Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rpg ktore neprinasa nic nove s cartoon grafikou ...zeby tak niekto spravil hru na cryengine to nie treba detickam krelsne pekne aby si mohli kuzlit *6*
  • nevypada to špatne akorat mohli ubrat trochu na barevnosti, nerikam ze to ma byt temne nebo černobile ale ty farby jsou moc syte
  • Já jsem rád za každý rpg v tomto stylu, skill tree, crafting, leveling, hodně mi to tím pohybem a souboji pripomíná God of War. Je to svižné, hezky to vypadá, hezky se to hejbe. Jdu do toho. Skyrim, Diablo 3 a teď toto. Světe!!! Proboha 2012, ještě ne, nebo aspoň než to všechno nedohraju. *4*
    • Asi tak, nemusi byt kazde RPG kandidat na hru desetileti, obcas jednoduse staci, kdyz se to dobre hraje a neni tam uplne zvorany system vyvoje postavy. K tomu nejaky proflakly pribeh o zachrane sveta a muze to byt fajn oddechovka.
  • MishKonn
    Wow, tak přesně na tuhle hru jsem čekal!

Vypadá to, že udělali remake Oblivionu, což soudím podle totožných zvuků, fontů, obsahu inventáře okradeného člověka, totožné reakce strážných a vlastně všech dalších herních mechanik, ale bez těch ošklivých, otravných věcí, co mě v Oblivionu tak obtěžovaly! Juchů! Teď už se nemusím bavit s postavami, když nechci a podle všeho to ani nebude vyžadováno a nebude mě to otravovat v neustávající akci (proč to někdo v těch ošklivých, otravných RPG už někdo nevymyslel dřív?); nemusím vůbec chodit do inventáře; nemusím používat víc, než jedno tlačítko k k boji; nemusím už poslouchat kvalitní hudbu, která je zbytečně na úrovni (pche, kdo to poslouchá, chci slyšet jen "Whoosh!", "Splash!", "Clink!", "Tick!", "Boom!", "Crash!") a jsem setsakramentsky cool! A jako bonus to vypadá lépe, skoro jako World Of Warcraft! Předobjednáno!

/sarcasm

Sh*t.

edit: Děkuji za mínuska, ale ještě jsem pořád neviděl pádný argument, proč je mám *4*
    • MrSanta
      Mínusko jsem ti dal. I když je to sarkasmus, tak tam máš nepřesnosti nebo některé věci záměrně ignoruješ.
      Do inventáře chodit musíš stále, jenom si můžeš z lootovací obrazovky věc rovnou oblíknout nebo hodit do junku.
      K boji budeš používat víc než jedno tlačítko, jedním akorát mlátíš, ale musíš se při boji pohybovat pomocí WASD, krýt se, uhýbat atd. Prostě stejně jako třeba Gothic.
      Rozhovory tam jsou, jenom pro rychlíky je znázorněno kterou volbou se posunou dál v questu. Co je na tom divného? Ve hře bude bohatý lore v podobě knih, svitků, rozhovorů a speciálních "šutrů", které ti vždy řeknou něco moc zajímavého.
      Hudba ve hře je, jaká bude kvalita se těžko dá soudit podle videa z pre-alpha verze.
      Máš to prostě moc hatersky napsané *3*
      Já s koupí počítám, bude-li zajímavá sběratelka, tak jdu do ní.
    • Mahcake
      Oblivion? Spíše mi to připomíná trochu rozsáhlejší Fable podle kouzel a soubojů.

No uvidíme, nechám se překvapit.
  • No ten boj co začíná v 18:30 vypadá děsně...
  • SA-reg
    Velmi zajímavý... wikipedie uvádí vydání jako 7.2.2012, tak snad to neposunou.
    Mohlo by to nahradit Dragon's Dogma, který bych taky na PC rád viděl...
  • RavenHolm
    Gameplay = Velmi zajímavý.
    Monstra = Moc hezká.
    Soubojový systém = Vypadá moc dobře.
    Grafika = Vynikající.
    Příběh = Doufám, že aspoň trochu na úrovni.

Pokud tato hra nabídne 25+ hodin herní dobu, tak mají moje peníze jisté.
    • MrSanta
      Vzhledem k obřímu světu, 120 dungeonům a 6 frakcím ke kterým se může hráč přidat si jsem jistý, že herní čas bude bez problému těch 25 hodin překračovat *4*.
      • RavenHolm
        Taky jsem o tom přemýšlel a doufám, že máš pravdu, protože dobrých RPG není nikdy dost.
  • Prijde me to neco jako Overlord a Elder Crolls, muze to byt pekna hra... uvidime.
  • Hmm uplna kopie Oblivionu :) to si zahraju.
  • Snad neprehanim, ale combat mi prijde jako jeden z nejlepsich co jsem kdy videl, nadherne akcni, ale zavoren hodne dobre propracovany. Tohle muze bejt teda solidni prekvapko :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit