Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aj Elton John byl zenaty
  • Tilwaen
    Tak každý jsme nějaký. Mně osobně se tento styl účesu rozhodně nelíbí a kdyby se mi ho někdo snažil vytvořit na hlavě, tak bych měla výhrady, ale abych z toho odvozovala sexuální orientaci nositele, který si to nechá vytvořit dobrovolně, na to nejsem dost velký Vlasta Plamínek.
  • Ja naopak pro mys pitch+yaw doporucuju, je to skvele na presne mireni, roll na klavesy. Ale kazdemu co sedi vice podle jeho gusta... ;)
  • Grygar je zenatej, tak nezarli. A lesby maji nejaky narizeny uces? Nebo jak se to pozna.
  • Hnisavec
    nie, radšej warez *5*
  • Hnisavec
    njn Betka, účes ako lezba, tehotenské šaty a pletená čapica so šálom i v lete...hlavne, že ju 13 roční panicovia žerú a má replay sledovanosť....Grygar to je tiež výkuk, už by to mohol konečne priznať, je predsa len iná doba, 4% už každý normálny toleruje
  • wenceslaus
    Třeba http://www.littlemissrisk.ca/wp-content/uploads/2012/04/Decker2.jpg ?
  • Keyz
    jo
  • Mno lokality se daji otevrit, ale ve smyslu nekterych systemu, coz muzou byt jedny z hlavnich systemu nekterych frakci napriklad. Ziskat reputaci u nich nebo rank a potom sehnat permici do daneho systemu.
    Levelovani tam muzes mit leda tak diky penezum nebo reputaci u frakci, kde je pak moznost koupit lepsi lode. Usetrit na tu nejdrazsi lod neni zrovna sranda a kdyz ji nekdo poskodi, tak neni zrovna levne ji opet opravit.

Osobne mam cile ziskat reputaci a ranky u jednotlivych frakci, najit cernou diru, ziskat Anacondu (prozatim nejdrazsi lod) aj. Takze ja osobne mam jeste mnoho pred sebou :)
  • Tilwaen
    S kohoutem bys na křížku vypadal celkem stylově.
  • Já si nastavil po releasu hru podle teto rady a s drobnymi zmenami a naprosto vyhovuje, ale porad me laka Hotas :(. I presto si myslim, ze klavesnice je dostacujici.
    http://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/27di71/help_with_keyboardmouse_controls/
  • Tadá, chápu že tobě nejspíš účes na Havla nebo podle kastrolu, či dlouhé mastné vlasy stačí, ale vítej v 21. století příteli. Taky jsem si už říkal, že je na čase něco s těmi mými pačesy udělat.
  • predam Elite Dangerous, za 35€, jedine platba cez mBank, pripadne dobite STEAM money, v podstate nehrana, mozes si sam zvolit NICK... napiste kontakt pod koment ak mate zaujem a moznost platit ako uvadzam ;)
  • elite
  • Nevzala to kamarádka poněkud více, než je zvykem? Jestli to není spíš následek chemoterapie.
  • Menorri
    *1* *1* *1* Tak se nakonec vše v dobré zvrátilo *2* Rada ohledně rychlosti a modrého pásma dokázala mou blbost. Když jsem se v tom vrtal tak sem letěl na max. a to asi nebylo moudré *3* ...takže ovládání, které jsem chtěl mám a já všem moc děkuju.
  • Menorri
    Díky, zkusím...co se týče rychlosti lodi tak levý shift a ctrl se slušnou citlivostí to zvládají v pohodě...
  • No dobře, beru na vědomí *3*
  • česká distribuce není?jen na ofiko stránkách?
  • walltar
    Ne prakticky všechno si kupuješ za peníze. Ale jakmile si koupíš správný vybavení, tak už je na tobě kam poletíš a co tam budeš dělat (dokud ti nedojde palivo).

Některý věci jsou možná omezený vztahem s frakcema, ale to nevím jak funguje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit