Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    A co je jako cil ve hre? Nejakej pribeh tam je? Jindy se mele o pribehu hry i u karet a ted najednou nic... *6*
    • walltar
      Není tam příběh... Je to otevřený sandbox stylu dělej si co chceš.
      • jindra.veliky
        a aspon nejaky levelovani a otvirani novejch veci, lokalit nebo cinnosti?
        • stejně to není na cuntsole
        • Mno lokality se daji otevrit, ale ve smyslu nekterych systemu, coz muzou byt jedny z hlavnich systemu nekterych frakci napriklad. Ziskat reputaci u nich nebo rank a potom sehnat permici do daneho systemu.
          Levelovani tam muzes mit leda tak diky penezum nebo reputaci u frakci, kde je pak moznost koupit lepsi lode. Usetrit na tu nejdrazsi lod neni zrovna sranda a kdyz ji nekdo poskodi, tak neni zrovna levne ji opet opravit.

Osobne mam cile ziskat reputaci a ranky u jednotlivych frakci, najit cernou diru, ziskat Anacondu (prozatim nejdrazsi lod) aj. Takze ja osobne mam jeste mnoho pred sebou :)
        • walltar
          Ne prakticky všechno si kupuješ za peníze. Ale jakmile si koupíš správný vybavení, tak už je na tobě kam poletíš a co tam budeš dělat (dokud ti nedojde palivo).

Některý věci jsou možná omezený vztahem s frakcema, ale to nevím jak funguje.
  • a ta hra už je nebo bude?
    • hra vysla uz v prosinci. ja ji hraji uz nekolik mesicu byl jsem i v bete a muzu jen doporucit
      • jasně ale jen digi distribuce?nemůžu ji najít totiž v obchodě?
        • Jdi na ofic. stranky elite dangerous a tam hru najdes...muzes si koupit krabicu a nebo stahnout primo od nich.Hraju uz od bety a muzu jen doporucit
          • krabičku jsem nenašel a digi mě neláká.ale diky
  • Tak já nevím, ale přesně nechápu za co hra sklízí takové ovace. Já ji hrál asi dva týdny a jsem jednoznačne zklamaný. Možná je to tím, že jsem si špatně přečetl zaměření hry: "Akční, Online, Simulace" a očekával jsem něco víc. Očekával jsem víc strategických provků, mnohem víc RPG a rozhodně víc MMO.

Po 14cti dnech hraní je to pro mně jenom grind, nuda a zase grind.
    Jediné co můžeš je létat sematam po vesmíru ve frameshiftu... první 2 hodiny účas, po týdnu totální ojeb.

A co něco víc? Interakce s ostatními hráči? Žádná. Správa inventáře, materiálu? Není. Výroba? Není.
    Guildy/korporace/frakce? Nejsou. Questy? Nejsou. NPC? Nejsou. Lodě? Všechny stejné. Hráči vlastněné systémy, stanice, výrobny,...? Nejsou. Boarding cizích lodí? Absolutne nelze. A tak dále...

Argument že hra není finální neberu - hra se prodává jako plná verze, už žádný early access, kde bych to neřešil. Možná za rok, ale teď bych to kupovat nedoporučil.
    HOWGH.
    • Pardon, jen malá oprava: NPC - jsou, interakce s NPC (kromě toho že se s nimi můžeš střílet až do zemdlení) - nula.
  • jenom digitalni verze a silene draha *11*
    • To je hnus myslel jsem, že za to chtějí 50 dolarů a to je 50 euro, neskutečně předražené a tak bych si to zahrál kua.
      • V předprodeji za 40 euro. Jinak je to jedna z mála her, kdy předprodej je skutečně levnější než měsíc dva po vydání hry. Jako koupit si hru v předprodeji a pak zjistit, že par dni na to ta cena klesá dolů je ještě větší opruz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit