bezpecnosti, ale v anarchy to bylo vzdycky plusminus nahodne a lodi ruznych druhu tam litalo dost, jen se clovek holt musel zdrzovat skenovanim :)
            • V kazdym systemu kde jsem lovil u resource extractions sites se generujou ruzny lode ale pirati se generujou jenom v jednom typu lode. Vlastne v tom systemu kde se mi objevovali anakondy se cas od casu objevil pirat v kobre ale byla to spis vyjimka potvrzujici pravidlo.
    • Hra je to dobra, uzivam si ji :) finito :D
  • Polacek s vama zase pekne vybehnul teda...
  • Je to tadyyyy
  • Tak to je nastavene default, pokial viem. A suhlasim ovlada sa to v pohode, ale hotas je predsa len niekde inde.
  • ahoj, může mě někdo doporučit nějakou českou stránku o této hře ?
    • Doporucuju Google. V hledani webu budes jenom tezko hledat konkurenci...

http://www.elitedangerous.eu/
  • česká distribuce není?jen na ofiko stránkách?
    • Keyz
      jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit